Miting
-
hocam tepe natulius a girdim içerde biraz takıldım dışarı bi çıktım yollar kapanmış. şerefsizler pankart falan açmış slogan atıyorlar. ama izinleri oldukları için polis birşey yapamaz.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
Mylitta bunu yazdı:
fatihack bunu yazdı:
evet aynen öyle.
Bsg.
seviyesizliğine inip, cevaben sana küfür yazmayacağım rahat olabilirsin.
tabi tabi sizin gibi üst seviye insanlar (!) ;) -
madrew bunu yazdı:
hocam tepe natulius a girdim içerde biraz takıldım dışarı bi çıktım yollar kapanmış. şerefsizler pankart falan açmış slogan atıyorlar. ama izinleri oldukları için polis birşey yapamaz.
evet bende ordan bindim minibüse :D -
Bir şeyi düşünmeden bir konu açıp yargılama kimseyi. Polisi sevip sevmememiz sorun değil bu konuda, önemli olan neden bir şey yapamadıkları. Avrupa üyeliği dalgasına artık eskisi gibi müdehaleler olamıyor. Özgürlükler arttırılıyor, adam sorun çıkarmadan mitingini yapıyor ve buna müdehale edilmeyecek diyorlar. Taşkınlık yapılmadığı sürece de orada bir şey yapamazlar polisler. Yoksa onlar ne kadar duyarsız olsalarda, arkadaşlarını şehit eden bir o.çocuğu dolu bir oluşuma tepkisiz kalamazlar.
Bugün martech ile bende kadıköydeydim. Adamlar mitinglerini yaptılar, konuşmalarını yaptılar ve dağıldılar. Bunlar artık normal, asıl sorulması gereken soru, polisin eli kolu bağlı yapamıyorda neden biz hiç bir şey yapmıyoruz ? Bu soruyu soruyor musun kendine ?
Senin vereceğin cevap, "devlet bir şey yapmıyor ben ne yapabilirim" ' den öteye gitmeyecekdir...
-
Bizim kanunlarımızda ne yazar biliyor musunuz?
Eşkıya düşmandır, düşman gibi işlem yapılır. Önce bu devletin kanunlarını öğrensinler.
-
Emirreis abi cevabı vermışsın :) on numara bır gundu
-
it havlar, aslan kükrer.
it havlamış aslan takmamış:D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bir şeyi düşünmeden bir konu açıp yargılama kimseyi. Polisi sevip sevmememiz sorun değil bu konuda, önemli olan neden bir şey yapamadıkları. Avrupa üyeliği dalgasına artık eskisi gibi müdehaleler olamıyor. Özgürlükler arttırılıyor, adam sorun çıkarmadan mitingini yapıyor ve buna müdehale edilmeyecek diyorlar. Taşkınlık yapılmadığı sürece de orada bir şey yapamazlar polisler. Yoksa onlar ne kadar duyarsız olsalarda, arkadaşlarını şehit eden bir o.çocuğu dolu bir oluşuma tepkisiz kalamazlar.
Bugün martech ile bende kadıköydeydim. Adamlar mitinglerini yaptılar, konuşmalarını yaptılar ve dağıldılar. Bunlar artık normal, asıl sorulması gereken soru, polisin eli kolu bağlı yapamıyorda neden biz hiç bir şey yapmıyoruz ? Bu soruyu soruyor musun kendine ?
Senin vereceğin cevap, "devlet bir şey yapmıyor ben ne yapabilirim" ' den öteye gitmeyecekdir...
abi bu ülkenin askeri polisi yokmu ? bizemi kalmış bu ülkenin itini soysuzunu temizlemek. özgürlükmüş aman ne tatlı özgürlük.. -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bir şeyi düşünmeden bir konu açıp yargılama kimseyi. Polisi sevip sevmememiz sorun değil bu konuda, önemli olan neden bir şey yapamadıkları. Avrupa üyeliği dalgasına artık eskisi gibi müdehaleler olamıyor. Özgürlükler arttırılıyor, adam sorun çıkarmadan mitingini yapıyor ve buna müdehale edilmeyecek diyorlar. Taşkınlık yapılmadığı sürece de orada bir şey yapamazlar polisler. Yoksa onlar ne kadar duyarsız olsalarda, arkadaşlarını şehit eden bir o.çocuğu dolu bir oluşuma tepkisiz kalamazlar.
abi nasıl eylem bu gözünü seveyim.
bölücü bi grubu destekleyen slogan atıyolar ve özgürlük diyolar :|
nasıl içeri tıkmıyolar bunları anlamıyorum :S
-
Fikret bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
abi nasıl eylem bu gözünü seveyim.
bölücü bi grubu destekleyen slogan atıyolar ve özgürlük diyolar :|
nasıl içeri tıkmıyolar bunları anlamıyorum :S
burası türkiye..