Miting
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam la polislerin alayı pkklı terörist
onlarda emir kulu. üstlerine sormak lazım ;) -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bir şeyi düşünmeden bir konu açıp yargılama kimseyi. Polisi sevip sevmememiz sorun değil bu konuda, önemli olan neden bir şey yapamadıkları. Avrupa üyeliği dalgasına artık eskisi gibi müdehaleler olamıyor. Özgürlükler arttırılıyor, adam sorun çıkarmadan mitingini yapıyor ve buna müdehale edilmeyecek diyorlar. Taşkınlık yapılmadığı sürece de orada bir şey yapamazlar polisler. Yoksa onlar ne kadar duyarsız olsalarda, arkadaşlarını şehit eden bir o.çocuğu dolu bir oluşuma tepkisiz kalamazlar.
Bugün martech ile bende kadıköydeydim. Adamlar mitinglerini yaptılar, konuşmalarını yaptılar ve dağıldılar. Bunlar artık normal, asıl sorulması gereken soru, polisin eli kolu bağlı yapamıyorda neden biz hiç bir şey yapmıyoruz ? Bu soruyu soruyor musun kendine ?
Senin vereceğin cevap, "devlet bir şey yapmıyor ben ne yapabilirim" ' den öteye gitmeyecekdir...
-----------------------------Aynen katılıyorum , bu teröristleirn ve yandaşlarının hangi demokratik (!) mitingleri suistimal ettiklerini az çok hepimiz biliyoruz.Bir sonraki için tahribat olarak organize olsak , o mitingin yapıldığı meydana gidip pkk nın propagandasını yapanlara karşılık biz d ekarşı propaganda yapsak , gerektiğinde polisin yanında olsak çok şey değişir.Her seferinde biz de ddemokratik hakkımızı korumuş oluruz , uyanık davranırız , polisi de zor durumda bırakmayacak şekilde pkk yandaşlarına karşı propaganda yaparız.( gerekirse biz de polise taş atanlara taş atarız , polis te halkın yanında olduğunu görür , hiç olmazsa insan hakları yüzünden pkk yandaşlarına birşey yapamama stresini atıp rahatlar )
-
student bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bir şeyi düşünmeden bir konu açıp yargılama kimseyi. Polisi sevip sevmememiz sorun değil bu konuda, önemli olan neden bir şey yapamadıkları. Avrupa üyeliği dalgasına artık eskisi gibi müdehaleler olamıyor. Özgürlükler arttırılıyor, adam sorun çıkarmadan mitingini yapıyor ve buna müdehale edilmeyecek diyorlar. Taşkınlık yapılmadığı sürece de orada bir şey yapamazlar polisler. Yoksa onlar ne kadar duyarsız olsalarda, arkadaşlarını şehit eden bir o.çocuğu dolu bir oluşuma tepkisiz kalamazlar.
Bugün martech ile bende kadıköydeydim. Adamlar mitinglerini yaptılar, konuşmalarını yaptılar ve dağıldılar. Bunlar artık normal, asıl sorulması gereken soru, polisin eli kolu bağlı yapamıyorda neden biz hiç bir şey yapmıyoruz ? Bu soruyu soruyor musun kendine ?
Senin vereceğin cevap, "devlet bir şey yapmıyor ben ne yapabilirim" ' den öteye gitmeyecekdir...
-----------------------------Aynen katılıyorum , bu teröristleirn ve yandaşlarının hangi demokratik (!) mitingleri suistimal ettiklerini az çok hepimiz biliyoruz.Bir sonraki için tahribat olarak organize olsak , o mitingin yapıldığı meydana gidip pkk nın propagandasını yapanlara karşılık biz d ekarşı propaganda yapsak , gerektiğinde polisin yanında olsak çok şey değişir.Her seferinde biz de ddemokratik hakkımızı korumuş oluruz , uyanık davranırız , polisi de zor durumda bırakmayacak şekilde pkk yandaşlarına karşı propaganda yaparız.( gerekirse biz de polise taş atanlara taş atarız , polis te halkın yanında olduğunu görür , hiç olmazsa insan hakları yüzünden pkk yandaşlarına birşey yapamama stresini atıp rahatlar )
Bu pkk yandaşları çok iyi organize oluyorlar , biz sadece kalvye başında kaldığımız sürece onlar sokaklarda propaganda yapacaklar.Onların gücü bizim umursamamazlığımızdan kkaynaklanıyor.Herhangi bir mitingde 100-150 kişiyle propagnda yapabiliyorlar.Oysa biz de organize olabilsek , her tahribatlı internetten atıp-tutmak yerine gerçekten birşeyler yapmak isteyen 3-5 kişiyi sözkonusu mitinglere getirse pkk yandaşları bu kadar rahat propaganda yapmaz., yapamaz.Tabi daha öncede dediğim gibi çok uyanık davranılmalı ,sadece mitingde propaganda yapanlara karşı propaganda yapmalı.Kışkırtmalara , provakasyona da gelmemeli.
-
"İt ürür kervan yürür"
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------polyannacım seni bi kaç günlügüne Küçükçekmece-kanarya'ya misafir olarak alalım...
http://www.tumgazeteler.com/?a=1165138
100 kişilik grup 12 gözaltı... o gözaltı ne olur ben sana söyliyimmi ? karakolun orda yaşadım ben 15 sene.. alırlar içeri, kekolar gelir 50 kişi , polislerde o adamları salarlar... bu 1 olay degil, sürekli panzer yakılıyor , dükkanlara molotoflar atılıyor , sen biliyormusun burdaki her dükkanda yangın söndürücü var artık ? bi gün hlktan birinin canına tak edip sıkarsa kafalarına o zaman görün siz
öncelikle söylemek isterimki; senin davet ettiğin yer cennet olsa gelmem.cehenneme gitmeyi tercih ederim.ayrıca nedir bu samimiyet ? polyannacığım falan.beraber botmu bağladık yoksa bu tavırlarınla sempatik göründüğünü falan mı düşünüyorsun ?
100 kişilik bir grup var ve çoğunluğu çocuk, 12 kişi gözaltına alıyor.sonuçta 1 mayıs'ta tüm işçileri gözaltına almadılar değil mi ? konu işçilerden açıldığı için ben böyle bir tartışmanın içindeyim.
yani size, polis tüm pkk'lıları içeri alıyor, sonra hiçbiri serbest bırakılmıyor gibi bir iddiada bulunan yok.zaten böyle bir iddiada bulunmak aptallıktır, çünkü bunu söyleyen insan yasalarla ters düşmüş olur.saçma sapan yasalarımızı az çok biliyoruz heralde.
yani şimdi neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamadımki.ben yukarda söylediklerimimi savunuyorum veya ben pkk'lı mıyım.hayret bişey yahu. -
olay ne biliyomusun? bu polislerin bunları neden serbest bıraktıgı... Yahu hangi ülke kendisini bölmeyi düşünen zihniyete böyle davranır? ülkesinden toprak isteyenlere
karşı kim bu kadar iyi niyetli olur? ben utanıyorum onların benimle aynı imkanları paylaşmasından.. hatta daha ileri... ben trene oraya buraya para verip biniyorum adam geliyo kenardan atlayıp biniyor, gören görevli bişey demiyor,diyemezde... biliyorki bunu şikayet edip içeri aldırsa ertesi gün salınacak ve sonra adamı ölmekten beter edecekler, çünkü bu itler ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor... hiç bir şey yapamıyorsun.. yok mu şöyle delikanlı 2 polis o kalabalıktan alsınlar 3-5 tanesini kayıplara karıştırsınlar... ne olacak? bu kez korkacaklar 'lan şuna böle böle yaptılar bi daha göremedik' diye... bu ırkın daha dogrusu bu ırktan bunları destekleyenlerin beyin yapısını çok iyi biliyorum ben.. nede olsa senelerdir karşımdalar... korkak bunlar, sanmayınki cesaretliler, kendilerine göre tutturdukları bir dava peşinden gitsinler... neyse yazdıkça yazarım ben uzar gider her konuya dem vururum... sonuç olarak göz yuman yetkililere lanet olsun diyerek bitireyim -
hepinizin aq. deseydin, ortalık karışırdı polis de müdahale etmek zorunda kalırdı.
Tabi olan sana olurdu ;-))
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------hepinizin aq. deseydin, ortalık karışırdı polis de müdahale etmek zorunda kalırdı.
Tabi olan sana olurdu ;-))
sonra jopa oturan adam diye haberlere çıkardık. -
polisle ilgili bir durum yok. amirleri ile ilgilidir o konu..
-
o gruba polis müdahale etmez bende sana televizyonda izlediğmi anlatım Stardaydı kadın diyorki polis müdahalesi sonucu kaçtılar dio görüntülere baktım 4 polis yan yanalar pkklılarda monotof atıyor sağa sola bi tanesi sinirleniyor çıkıyor gidiyor pkklılara doru o 3 tanesinden biri diyorki gel buraya monotof atıyolar kaçsınlar bi diyor sonra kestiler videosuna rast gelirsem veririm