Mobil Klima

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

Mobil klimaların en büyük dezavantajı, odadaki havayı soğutup sonra o havayı ısıtarak bacadan dışarı atması. Bu yüzden odada vakum oluşuyor ve dışarıdan sıcak hava içeri giriyor.

Bunun çözümü çift çıkışlı klima almak ya da klimayı bir şekilde çift çıkışlıya çevirmek.

Benim klimam tek çıkışlı. Çok verimli değil ama yine de işe yarıyor, hiç olmamasından iyidir.

Mesela benim model için bazıları 3D yazıcıyla hava girişi için ek parça yapmış. Bu şekilde kullanıldığında performansı normal klimalara daha çok benziyor.

Video örneği:

https://www.youtube.com/shorts/-r7_f8Fq3SY

bunun olayi dışardan havayı alıp klimanın içine vermesi durumu mu? bu neden performans arttırıyor?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Hızlı montaj için gözünü kararttıysan direk şubeye gidip işi bitireceksin araya alırlar.. internetten alırsan sıraya girersin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Her yolu denemiş biri olarak yazıyorum. 

Electrolux mobil klima falan pahalı ama iyi soğutuyor. Sadece gürültüsü çok. Uzun sürüyor soğutmaları. Bir de baca lazım.

Ama yine de doğru düzgün normal duvar tipi klima taktırmanı öneririm. 

KESİNLİKLE MOBİLE BULAŞMA DERİM.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

multi split tavsiye ederim bütçe varsa tek ünite klima tak 2-3 bizde 3 adet klima var tek çıkış besliyor antalyadayım

insidae tarafından 28/Tem/25 13:20 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

mobilin adı var başkada bişeyi yok

gürültüsü dert

sıcak havayı dışarı vermek için camda delik açmalısın yada pencereden salıp perdeyle yada fermuarlı perdeyle bi çözüm bulman lazım 

ürettiği su için bi kova koyman laızm,, nemli havada günde 2-3 kere o kovayı boşaltman lazım

tek iyi tarafı gidip alıp çalıştırabiliyorsun hemen ama sonrasında başa bela oluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

12 binlik alıosun 6lık sogutuyor, havayı dısarı atıyor cunku

ama içeride sanki harfiyat calısması var gibi ses yapıyor özel bir neden yoksa uzak durun

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/portatif-klima-tac-09cpb-dl2-9000-btu-h-25-7/aktuel.aspx

Gencler bunu aldim. Cami kestirdim. Harika oldu. Serin serin oturuluyor odada. 

Split icin 2 3 markanin servisi aradim en yakin 3 gun sonraya verdiler. Inanilmaz bir sicak oldugu ve annemin hassas durumundan dolayi bekleme sansim yoktu.

Evet bir tik gurultulu ancak su an bizi kurtardi isimizi gordu. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali27
    Mali27's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/portatif-klima-tac-09cpb-dl2-9000-btu-h-25-7/aktuel.aspx

Split icin 2 3 markanin servisi aradim en yakin 3 gun sonraya verdiler. Inanilmaz bir sicak oldugu ve annemin hassas durumundan dolayi bekleme sansim yoktu.

Pişman olacaksın keşke bekleseydin 3 gün bir şekilde idare edecektin. Olmadı emanet bir vantilatör bulup bir kaç gün bekleyecektin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

https://www.kumtel.com/kumtel-ktf-258w-kule-vantilator-beyaz
    yakınlarda aldık piyasada görüp görebileceğin en iyi vantilatör, on numara serinletiyor fp olarak bayağı iyi hocam

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

1 ağustosta gelecek ürünü şimdiden nasıl aldın hocam?

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1393 Toplam Mesaj: 23
mobil klima portatif klima