Modem Tavsiyenizi İstiyorum
-
Modemim vardi zoom marka yalniz bozuldu yeni modem almam gerek ozelligi cok urastirmasin 140 ytl den fazla olmasin bide hangisi iyi? Usb uzerinden hem elektrik alan hem baglanti gonderen mi yoksa adaptor baglanti kablosu ayri olan mi?(air ties rt-111) yardimlariniz icin tesekkurler..
-
http://www.speedtouchturkiye.com/Default.aspx?pageID=18&PID=1029 ben kullanıyorum. 4 seneyi doldurdu 5. senesini sürüyor. şimdiye kadar bi sorun yaşamadım. en fazla sorun olduğunda bi 10 dk filan kapalı tutuyom sora devam (: bu modeli benimkinden daha iyi bide. adsl2 destekliymiş bide
-
Speedtouchdan iyi bahsetmediler garanti kosullari ve servis agi nasil edit:telden yazdigim icin arastiramiyorum ozur. :/
-
speedtouch'u alamadıkları için kötülemişlerdir. şuanda da piyasada pek bulamazsın zaten. fiyatı normallerinden yüksek. bu yüzdende airties,zoom,zyxel filan veriyorlar. ama kalitesini tartışmam. tüm büyük şirketlere bu modemi takıyorduk. bende evime aldım 4 sene doldu 5. senesi hala kullanıyorum. teknik servis olayına gelirsek; şimdiye kadar hiç sorun çıkardığını görmediğim için böyle bişey görmedim. yani bozulduğunu görmedimki garantiye göndereyim, kaç günde geri gelir filan hiç tecrübe yaşamadım
-
-
Linki yonlendirebilirmisn? Telde kopyalan mior :/
-
kablolu alacaksan zyxel al
http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=13411345002
Hacı hem usb hem ethernet :) istersen sen usb kullanırken başka pc ethernet kullanabilir
3 yıl garantili ben bunun alt versiyonunu 5-6 senedir (büroda) kullanıyorum :) Tavsiye ederim
Kendisinide geçen hafta aldım kullanmaya başladım ethernet girişini
-
Usb olucak vede linkleri yonlendirin lutfen telefonda kopyalanmiyor.
-
dlink veya linksys
tecrubeyle sabittir siddetle tavsiye edilir
-
Zoom X6 kullanıyorum.2004'te almıştım.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
Zoom X6 kullanıyorum.2004'te almıştım.
-----------------------------aynısnı bende o tarihlerde aldım şu anda kullanıyorum çok pişmanım :)
torrente 3 tane doya atıom 96 kb dl 20 kb ul yi bulunca internet cort :) tt netin verdiği kablosuz airties da bile net kesilmiyo download sırasında :)
rapidden 10 part atıorm aynı anda net yine cort :)
eve gelen laptoplar arada 1 wireless i görmüo :) sorun laptopta derseniz hepsimi aynı ve modeme res atınca düzeliyo :)
param olsa bende değiştirecem :)