Modem Tavsiyenizi İstiyorum
-
USrobotics vaz geçilmez
-
Zyxel, speedtouch, dlink usbrobotics dediniz dunde biri airties dedi cart diye aldim. Simdi degistiricem cunku adaptorlu bana direk usb lazim ve teknosadan olsun ama sart deil yardimci olan herkeze tesekkurler
-
git datron 1320 al 60 ytl ye almıstım 40-45 fln bulursun. böle bir modem hayatımda görmedim ne bir eksigi var ne yanlışı modem cok kral ayrıca hem usb hem ethernet girişi war her yerde teknik servisi var ve özellikler dersen bu fiyata bulamıyacagın ozellikler download,upload m/hz ları manyaq tavsiyemdir..
-
Zyxel usb mi?
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Zyxel usb mi?
-----------------------------
hem usb hem ethernet girişi var 2 sini birden de kullana bilirisnkutunun içindin splinter tel kablosu ethernet kablosu ve kısa hat kablosu çıkıyor + adaptör
ben ttnet in modemlerinden almadım büroda uzun zamandır zyxel kullandığımız için 7/24 açık hiç sorunla karşılaşmadığım için evdede onu seçtim
kablonuz alacaksan usbrobotic ve linksys iyi ama kablolu alacaksan zyxel usb verimini bilmem ethernet verimi çok iyi premium var çok iyi çekiyor
düxük voltajda çalışır düşük voltajı gösterir v.s v.s
sen usb kullanacam diyorsun içinden usb kablosu çıkmıyor :) onu peşinen söyleyeyim usb performansınız bilmem hiç denemedim ethernet verimi çok iyi
Yazmayı unuttum7/24 teknik destek hizmeti var kıramazsan telde tarif ediyorlar :) -
Air Ties...
-
USR'den ötesi var mı?
;)
-
bak bgün konuştuk modelini hatırlamamıştım al sana bnmiknin modeli (:
air ties rt-102 ADSL+2 combo modem (:
-
Günde en az 100 modem kurduran birisi olarak kesinlikle Dlink veya Linksys almanı tavsiye ederim.
-
Benimde datron vardı bozuldu.Gittim modem almaya sadece us roboticle airties vardı sadece(3-5 mağaza dolaştım)
Buda demek oluorki en çok tercih edilen en sağlam markalar bunlar diğerlerini kimse almıoki mağazalarda yok.
Alacaksan bu markalardan istediini al.Ben airties aldım rt-104
Hoş bi görünüme sahip küçük olması çok iyi :).Usb ve ethernet portları var tr arayüz...