Modeme Girdim Sıra Pc De ?
-
Hocalar Birinin Modemıne Girdim. Yanlız Kişinin Pc'sine Nasıl Bağlanıcam Bir Türlü Yapamıyorum. Portları Nasıl Açıcam Ve Ip Adresimimi Sabitlemem Gerkemi Modem Markası : Airties RT-102,
-
bir fikrim var. modemin marka ve modeli ne? ayrıca direk ip girerek mi bağlandın?
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------bir fikrim var. modemin marka ve modeli ne? ayrıca direk ip girerek mi bağlandın?
-----------------------------Üstte Vermiştim Zaten Hocam Buyur:
Airties RT-102,
Tahribat Dökümanlarında Okuyarak Yaptım SuperScan 3.00 İle Ip Arattırdım. Bu Şekilde Bağlandım Bu Şekil :http://88.2*8.1*7.1*5
-
modeme girdiysen arayüzden adamın ipsine istediğin kadar port açarsın
-
boşuna vakit kaybediyorsun hiç uğraşma
-
Pc uzmanı arkadaşına sorsaydınya
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------modeme girdiysen arayüzden adamın ipsine istediğin kadar port açarsın
-----------------------------Port açınca ne olacak ki? :)
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------modeme girdiysen arayüzden adamın ipsine istediğin kadar port açarsın
-----------------------------kafasini sokucak :))
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Gecement bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------kafasini sokucak :))
----------------------------Güzel cevap :D Gecement portu açınca ne olur bilmem ama arayüzden çok rhat port açabilir .
-
%99 hiçbirşey yapmazsın,
%1 sistemde açık varsa(misal ms08-067~yanlış olabilir atmışlı birşeydi, uzaktan komut çalıştırabilyordun bunla xp sp3 e kadar gideri var) port açıp metasploitle dalabilirsin
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------%99 hiçbirşey yapmazsın,
%1 sistemde açık varsa(misal ms08-067~yanlış olabilir atmışlı birşeydi, uzaktan komut çalıştırabilyordun bunla xp sp3 e kadar gideri var) port açıp metasploitle dalabilirsin
-----------------------------port acınca modem reset gerekmez ise birde ip kaybetmezsen olur :)