Modeme Girdim Sıra Pc De ?
-
Hiç bişey yapamazsın.anca reset falan atarsın ya da şifresini öğrenirsin o kadar
-
modeme sızıp ağa dahil olup veri çekemez miyiz yani hocalar ?
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------modeme sızıp ağa dahil olup veri çekemez miyiz yani hocalar ?
-----------------------------modeme sızmışsın zaten.ordan pcye erişemezsin.eğer öyle olsa ortak wireless ağlarını kullanlar herkesin bilgilerine rahatça ulaşırlar.Yapabileceğin şeyler sınırlı.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------modeme sızıp ağa dahil olup veri çekemez miyiz yani hocalar ?
-----------------------------modeme sızmışsın zaten.ordan pcye erişemezsin.eğer öyle olsa ortak wireless ağlarını kullanlar herkesin bilgilerine rahatça ulaşırlar.Yapabileceğin şeyler sınırlı.
-----------------------------hazır konu varken sorayım o zaman. şimdi evde 3 kişiyiz. herkes wirelesli. msn snifferden konuşmaları dikizlemek kolay.
modem benm odamda. şimdi daha başka ne yapabilirim? keylogger falan gömebilir miyim acaba? Ya da pc kontrol? Veri çekme? masaüstünü falan görme tw gibi?
Not: sadece pratik yapma amaçlı kullanmak istiyorum.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Kevin Mitnick seziyorum burada.. ,) neden olmasin hocam ama modemin destekliyor olmasi gerekli. vpn kurup ayni subnette gibi calisabilirsin. bunun disinda modemden port acilsa bile hedef pcde acik olan portlarin bulunmasi lazim. himm.. eger f/w kapali ise pcdeki, bilindik portlari forwardla pcnin private ipsinie. yok yok daha iyisi var. pc ipsini natla ,) sonra dene bakalim brute force ile rdp vs vs yapmayi ama o da zor. basit bir kullanici ve sifresi yoksa zaten rdp de yapamazsin. ya hocu, sen bunu direkt kafa goz dagit daha iyi .)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
-----------------------------hazır konu varken sorayım o zaman. şimdi evde 3 kişiyiz. herkes wirelesli. msn snifferden konuşmaları dikizlemek kolay.
modem benm odamda. şimdi daha başka ne yapabilirim? keylogger falan gömebilir miyim acaba? Ya da pc kontrol? Veri çekme? masaüstünü falan görme tw gibi?
-----------------------------Çok detaylı bir bilgim yok hevesini kırmak gibi olmasın da yapabileceğini zannetmiyorum.
-
2012 nin türkiyesinde hala modeme girdim pc ye nasıl girerim muhabeeti yapıyonuz, çok ayıp
-
ortak modem, modem senin oda da ve modeme sızdın ????
-
hocam en az 5 kere konu açtım bununla ilgili günlercede araştırdım iste şu an şu dakika yüzlerce ip sıralarım onune hepsininde içine girersin ama gerisi zor emin ol zor o yüzden fazla kasma boşver : )
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
----------------------------main in the middle
ahanda bu yöntemle https dahil tüm web sitelerine giriş yaptığı sırada şifreleri çekersin