Modeme Girdim Sıra Pc De ?
-
Adam firewall kullanmıyorsa modemden portları açtıktan sonra portları kullanıp sızarsın pc ye ama firewall varsa port açtırmak için adama sosyal mühendislik kullanman gerekir ki buda adamı tanıyorsan olur msn veya benzeri online olarak iletişim kurabileceğin bir istemci üzerinden yeteneğini sergileyeceksin.
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------ortak modem, modem senin oda da ve modeme sızdın ????
-----------------------------hoca sen ne içtin :D Konuyu yazan ayrı bunu yazan (Ben=Joe_black) ayrı kişiler :|
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------bir fikrim var. modemin marka ve modeli ne? ayrıca direk ip girerek mi bağlandın?
-----------------------------Üstte Vermiştim Zaten Hocam Buyur:
Airties RT-102,
Tahribat Dökümanlarında Okuyarak Yaptım SuperScan 3.00 İle Ip Arattırdım. Bu Şekilde Bağlandım Bu Şekil :http://88.2*8.1*7.1*5
-----------------------------Ben bu postu atana kadar yazmamıştın editlemişsin mesajını vermiştim zaten diyorsun.
malmıyım ben orada yazanı görmeyim ya da okuduğumu anlamayayım.
sırf bu yüzden kendi yöntemimi seninle paylaşmaya değer bulmuyorum.
-
Bırakmam lazım bu mereti... :D
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------karabudun bunu yazdı:
-----------------------------ortak modem, modem senin oda da ve modeme sızdın ????
-----------------------------hoca sen ne içtin :D Konuyu yazan ayrı bunu yazan (Ben=Joe_black) ayrı kişiler :|
-----------------------------Bırakmam lazım bu mereti... :D
-
Yazılarım bile çift gidiyor. Ben kaçayım...
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------modeme sızıp ağa dahil olup veri çekemez miyiz yani hocalar ?
-----------------------------modeme sızmışsın zaten.ordan pcye erişemezsin.eğer öyle olsa ortak wireless ağlarını kullanlar herkesin bilgilerine rahatça ulaşırlar.Yapabileceğin şeyler sınırlı.
-----------------------------hazır konu varken sorayım o zaman. şimdi evde 3 kişiyiz. herkes wirelesli. msn snifferden konuşmaları dikizlemek kolay.
modem benm odamda. şimdi daha başka ne yapabilirim? keylogger falan gömebilir miyim acaba? Ya da pc kontrol? Veri çekme? masaüstünü falan görme tw gibi?
Not: sadece pratik yapma amaçlı kullanmak istiyorum.
-----------------------------modeme kablo ile bağlanıp
bilgisayarın wirelessindan interneti paylaşmak
ve wireshark gibi bir programla gelen giden paketleri toplamak
aradan şifre mifre gibi bir kaç bilgi alabiliten güksek gibi geldi
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çok fena dağılmış senin beyin git yat uyu gece gece ne güldüm ya :D -
wert bunu yazdı:
-----------------------------modeme kablo ile bağlanıp
bilgisayarın wirelessindan interneti paylaşmak
ve wireshark gibi bir programla gelen giden paketleri toplamak
aradan şifre mifre gibi bir kaç bilgi alabiliten güksek gibi geldi
-----------------------------hocam şimdi bu dediğin gibi yapsam wireles sinyalinde bi azalma olur mu?
bi de benim pcnin hep açık olması gerekecek dimi bu şekilde?
-
ee yurttakiler o zaman bütün herkesin bilgilerini alırdı..
yada bizim üni.de ortak wireless var herkes direk istediği yerden bağlanabiliyor onun içine girmek kolay
ben okulda çalıştığımdan şifresini biliyorum dalsam hocaların herşeyini(kısıtlı bilgide olsa olur) alsam.. bu mümkün mü olacak.. yok artık.. bi gidin hocam ya :D