Monitörüne Tak Bir Anda 200 Ekran Olsun
-
müridler bu ürün bana çok cazip geldi sizce almalımıyım bi zararı olurmu
-
Yuhannes ilk defa görüyorum böyle bişey millet salak mı projeksiyona milyar veriyo hemde ömrü kısıtlı.Cidden merak ettim ya kullanan var mı yada bilgisi olan ?
-
yorum morum göremedim. kullanan varmı bilgisayara bağlama şansımız varmıki?
-
bana cok guvenılır gelmedı hocam :(
-
arada sitemizin ismide geciyor :) tahribat olmazsa vs...
-
çok güzel müridim aslında yapıla bilir bişey görmüştüm bi sitede yapımını el yapımı projeksiyon diye bi aratalım bakalım çıkar belki alan olursa haber versin bizde alırız
-
hocam monitöre adapte ediyormusuz direk ışınlar lensten geçerek 200 lik ekran oluyormuş
-
işe yarıyorsa alınası birşey
-
hic inanasim yok. yoksa millet niye projektöre para versin ki amk :|
-
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------
çok güzel müridim aslında yapıla bilir bişey görmüştüm bi sitede yapımını el yapımı projeksiyon diye bi aratalım bakalım çıkar belki alan olursa haber versin bizde alırız
-----------------------------hocam el yapimi projeksiyonun maliyetini biliyor musun ?
evet orjinal urunlerden daha ucuza oluyor ama bu kadar da ucuza degil.
zaten bildigim kadari ile projeksiyonun en pahali ve onemli malzemesi tüpüymüş..
o tüp dünya para iste :)
-
bana fake gibi geldi çünkü normal bir ekrandan o kadar lümenlik bi aydınlık elde edemezsin bence hem zaten ekranın neresine konur ki o açıklayıcı resim de koymamışlar. Hiç bulaşma bence. Ama 15 liram giderse de üzülmem diyorsan bi dene olursa da ne ala :)