Monitörüne Tak Bir Anda 200 Ekran Olsun
-
anlamadıgım şey görüntüyü nasıl alıyor bu zamazingo yansıtma işlemini
-
laptboun yada herhangi bir lcd nin ekranını arka ışıklandırması olmadan sadece kristal kısmını tepegözün üstüne koyarsanız aynı projeksiyonun yaptığı işin aynısını yaparsınız...
çok basittir ama bu kadar ucuz olacağını sanmıyorum....
-
ee noldu denemedinizmi hala =?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
bakın burda daha ayrıntılı ve açıklamalı olanı var
bir adet sipariş verdim
geldiği zaman güzel olursa iyi bir anlatımla sizinle paylaşırım :)
bizim burdaymış gidip bakayım bi magazaysa -
deneyenler bekliyoruz yorumları
-
takip
-
Dolandırıcı olduğunu tahmin ediyorum :P denemek beleş.
-
böyle saçma bişey görmedim.
-
Arkadaşlar böyle bi alet gerçekten var benim yakınımda bunu kullanan bir abi var oda 1 milyoncudan almıştı bundan 4-5- sene önce 37 ekran bir televizyonun 30 cm önüne koymuş 37 ekran televizyon mercekten yansıyınca 55 ekran gibi oldu ve hala su anda bunu kullanıyor ama sunuda belirtmeliyim ki görüntü kalitesi çok vasat öyle kaliteli bir görüntü vermiyor. ayrıntılı fotoğraflarını cekip uplayabilirim buraya merak eden olursa.
-
zafer1041 bunu yazdı:
Arkadaşlar böyle bi alet gerçekten var benim yakınımda bunu kullanan bir abi var oda 1 milyoncudan almıştı bundan 4-5- sene önce 37 ekran bir televizyonun 30 cm önüne koymuş 37 ekran televizyon mercekten yansıyınca 55 ekran gibi oldu ve hala su anda bunu kullanıyor ama sunuda belirtmeliyim ki görüntü kalitesi çok vasat öyle kaliteli bir görüntü vermiyor. ayrıntılı fotoğraflarını cekip uplayabilirim buraya merak eden olursa.
-----------------------------gayette iyi olur. Ps oynarken filan işe yarar :D