Monitörüne Tak Bir Anda 200 Ekran Olsun
-
güzel fikir de bu tepegözün ampülü yok mu fiyatları 250'den başlamıyor mu? gene dönüyor o zaman eski hesaba.
mercek işi de çok sakat, sadece mercek değil bütün sistemin zerre oynamaması lazım mercekle perde ufaklığı da dahil olmak üzere. ütopya yani resmen.
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
FeRoCi bunu yazdı:
arkadaş almıştı bundan.. çok net görünmüyor.. ortamın çok karanlık olması lazım.. ama yine eğlence amaçlı alınabilir..
-----------------------------film izlenebilir mi? ve montajı falan kolay mı
-----------------------------film izlenebilir. ama normal monitör gibi değil. hafif buğulu oluyor.. ortamın tam karanlık olması gerek.. bide laptop mönitörünün ışığı normal tüplü monitöre göre biraz daha kısık kalıyor.. ne kadar fazla ışık o kadar net görüntü..
-
baya bi önce denemiştim ben bunu. bi kere o kutu gibi birşeyin ucunda olması lazım. Sanırım onu da sen yaptırıcaksın. Görüntü bulanık oluyo kesinlikle net bi görüntü yok. Ve odanın zifiri karanlık olması gerek. Öyle projeksiyonla falan alakası yok. Bizde nette böyle foto ve videolarını izlemiştik. Ulan kendimiz yapar satarız diye düşündük, ama anlatamassın hiç kimseye :)
-
Müridler!!!
Olay FRESNEL LENS projeksiyon ( projector ) diye geçiyor. Türkiye'de bazı yerlerde ( Ankara/İstanbul ) el yapımı olarak satıyorlar.
İsmi, youtube'tan - google'dan aratırsanız nasıl yapılır, parçaları nasıl temin edilir, yada arkadaşın ki gibi 15TLye falan nerlerden alınabilir,
bu sonuçlara ulaşabilirsiniz...
Bilmeniz gereken bir kaç nokta;
-> 17'' üstü monitörlerde ekranın hepsini yansıtamıyor cihaz.
-> Görüntü kalitesi aldığınız ürüne göre değişiyor, kimisi çok net görüntü verirken, kimisi bulanık verebiliyor.
Şöyle de biraz daha bilgi verelim;
http://www.garanti2.com/iletisim.php
http://site.mynet.com/serdarates34/ser/index.htm
http://www.youtube.com/watch?v=bcgPNc5V03A&feature=related
-
bunda adam sadece o lensi yolluyor.ve duyduğum kadarıyla kurulum için bi klavuz cd falanda çıkmıyormuş.size mercek gibi birşey yolluyo sadece o kadar.
-
bakın burda daha ayrıntılı ve açıklamalı olanı var
bir adet sipariş verdim
geldiği zaman güzel olursa iyi bir anlatımla sizinle paylaşırım :)
-
swordfish bunu yazdı:
bir adet sipariş verdim
-----------------------------hocam çok iyi olur takipteyim dener denemez haber et
-
Kazekage bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
bir adet sipariş verdim
-----------------------------hocam çok iyi olur takipteyim dener denemez haber et
-----------------------------ben de takipteyim :) lazım böyle birşey . çok sexy filmler izlenilebilinir :)
-
bende şimdi aldım.
Göndersin bakalım nasıl bişey :)
14 Tl ile alacağımız netlik ne kadar olur malum. Ama idare eder sanırım.
-
bende takipteyim konuyu