folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" Almaya Karar Verdim

MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" Almaya Karar Verdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

bataryası laptoptan büyük, bilgisayar ısındığında komşulardan şikayet gelecek kadar sesli (turbo fan hede hödösü ama soğutuyor deli gibi) lakinki o fiyata alınabilecek en iyi özellikteki laptop. Msi alma gibi bir şansın varsa tabiki kıyaslanmaz ama harici için öneririm, hatta kadıköyde yerleri git bir bak bayağı ilgililer kafanda birşey varsa

profesyonel kahveci?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

MONSTER® TULPAR T7 V2.6.1 17.3"

aşık oldum. 

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ben niye yeniden konu açtım ki. pardon hocalar

en son şöyle bir tavsiye geldi

http://www.sanalmarketim.com/msi-gp70-2qf624xtr%C2%A0leopard-pro-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx950m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_60195/

ancak bununda ekran kartı gtx 950m 960 olsa almak isterdim açıkcası

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR#.VV6TVPntmkp

buna karar verdim hacılar ne diyonuz

ExpirE tarafından 22/May/15 06:05 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bataryası gömülü, dolayısıyla bir sorun çıktığında yine servise gitmeniz gerekecek.

VGA ve DVI portları yok hocam. İkinci bir bilgisayar monitörü veya bir projeksiyon cihazı takmak isterseniz takamayacaksınız.

Bunun yanı sıra ekran kartı değiştirilemiyor. Ama böyle bir derdiniz yok ise mühim değil tabi.

Parmak izi okuyucu var, başınıza bela olabilir. Önceki ASUS bilgisayarımda vardı ve okutmak bazen kabir azabı olabiliyordu. ASUS kalitesinde bile ben bunları yaşadıysam Monster'deki bu özellik sizi zaman zaman çileden çıkarabilir, haberiniz olsun.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Bataryası gömülü, dolayısıyla bir sorun çıktığında yine servise gitmeniz gerekecek.

VGA ve DVI portları yok hocam. İkinci bir bilgisayar monitörü veya bir projeksiyon cihazı takmak isterseniz takamayacaksınız.

Bunun yanı sıra ekran kartı değiştirilemiyor. Ama böyle bir derdiniz yok ise mühim değil tabi.

Parmak izi okuyucu var, başınıza bela olabilir. Önceki ASUS bilgisayarımda vardı ve okutmak bazen kabir azabı olabiliyordu. ASUS kalitesinde bile ben bunları yaşadıysam Monster'deki bu özellik sizi zaman zaman çileden çıkarabilir, haberiniz olsun.

Hocam güzel yerlere değindin çıkardım listemden

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

hocam dediklerin benim için çok önemli şeyler olmasına rağmen aklıma gelmedi ve direk model odaklı seçtim.

acaba benim için 5 dk nı ayırık monster notebook un sitesinden ABRA A5 yada A7 modellerinden hangisini almam gerektiğini söylermisin.

Genel olarak sismik veri işlemek için. ki çok uzun süren şeyler bunlar. ama hangi monsterı alırsam alayım okul ile ilgili ihtiyçlarımı karşılayacak zaten.

bana oyun ve hız ve FPS açısından hangiini almam gerektiğine bakarmısın acaba?

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

En son seçtiğiniz bilgisayarın fiyatını ve ABRA modellerinden istediğinizi göz önüne alarak aşağıdaki modeli bulabildim.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V3-2-1.html#.VV9ISkaGGao

Bu fiyat aralığında ekran kartı değiştirilebilirliği beklemeyin, zira baktığım kadarıyla bunun için GTX 980M olan modellerden seçmeniz gerekiyor.

Cihazı inceleyecek olursak, diğer modellerinize göre artıları SSD, VGA portu ve çıkarılabilir batarya özellikleri gösterilebilir.

Düşündürücü tarafları ise Gigabit Ethernet RJ45 Portu olan düzgün bir model bulamadığım için Killer Ethernet RJ45 Portu olan bir model seçmek durumunda kaldım. Aralarında pek bir fark göremedim internette ama bilen varsa yardımcı olsun. Bir de zaten Monster bilgisayarları oldukça hacimli bir kasaya sahip iken 17" olan bir model gözünüze bir hayli büyük gelebilir. Seçtiğim model hediye olarak sırt çantası veriyormuş, umarım içine sığar :)

Hangi modeli seçerseniz seçin, şimdiden hayırlı olsun.

edit: Diğer arkadaşların da yorumları yararlı olabilir.

RaNGeR tarafından 22/May/15 18:37 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

En son seçtiğiniz bilgisayarın fiyatını ve ABRA modellerinden istediğinizi göz önüne alarak aşağıdaki modeli bulabildim.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V3-2-1.html#.VV9ISkaGGao

Bu fiyat aralığında ekran kartı değiştirilebilirliği beklemeyin, zira baktığım kadarıyla bunun için GTX 980M olan modellerden seçmeniz gerekiyor.

Cihazı inceleyecek olursak, diğer modellerinize göre artıları SSD, VGA portu ve çıkarılabilir batarya özellikleri gösterilebilir.

Düşündürücü tarafları ise Gigabit Ethernet RJ45 Portu olan düzgün bir model bulamadığım için Killer Ethernet RJ45 Portu olan bir model seçmek durumunda kaldım. Aralarında pek bir fark göremedim internette ama bilen varsa yardımcı olsun. Bir de zaten Monster bilgisayarları oldukça hacimli bir kasaya sahip iken 17" olan bir model gözünüze bir hayli büyük gelebilir. Seçtiğim model hediye olarak sırt çantası veriyormuş, umarım içine sığar :)

Hangi modeli seçerseniz seçin, şimdiden hayırlı olsun.

edit: Diğer arkadaşların da yorumları yararlı olabilir.

teşekkürler hocam

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472735&kat=6453&lang=tr-TR#.VWJRIU-8PGc

Ben bunu alıcam sanırım. batarya gömülü vga çıkışı yok ancak vga çıkışı dönüştürücülerle hallederim okuldaki sunumda. ufak bi aparat atarım çantya.

abralardan vazgeçtim çünkü bu almaya karar verdiğim alet aluminyum

tek sorun. çoklu ekran olayı yok bunda neden anlamadım. çoklu ekran olayının olduğu modelde çok kalın aq

"bea"
Toplam Hit: 5657 Toplam Mesaj: 36