Mora (Bahco) Bıçak
-
leadertay
dukkan nerede ?
-
-
Adres isteyene pm gönderdim arkadaşlar bekliyorum çaya :) malum konu açık adres vermeyelim ortaya herkes yararlanmasın :)
-
samaccc bunu yazdı
bicak ikiye ayrildi
-
Evdeki meyve bıçağı dediğiniz şeylerden sıkıldıysanız ufak kesmiyor falan diye bile alınır arkadaşlar. Alanlar isteyenler para gönderenler var pazartesi krgo yapacaklarım çay içmeye beklediklerim çay içmeye gelenler herkes var burayı seviyorum ya
-
Mora bıçak fena değildir bauhause da satılmaktadır karbon ve paslanmaz olarak iki modeli var paslanmaz adı üstünde paslanma dayanımı açısından üstünlük sağlar fakat karbon çelik kesme ve ağız yapısı olarak daha üstün performans sağlar karbon alıp biraz yağlı bırakır iseniz paslanmaya karşı daha dirençli olacaktır.
Mora bir buscraft bıçağı değildir bu benim şahsi fikrim ama kolleksiyon açısından mora opinel bunlar vazgeçilmez kolleksiyon parçaları olabilir
Şayet bir buscraft bıçak tedarik edikmesi gerekiyor ise bu kesinlikle enzo trapper modeli olmalıdır.
Facebook bıçak satış gurubunda yerli ve kaliteli bıçaklarda mevcut öneri isterseniz ilke knife soytürk Sönmez deep blue özgür Özdemir ustaları tavsiye ederim https://www.facebook.com/groups/1627087704206470/
Kendinizi bıçak yapımı ve özellikleri konusunda geliştirmek Isterseniz yine facebook grubu bıçak ustalarını takip edebilirsiniz.
-
Buda benim kendi imalatım kule vinçten söktüğüm rulman ile yaptım çeliği mükemmel usturadan hallice bir ağzı var
-
DadasAdam bunu yazdıWhatsApp bunu yazdı
bu bahco 2444 tokgozlerin siteden alınır mı güvenilir mi?
Az önce sipariş verdim sitede 3d secure yok bana sormadan parayı şak diye çekti hesaptan.
Gelirse veya gelmezse durumdan haberdar ederim.
22 Ocak'ta bıçak elime ulaştı. Çok iyi kesiyor jilet gibi umarım çabuk körlenmez de birkaç yıl kullanılır.
Bu bıçakla çok güzel kurban derisi soyulur hatta eklem yerlerini şak diye keser.
Limon, meyve, ekmek falan keserken sadece iki parmağımla tutuyorum bıçağı, hafifçe ittiriyorum yağ keser gibi kesiyor gerisini siz düşünün :)
-
arkadaşlar leadertay
dükkanında ağırladı beni ürünü aldı geldi
n11 den falan ugraşmayın istanbul içi imkanınız varsa hem muridle tanışın kendiside hırdavatçı
saolsun yardımcı oldu -