Motorsiklet Seçim İçin Tavsiye ...
-
arkadaşlar kawasaki ninja 250R gibi bir hız motoru almak istiyorum pek fazla bilgim yok öyle motorlar hakkında tavsiye edebileceğiniz daha kullanışlı motorsikletler var mı ama o tarzda olmak şartıyla ?
-
1. pek fazla bilgim yk diyosan r serisi üstelik kawasaki hız motoru ALMA ölürsün
2.başlangıç için diyosan ucuz scooter daha makbuldur
3.neden chooper düşünmüyorsun? ramzey,keeway,kanuni, hem daha şekil karizma hemde ucuz 1500 e en kral çin malı chooper dolu.
şayet moturu yatırmayı bilmiyorsan HIZ MOTORU ALMA...............
ölürsün demiyorum GEBERİRSİN:.....
-
hocam denemek istiorum yani şu an 150 cc lik kullanıorm tmm chopper tarzı önerilerini de alim
-
kawasaki 250 hız motoru değildir :) 250 likden hız motorumu olur :D
Ne kadar bütçen var onu söyle
-
5000 6000 arası en fazla hocam o da hız motoru 250 sine bakma sen bu arada:)
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------
5000 6000 arası en fazla hocam o da hız motoru 250 sine bakma sen bu arada:)
-----------------------------Çok güzel motor.Ama emin ol hız motoru değil :) Yada hız göreceli bir kavram oldugu için 1000 likten sonra 250 lik bisiklet gibi geliyor :)
Ama verdiğin fiyat aralığında alınabilecek en güzel motor ninja 250 dir.
kawasaki kadar olmaz ama kanuni St Hysoung karışımı güzel şeyler var aklında bulunsun 2. seçenek olarak
-
peki bişi daha sorcam ben uzun yol için düşünüorum onun için ninja mı chopper mı dersiniz?
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------
peki bişi daha sorcam ben uzun yol için düşünüorum onun için ninja mı chopper mı dersiniz?
-----------------------------uzun yolda ya chopper yada touring , Bu polislerdeki varedero transalp lar ucuz olsa onlarda çok güzeldir.diğerleri ile uzun yol çekilmez.Bel ağrısından ölürsün
-
peki hocam chopper düşünsem mesela hangi markaları tavsiye edersin ikinci el herhangi bir sıkıntısı olur mu birz açarak bilgi verirsn sevinirim
-
Honda F4 diyorum
-
Runner - ST200 al veya Derbi - GP1 250