folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Seçim İçin Tavsiye ...

Motorsiklet Seçim İçin Tavsiye ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Biraz daha biriktir ve dragstar 650 al, üzerinde çalışma da rahat yapılıyor. Google'a "dragstar 650 custom" yazıp aratırsan görebilirsin şaheserleri. =/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam şimdi ne desem yalan olur keeway onerırım desem olmaz cunku koru korune guvenılcek bır marka degıl sonucta.

Ama eger ısın keyıf ve uzun yol yonune kacıcaksan bıraz daha butcenı arttırmaya bak.

Sahsen cruıserlara hıc hastalık derecesınde heves etmedım ama alırsam gozu kapalı perte cıkana kadar kullanıcagım 2 tane cruıser var.

1'i harley vrod serisi, 2.si ise Hyosung gv650 hem sportıf hem guclu hemde gayet konforlu motor.

Sehır ıcı rıske atılabılcek seyler olabılır ama sehır dızı yollarda en ufak hata senı olume surukler. Bu yuzden motoruna guvenmen gereklı. Sahsen ben o keeway motoru alsam her dakka ıcımde bır tedırgınlık olur.

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

çok konu dışı olacak ama.. chopper yazıpta google görsellerde şöle göz zevkimi yerine getireyim dedim.. yanlışlıkla bir O fazla basmanın vebalini yaşıyorum şuanda :D

http://goo.gl/vLxFw

Lan ne arıoz ne çıkıyor :D

dipnot : Güvenli arama kapalı arama yapıldığı surette çıkabilitesi var :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yollarda gördükce bende gaza geliyorum bende alsammı diye düşünüyorum acaba verdiginiz önerilerin yanında birde fiyat yazarmısınız

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

gv650'ler 0ları 17.000 ama 2. eli 10.000e cok temızlerını bulabılırsın.

gt250r ıkıncı ellerı 4000-7000 arası

nınja 250'ler 6000-10000 arası ıkıncı el fıyatları.

dıger modellerde 3000 lıra ve cıvarı

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

suzuki hayabusa diyorum başka bişe demiyorum resmen o motor kalkar kalkmaz ölüme götürüyor adamı . Ama pek anlamıyorum diyorsun sakın hız motoru alma . Suzuki nin 300 lük motorlari var onları tavsiye ederim 

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    kont239 bunu yazdı:

öyle motorum var zaten yukarıda da belirttiğim gibi uzun keyifli seyahat yapmak istioorum bu motorlar güzel ama kısa yol motoru ...

Nasıl kısa yol motoru hocam ? motorda radyatör varsa fizana kadar gidersin .

ybr 150 ile turkiye turuna cikiyor adamlar sen ne diyon kont ;)

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

hocam ona bakarsanız mobiletle turkıye turu yapanda var :) ama onemlı olan uzun yoldakı konfor demek ıstemıs sanırım arkadas

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Honda shadow vt 750

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Heima bunu yazdı:

çok konu dışı olacak ama.. chopper yazıpta google görsellerde şöle göz zevkimi yerine getireyim dedim.. yanlışlıkla bir O fazla basmanın vebalini yaşıyorum şuanda :D

http://goo.gl/vLxFw

Lan ne arıoz ne çıkıyor :D

dipnot : Güvenli arama kapalı arama yapıldığı surette çıkabilitesi var :D

Hocam ne yaptın gece gece yaw :|

..
Toplam Hit: 5950 Toplam Mesaj: 45