Motorsiklet Seçim İçin Tavsiye ...
-
başlangıçsa eger direk makina alma yeniyim diyosun zaten en ufak parçası 400 500 liradan başlıyo en ufak bu bide
hem önce alışman için cbf 150 yi tavsiye ederim yada ybr 150 makinadan önce düşük motorlarda ögren daha snra çıkarsın makinaya.. -
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam. Eğer ara motor olarak yani daha yüksek bir motora gecmek için alıyorsan motoru hyosung tavsiye ederim gt250r. Ama uzun sureli kullanıcaksan kalite bakımından derbi gpr serisine bakabılırsın yada kawanın 250'sini alabilirsin.
Chopper olarak kendim kaza yaptığımdan biliyorum mondial keeway garip garip markalara bulasma benden cok motor dagılmıstı mondıalde.
Uzun yol ıcın guvenlı bırsey almalısın senı yarı yolda bırakmıcak bısey . Eger daha once deneyımın varsa ıntruder serısıne bakabılırsın suzukının.
Guvenlık ıstıyosan 4 japondan ve ıtalyanlardan şaşmıcaksın.
Eğer kullanıp gecmek ıstıyosan zaten daha ucuz fıyata cbfler var hondanın onlardan alabılırsın.
Hyosunglar daha kalıplı 600 luk motor kalıbında hem agırlık hemde alısmak acısından senın ıcın daha ıyı olur.
uzun yolda race kullanırsın kullanmasına ama bı sure sonra gercekten saglık sorunları yasarsın.
Ama motor atak olsun dıyosan naked motorlara bakabılırsın. race ıcın daha rahat ve cruiserlar ıcın daha atakdır.
-----------------------------hocam gayet açıklayıcı olmuş racing düşünüyordm fakat yorumları okudum arkadşlr hklı bn normal bir motor la hız denemesi yaparak 110 yaptım kazadn son anda yırttım ona binersem kesin ... chopper lara baktım hoşuma gitti onlardan alsam olur uzun yolculuk için ama şu keeway jinlun gibi markalar baya hesaplı uzun yola çıkınca beni ortada bırakır mı öbür küler baya pahalı da bir de bunların 150 ve land cruiser 250 lik var ikisi arasnda cruiser almm daha uygn olr di mi ?
-
Bende Dylan 150 var . Max 145 km/h yaptım . 0-100km 5sn . Senin dedigin 250lik motorları kıçıma takıyorum :D
-
JackDaniels bunu yazdı:
Bende Dylan 150 var . Max 145 km/h yaptım . 0-100km 5sn . Senin dedigin 250lik motorları kıçıma takıyorum :D
-----------------------------hocam bu motor da da hiç tip yok ya scooter a benzio
-
arkadaşlar keeway land cruiser nasıl bir motor o aklıma yattı fiyatı uygun görünüşü güzel performans olarak faln uzun yola çıkılır mı ?
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------evet bende de var otobanda hayabusanın içinden geçiyorum tüm R1 lere delik açıyorum
-
ybr 150 onermis sana biri efsanedir o motor, zevkle binersin.
bunuda ben onereyim rxz 150
senin butcenin cok altinda ve kalite bu motorlar
-
öyle motorum var zaten yukarıda da belirttiğim gibi uzun keyifli seyahat yapmak istioorum bu motorlar güzel ama kısa yol motoru ...
-
benim arkadaşımda yeni başladı motora. yamaha ybr 125 ile. walla motor cadillac gibi.ben bile kullandım o derece.harika gidiyor.yumuşacık amortisörler ,direksiyon falan.hem azıcık yakıt yakıyor hemde hızlı değil. etrafı seyrede seyrede gidiyoruz nereye gideceksek.15 milyona atıyoruz benzini.taa anasının amına kadar gidiyoruz.
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------öyle motorum var zaten yukarıda da belirttiğim gibi uzun keyifli seyahat yapmak istioorum bu motorlar güzel ama kısa yol motoru ...
Nasıl kısa yol motoru hocam ? motorda radyatör varsa fizana kadar gidersin .