folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mount & Blade Warband 14,39 TL

Mount & Blade Warband 14,39 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Oyun Türk yapımı olduğu için belki almak isteyen olur. Piyasadaki en düzgün Türk oyunu. hepsiburada.com'da indirime girmiş 14,39 TL.

http://www.hepsiburada.com/Liste/mount-and-blade-warband/productDetails.aspx?categoryid=1201111&productid=oyunvidmauntblade

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Uzun zamandır aklımda , herkes tavsiye ediyor , sitedeki yorumlara bir baktımda kötü yorum yapan yok tabi yerli malı olmasınında etkisi var. Hayatımda hiç orjinal oyun almadım , ilk olarak bunu almayı düşünüyorum :). Teknosa da veya diğer teknoloji marketlerde satılıyordur inşallah. Fiyat çok farklı olmaz heralde.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

bok gibi oyun :W oyunu anlamaya türkçem yetmedi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Diğer mağazalarda en uygun 30 TL'ye bulursunuz. Hepsiburada fiyatı da 30 TL normalde ama indirim yapmışlar. Oyunu ben çok beğendim. Her ayrıntı düşünülmüş.  Öyle 5-10 günde bitirebileceğiniz bir oyun değil aylarca oynarsınız. Oynayacaklara tavsiyem oyunun ilk bölümlerinde tüm yazanları okusunlar. Yoksa oyun biraz karışık gelebilir.

Oyunu anlamayan varsa daha basit oyunlar oynamasını tavsiye ederim (araba yarışı, super mario).

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

97 yılından beri oyun oynuyorum. 97 yılında nfs serilerini yeni yeni oynamaya başlıyordu insanlar.

O zamanlar ki nfsdeki kare kare görüntüler bile bu oyunun grafiklerinden daha güzel.

Bir at koşuyor inanamazsınız :D Grafikler berbat oyun hikaye,düzen,oynanış herşey berbat.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Oyun benim için en sağlam oyunlardan birisidir.Dünya üzerinde aldığım tek orjinal oyun :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

d'r mağazalarında da bu fiyata kutulu,kitapçıklı filan,oyun süper türkçe olması daha güzel,savaşları at sırtında dıgıdık dıgıdık yapabiliyorsunuz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    güzel oyun hoş oyun Türk yapımı olduğunu öğrenince baya şaşırmıştım tek sıkıntısı tekrardan Türkçe yama arama ihtiyacı duymanız
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Lostok bunu yazdı:
    -----------------------------
    güzel oyun hoş oyun Türk yapımı olduğunu öğrenince baya şaşırmıştım tek sıkıntısı tekrardan Türkçe yama arama ihtiyacı duymanız

Ne türkçe yaması,oyun zaten türkçe?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

97 yılından beri oyun oynuyorum. 97 yılında nfs serilerini yeni yeni oynamaya başlıyordu insanlar.

O zamanlar ki nfsdeki kare kare görüntüler bile bu oyunun grafiklerinden daha güzel.

Bir at koşuyor inanamazsınız :D Grafikler berbat oyun hikaye,düzen,oynanış herşey berbat.

bi ss ya da mümkünse video atsanız da izleyip karar versek :D sırf türk yapımı diye zihseler almam

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

ilk başta acayip derecede ilgimi çeken yükledikten sonra yarım saat  oynayıp bıraktığım dandik ötesi bir oyun.

Toplam Hit: 5586 Toplam Mesaj: 26