Mount & Blade Warband 14,39 TL
-
Oyun Türk yapımı olduğu için belki almak isteyen olur. Piyasadaki en düzgün Türk oyunu. hepsiburada.com'da indirime girmiş 14,39 TL.
-
Uzun zamandır aklımda , herkes tavsiye ediyor , sitedeki yorumlara bir baktımda kötü yorum yapan yok tabi yerli malı olmasınında etkisi var. Hayatımda hiç orjinal oyun almadım , ilk olarak bunu almayı düşünüyorum :). Teknosa da veya diğer teknoloji marketlerde satılıyordur inşallah. Fiyat çok farklı olmaz heralde.
-
bok gibi oyun :W oyunu anlamaya türkçem yetmedi.
-
Diğer mağazalarda en uygun 30 TL'ye bulursunuz. Hepsiburada fiyatı da 30 TL normalde ama indirim yapmışlar. Oyunu ben çok beğendim. Her ayrıntı düşünülmüş. Öyle 5-10 günde bitirebileceğiniz bir oyun değil aylarca oynarsınız. Oynayacaklara tavsiyem oyunun ilk bölümlerinde tüm yazanları okusunlar. Yoksa oyun biraz karışık gelebilir.
Oyunu anlamayan varsa daha basit oyunlar oynamasını tavsiye ederim (araba yarışı, super mario).
-
97 yılından beri oyun oynuyorum. 97 yılında nfs serilerini yeni yeni oynamaya başlıyordu insanlar.
O zamanlar ki nfsdeki kare kare görüntüler bile bu oyunun grafiklerinden daha güzel.
Bir at koşuyor inanamazsınız :D Grafikler berbat oyun hikaye,düzen,oynanış herşey berbat.
-
Oyun benim için en sağlam oyunlardan birisidir.Dünya üzerinde aldığım tek orjinal oyun :D
-
d'r mağazalarında da bu fiyata kutulu,kitapçıklı filan,oyun süper türkçe olması daha güzel,savaşları at sırtında dıgıdık dıgıdık yapabiliyorsunuz :)
-
güzel oyun hoş oyun Türk yapımı olduğunu öğrenince baya şaşırmıştım tek sıkıntısı tekrardan Türkçe yama arama ihtiyacı duymanız
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
güzel oyun hoş oyun Türk yapımı olduğunu öğrenince baya şaşırmıştım tek sıkıntısı tekrardan Türkçe yama arama ihtiyacı duymanız
-----------------------------Ne türkçe yaması,oyun zaten türkçe?
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
97 yılından beri oyun oynuyorum. 97 yılında nfs serilerini yeni yeni oynamaya başlıyordu insanlar.
O zamanlar ki nfsdeki kare kare görüntüler bile bu oyunun grafiklerinden daha güzel.
Bir at koşuyor inanamazsınız :D Grafikler berbat oyun hikaye,düzen,oynanış herşey berbat.
-----------------------------bi ss ya da mümkünse video atsanız da izleyip karar versek :D sırf türk yapımı diye zihseler almam
-
ilk başta acayip derecede ilgimi çeken yükledikten sonra yarım saat oynayıp bıraktığım dandik ötesi bir oyun.