folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mount & Blade Warband 14,39 TL

Mount & Blade Warband 14,39 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Beğenerek oynadığım ama bir süre sonra sıkıldığım bir oyun ama bence yeni serisi çıksın aynı fiyatlarda orjianl alırım tabi görselliği biraz daha artırsalar iyi olur

http://yanduvar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

role playing'den çakmayanların bir bok anlamadığı oyun.

halbuki yurtdışında bile oldukça meşhur olan oyun.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

zamanında crackleyip oynuyordum eski sürümlerini . bu sürümde vardı ama emeğin karşılığını verme vakti geldi.

kargo kdv fln dahil 17.5 a geliyor

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

@RevengeX grafik ayarlarını düzgün yaptın mı ? oyunda hdr bile var !

Yapılmış en iyi Türk oyunudur ve RPG sevmeyen kişilerin anlamaması/sevmemesi doğaldır. Oyunun gelişimini başından beri takip ediyorum (5-6 Sene) ve ilerlemesi muhteşem. Yurtdışındaki oyuncular bizden daha çok seviyor ve biliyor.

şu nfs grafiği daha iyi diyen arkadaşa da şu ekran görüntüsüne bakmasını rica ediyorum.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

mount blade ı eskı bılgısayarımda gecen yıl oynamıstım guzel oyundu ama belırlı bır zamandan sonra sıkmaya basladı tabı ben sanırım traıner kullanmıstım ama oyun eglencelıdır alalım barı orjınalını ama tam turk degıl dıye bılıyorum ben cunku destek sayfaları bıle tr degıldı forumlarında tr ıcın ufak bı bolum vardı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

Diğer mağazalarda en uygun 30 TL'ye bulursunuz. Hepsiburada fiyatı da 30 TL normalde ama indirim yapmışlar. Oyunu ben çok beğendim. Her ayrıntı düşünülmüş.  Öyle 5-10 günde bitirebileceğiniz bir oyun değil aylarca oynarsınız. Oynayacaklara tavsiyem oyunun ilk bölümlerinde tüm yazanları okusunlar. Yoksa oyun biraz karışık gelebilir.

Oyunu anlamayan varsa daha basit oyunlar oynamasını tavsiye ederim (araba yarışı, super mario).

ciddi anlamda herşeyin düşünüldüğü bi oyun aynen katılıyorum hani rpg falan tarzınız deildir anlarımda grafiklerine içeriğine laf ediyosanız bncede daha makul oyunlara yönelin arkadaşın dediği gibi..

Zugzwang
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

97 yılından beri oyun oynuyorum. 97 yılında nfs serilerini yeni yeni oynamaya başlıyordu insanlar.

O zamanlar ki nfsdeki kare kare görüntüler bile bu oyunun grafiklerinden daha güzel.

Bir at koşuyor inanamazsınız :D Grafikler berbat oyun hikaye,düzen,oynanış herşey berbat.

Oyunun grafiklerine dandik diyenlerin sistemleri taş devrinden kalma heralde ayarları yükseltemiyorlar.Kendi bilgisayarımdan aldığım birkaç ekran görüntüsü oyunun ne kadar güzel grafikleri olduğunu gösteriyor bence

http://img574.imageshack.us/img574/993/mbwarband20101220024624.jpg
    http://img819.imageshack.us/img819/9618/mbwarband20101220024811.jpg
    http://img843.imageshack.us/img843/9454/mbwarband20101220024928.jpg
    http://img830.imageshack.us/img830/1903/mbwarband20101220024950.jpg

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    2 sene önce ilk çıkan versiyonunu aylarca hatta 1 yıl kadar oynamıştım ama harita çok kısıtlıydı.. sonra yenisi çıktı aşırı şekilde detay vardı ilkine alışınca sonrasını kasmadım bayadır oynamıorum aslında ne gider varya.. ama laptopta oyunda oynanmıo a.k. mause tu oydu buydu vs :|

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Oyun gercekten oynamaya deger bır oyun...Ilk defa Turk mılletı olarak pıyasaya adam akıllı oyun surmusuz :)

Tek eksıgımı oyun tamamen turkce deıl..Dıyaloglar Ingılızce...Onada bı yama bulursak eger saglam,gercekten tavsıye edecegım ılk Turk oyunu budur ;)

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Kötü diyenler yüzünden bi an sadece Türk yapımı olduğu için iyi diyenler var heralde dedim ama ekran görüntülerinden çıkardığım gayet güzel grafiklere sahip olduğu..

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 5582 Toplam Mesaj: 26