Mount & Blade Warband 14,39 TL
-
Almayı düşünen varsa D&R'da da 15 TL şu an
-
hipokondriyak1 bunu yazdı:
-----------------------------
mount blade ı eskı bılgısayarımda gecen yıl oynamıstım guzel oyundu ama belırlı bır zamandan sonra sıkmaya basladı tabı ben sanırım traıner kullanmıstım ama oyun eglencelıdır alalım barı orjınalını ama tam turk degıl dıye bılıyorum ben cunku destek sayfaları bıle tr degıldı forumlarında tr ıcın ufak bı bolum vardı
-----------------------------Oyunu kurup yapımcılara bakarsan tamamı Türk. 3-4 tane yabancı eleman var. Adamlar yurtdışında daha çok seviliyor yurtdışı odaklı oldukları için site tamamen ingilizce. Bizim millete yaranılmıyor yorumları görüyorsun. Adam oyunu açmış kapatmış oynamadan oyuna bok atıyor. Ben trainer falan kullanmadım sıkmadı beni. Sıksa bile multiplayer zevkli oluyor. Birkaç ay oynadım 2 krallığı ele geçirdim. Kısa zamanda bitirilebilecek bir oyun değil. 15 TL değil 50 TL de olsa alınır bence.
-
Oyun çok güzel valla kimse b*ktan filan demesin. On tane rpg oynadım bu sene bunun tadını verene olmadı. İstediğini yapıyorsun oyunda ya daha ne? Üstüne üstlük türkçe.
-
Oynayan varsa aradan multiplayer kapışalım. Gündüz olmaz ama akşamları 9'dan sonra girebilirim ben. İyi organize olursak 2 takım yapıp kale kuşatma - savunma da olabilir.
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
Oyun gercekten oynamaya deger bır oyun...Ilk defa Turk mılletı olarak pıyasaya adam akıllı oyun surmusuz :)
Tek eksıgımı oyun tamamen turkce deıl..Dıyaloglar Ingılızce...Onada bı yama bulursak eger saglam,gercekten tavsıye edecegım ılk Turk oyunu budur ;)
-----------------------------Diyaloglarına kadar her tarafı türkçe oyunun arkadaşım.