folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mouse Alınacak..Yardıma,Öneriye İhtiyaç Var

Mouse Alınacak..Yardıma,Öneriye İhtiyaç Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

http://www.teknobiyotik.com/cm-storm-inferno-4000dpi-cift-lazer-sensorlu-usb-oyuncu-faresi.html

Şu mause'u beğenmiş oda arkadaşım ama satan yer bulamamış. Bunu kredi kartıyla ve taksitle almayı düşünüyo. Konu açma sebebim bunu nerden alabiliriz onu sormak, eğer varsa başka mause önerilerini değerlendirmek :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

logitech g500 fiyatına göre gayet iyi.

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

sana şimdi a4tech x7 xl-755bk al desem gülersin bana. baktımda verdiğin linke sen bi 300 felan gözden çıkarmış gibisin hocam

bende bahsettiğim model var 3700 dpi ayarlanabilir kombinasyon tuşları vs. ağır normal mauselara göre.. tavsiye ederim.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

çok güzel headshotlar yapılır hocam bununla :) bi arkadaşımdan duymuştum bunun ağırlık takılanları varmış , bu da öylemi bilmiyorum ama fps oyunları için iyi gider

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Deathadder

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

maksimum 125 lira vericem diyo arkadaş. deathadder biraz aşıyo şimdilik. x7 istemiyo,g500'ün de şekli hoşuna gitmedi. Akşama mürid sarıyla bi konuşacam, olmadı g500 alıcak. Linkte verdiğim mouse'u satan yer bulamadık :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apple
    Apple's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ben bu ikisini aldım daha yeni mouse iyi idare eder memnunum ben 45 liraya falan aldım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:
    -----------------------------

ben bu ikisini aldım daha yeni mouse iyi idare eder memnunum ben 45 liraya falan aldım

hacı bende normal kablosuz logitech var ben de memnunum,heryerde çalışıyo alet. Ama adam clan buluşmasında elemanların kullandığı mouseları klavyeleri görünce şevke gelmiş bende istiyom diye :D bakalım son kararı kendisi vericek.

Apple bunu yazdı:

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-tts-mo-trn006dt-tt-esports-theron-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=59863

max fiyatının üzerine biraz koyarsa tamamdır hocam bu 1 numara (:

bunu sarı'da önerdi ama maximum karta 190 oluyo :D ben söylüyom önerileri bakalım ne alıcak ben de bilmiyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam DH'den arastırsın deathadder. Bulursunuz 125 lıra cıvarına. Vatanda var mı bılmıyorum varsa ındırımıne denk getırın bırseyler yapın :) Şiddetle onerılır

www.kriptopedi.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

deathadder v2 kraldır hocam olmadı kinzu alabilir ben ikisinide kullandım 1,5 yıldır da v2 var sadece da ' da satılıyorsa alabilirsiniz sadece dpi farkı var aralarında biri 1800 biri 3500 .. eli büyükse ms 3.0 kullanabilir . 125 ' e diğer söyleyceğim mous ise kinzu'dur v2 sini denemedim 125 tl v2'si.Kinzuyu kullandım 1 yıl şuanda 75 tl civarı sanırım optik olarak en seri kullanılabilecek moustur fakat biraz küçüktür.

favorim da v2 yada zowie ec1 dir. 

http://www.oyunguru.com/index.php?site=news_comments&newsID=2302&lang=de

sipariş verebilir kapıda ödeme yapabilirsin veyahut senoyna nın ekipman satış bölümüne bak hocam oradada 0 ürünleri ucuza satanlar var

kolay gelsin

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 4480 Toplam Mesaj: 40