Mouse Alınacak..Yardıma,Öneriye İhtiyaç Var
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------trackball düşündün mü hiç? alışınca çok kolay ve zevkli..
http://www.amazon.com/dp/B00009KH63
-----------------------------alışmak sıkıntı ona :D hoşuma gitti ama bilemedim. Türkiyede bulunurmu ki bundan?
-
Bilmem ki, bende ikinci linkte gönderdiğimin bir değişik modeli vardı zamanında bileğimi incitince almıştım çok kullanışlı oluyor yormuyordu, amazondan ya da ebayden almıştım tam bilemedim.. vardır sanırım buralarda da..
-
şöyle kablosuz olsa daha iyi olur 20 30 liralık bi tane bana da lazım ama büyük olması lazım zira ellerim büyük küçük mause kayboluyor
bendeki 5 yıllık iyice göte geldi sinir etmeye başladı :W
ahan bendeki bu boyutu gayet makul idi bunun

bide şundan bulabilecek var mı :F

-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şöyle kablosuz olsa daha iyi olur 20 30 liralık bi tane bana da lazım ama büyük olması lazım zira ellerim büyük küçük mause kayboluyor
bendeki 5 yıllık iyice göte geldi sinir etmeye başladı :W
ahan bendeki bu boyutu gayet makul idi bunun

-----------------------------öneriyi falan boşver,çık teknosaya vatana bimekse dolaş kendin beğen,logitech al derim 30-40 civarı kablosuzlar. Ama kablolu al eğerki pille uğraşmak istemiyorsan.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
öneriyi falan boşver,çık teknosaya vatana bimekse dolaş kendin beğen,logitech al derim 30-40 civarı kablosuzlar. Ama kablolu al eğerki pille uğraşmak istemiyorsan.
-----------------------------kablo sinir ediyor adamı ya alırım 6lı pil kalsın evde bitince yine alırız filan :W
bunların şarjlısı yok demi :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
öneriyi falan boşver,çık teknosaya vatana bimekse dolaş kendin beğen,logitech al derim 30-40 civarı kablosuzlar. Ama kablolu al eğerki pille uğraşmak istemiyorsan.
-----------------------------kablo sinir ediyor adamı ya alırım 6lı pil kalsın evde bitince yine alırız filan :W
-----------------------------ya şu öğrenci halimle bir bira bile içemiyorum ne zamandır ama mousea 75 lira verdim. Sırf pille uğraşmamak için, sen düşün :D tamam kablodan kurtuluyosun ama pile senede 40-50 lira civarı bi para veriyosun,tam oyun oynuyosun tak diye pil bitiyo kalıyosun ortada :D kimi zaman yedek pil olmuyo alırım sonra diyosun almıyosun gecenin bi yarısı pil bitiyo nöbetçi pilci ara dur ondan sonra :F
-
Bende g700 var hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor. Makro olayı büyük ihtimal aynıdır g serisinde. Sitesinden makro programını indir setpoint olması lazım adı. Kur mouse'u tanıt sonrası zaten çok kolay sitesinde de youtube da da bualbilirsin nasıl makro yapıcağını anlatan video ve yazılar.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------ya şu öğrenci halimle bir bira bile içemiyorum ne zamandır ama mousea 75 lira verdim. Sırf pille uğraşmamak için, sen düşün :D tamam kablodan kurtuluyosun ama pile senede 40-50 lira civarı bi para veriyosun,tam oyun oynuyosun tak diye pil bitiyo kalıyosun ortada :D kimi zaman yedek pil olmuyo alırım sonra diyosun almıyosun gecenin bi yarısı pil bitiyo nöbetçi pilci ara dur ondan sonra :F
-----------------------------içimi kararttın yav :F neyseki baba evinde pc sıkıntı olmuyor o :F
-
şu nasıl la 'wasd' büyük müdür acep boyuttan birşey anlamadım kulaklık alacam bunu da sipariş vereyim 1 kargo olsun
Targus Amu76Eu Dahili Retract Optik Mouse