Mouse Alınacak..Yardıma,Öneriye İhtiyaç Var
-
hocam o fare çok güzel fakat hiç bir yerde stokta bulunmuyor paran varsa logitecin var bi tane 5600 dpi 220 lira kral moustur o ama biraz pahalı işte
-
razer veya logitech g serisi mouselara baksın, çok daha kaliteli mouselar var fakat fiyatlarda bir o kadar değişiyor.
-
G500 kral mousedir... özellikle online oyunlara inanılmaz makrolar yazabilir eleman...
-
SONUÇ: birol ipnesi g500ü aldı,ben pek oyun oynamam ama dayanamadım bi g300de ben aldım :D şimdi bunun makro olayı sıkıntılı ama. Bilgili abilerden makro hakkında azıcık yardım istiyorum =)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------SONUÇ: birol ipnesi g500ü aldı,ben pek oyun oynamam ama dayanamadım bi g300de ben aldım :D şimdi bunun makro olayı sıkıntılı ama. Bilgili abilerden makro hakkında azıcık yardım istiyorum =)
-----------------------------sonunda doğru yolu buldunu desene, ayıptır sorması kaça aldınız mouseları
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------SONUÇ: birol ipnesi g500ü aldı,ben pek oyun oynamam ama dayanamadım bi g300de ben aldım :D şimdi bunun makro olayı sıkıntılı ama. Bilgili abilerden makro hakkında azıcık yardım istiyorum =)
-----------------------------sonunda doğru yolu buldunu desene, ayıptır sorması kaça aldınız mouseları
-----------------------------g500 vatandan 113liraya geldi maximum karta 12 taksitle, ben de bimexten 75e aldım 12 taksit maximumla. x7'de düşünmedim değil daha uygun fiyatlı diye ama logitechle yatakta dizimde falan her yerde oynayabiliyorum diye a4tech pek cazip gelmedi... Wireless mouse kullanan ve mouse değiştirmek istiyen varsa tavsiye ediyorum, 12ayda zaten wireless mouseun piline aşağı yukarı 50 kağıt para harcıyoz,bazen oyunun ortasında pil bitiyo falan...alın kurtulun :)
-
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-/
üstüne oyun mouse u yok.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-/
üstüne oyun mouse u yok.
-----------------------------200 liradan fazla para verince bırak ta mükemmel olsun zaten :D uzay mekiği gibi alete gerek yok,ben daha g300e makro hazırlama olayını çözemedim,böyle bişey alsam oyun oynama yaşım geçer tüm özelliklerini çözene kadar :F
Yokmu şu g serisi mouselara makro kaydetmeyi bilen? yapıyorum bişeyler uraşıyorum ama olmuyo birtürlü :/
-
200 liradan fazla değil sadece 190 lira :D
ama aşırı oyun düşkünü biri değilsen mouse a 60-70 liradan fazla verme derim. mesela git a4tech x7 al paşalar gibi kullan.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------200 liradan fazla değil sadece 190 lira :D
ama aşırı oyun düşkünü biri değilsen mouse a 60-70 liradan fazla verme derim. mesela git a4tech x7 al paşalar gibi kullan.
-----------------------------bikaç yorum yukarıyı okusana :D