Msn"De Herkese Gelen Resim Dosyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bunlara dusuyorsaniz bilgisayarinizi satliga cikarin bir daha elinize pc veya herhangi bir elektronik esya almayin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    +1

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Bu trojan kendini rastgele isimlerde pc ye kopyalıyo ama karşılatığım en yaygın isim msclt.exe bulamıyorum. Ama silseniz bile yeniden geliyor nedeni şu bir ara program windowsun açılışında bunu extract ediyor çalıştırıyor ve sonra kendini kapatıyor bu yüzden ara programın kendisini bulamıyoruz ve trojan silinemiyor.

hadi ordan seksi!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Erkek
    bunu turkler yazmıs dımı acaba kım yazdı yaa..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ComputerWolf oldu ben bugünden sonra pc denilen aletten uazklaşacam a.q
    adama bak senin de kız arkadasın sana da yollasa böle bi link durup düşünür müsün acaba bu kız arkadasım bana trojen mi yedirmeye çalışıyor die

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    arkadaşlar banada geldi bu trojan bide birisiyle konuşurken aniden pencere kapanıveriyo sen yazdığın zaman ona gidiyo ama onun yazdıklarını göremiyosun. oturumu kapatıp açınca aynen devam ediyosun ama tekrar yapıyo aynı şeyi

aranızda başına buda gelen war mı acaba..??
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bize niye bulasmiyor?...bana en kral arkadasim bile dosya gonderse scan etmeden acmam...guvenlik zaafiyeti veriyorsunuz hemde en zayif halka olan insan unsuru uzerinden...hadi kiz arkadasin senin yazdillarini merak ediyor keyloger atiyor sana sende kizdan geldi diye acarsan ne olur ?....hem diyelim x arkadasim cok samimi tarikattan bide adam bana bi dosya gonderdi icinde trojan cikti bu illa o arkadas trojani koydu demek degil onun pc ye de bulasmis olamazmi?...bu kadar basit bir husus...biraz supheci hareket edin guvenlige dikkat edin tamamdir....bilgileriniz madem onemsiz virus bulasti trojan girdi diye bagirmaktansa 1kb lik veriyi bile hdd ye yazdirirken bi scan edin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    of abi o zaman beni ekleyen birine ayıp ettim ha. ekledi benim sa kardeş sen kimsin dedim hemen onu yolladı. dedim senin aq ziktir lan göt veren aklı sıra trojan sokacak dedim engelledim sildim eger tbtdense veya mesajımı okuyorsa kusura bakmasın :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben denedim ama atamadm lanet şeyi arkadaşın bilgisayarından
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    infected by Backdoor.Win32.Rbot.axp

mcafee 8 enterprise buluyor.AV i bulamayan arkadaslar sirekete mail yazip dosyayida ekte gonderirlerse av firmalati antisini hazirlayip guncellestirme paketine koyarlar.

Toplam Hit: 9187 Toplam Mesaj: 35