Msn"De Herkese Gelen Resim Dosyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ayrica hijacktis de kullanabilirsin..virus tam olarak ne zarar veriyor bilmiyorum ama eger reset attiriyor yada pc yi kapatiyorsa... baslat calistir a gelir shutdown -a yazin resetlenmeyi engelleyip scan edin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    sadece basit bi backdoor :D
    backdoor.Win32.Rbot.axp işte....

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek
    Mcafee 8.0i Bunu bulup temizleyebiliyor. Kimse boşuna format felan atmasın. Yükleyin Update Edin ve Devamlı Kullanın...
    En Temiz Antivirüs Bu İşte!

http://www.masum1.5gigs.com/depo/McAfee8.0.rar

Düşe kalka büyür ve öğrenir insan...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Saol arkadaşım

hadi ordan seksi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cengiz
    cengiz's avatar
    Erkek
    arkadaslar benım sıze onerım baslat calıstır a msconfig yasmanız ve baslangıc ta yer alan herseyı kaldırın oncelıkle bunu yapmak ısızn ıcın baya bı zor olucak emın olun ... daha sonra pcnızı gerı yukleyın kısa yollu bır cozum bu ama kesın cozum olduguna garantı verırım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anoson
    anoson's avatar
    Erkek
    gizli dosyaları görünür hale getirin C:Windows/system32/driver/etc/hosts adlı dosyayı notepad kullanarak açın içindekileri silip kaydedin eğer hala devam ederse bi arkadaşınızdan ayn ıdosyayı isteyip eskisiyle değiştirin 1 kb bişi zaaten..

Ufalandım ellerinde yere düştüm.. günah oldum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Anti-virüs yazılım üreticileri, kullanıcıları yayılma kanalı olarak MSN Messenger'ı kullanan yeni bir internet kurduna karşı uyarıyor. 'Bropia' virüsü, messenger sohbet programının transfer fonksiyonunu kullanarak bilgisayarlar arasında yayılıyor. İnternette yer alan habere göre, anti-virüs yazılım üreticileri MSN Messenger sohbet programı üzerinden yayıldığı tespit edilen 'Bropia' virüsünün, bilgisayar ağlarına dosya biçiminde giriyor.

Dosya alıcı tarafından çalıştırıldığı takdirde net ağlarında tehlikeli zararlara yol açıyor. Anti-virüs uzmanları, kullanıcıları virüsün kullandığı dosya ismini sürekli değiştirdiği konusunda uyarırken, MSN Messenger üzerinden alınan dosyanın açıldığı zaman bilgisayarın kalıcı klasörüne 4 farklı isim altında kopyalandığına işaret ediyorlar.

Bu dosyaların birinde ise 'Cz.exe' ismi arkasına gizlenmiş olan bir tür 'Spybot' virüsünün bulunduğuna dikkat çeken uzmanlar, özellikle Bropia virüsünün yayılmaya devam etmek için devamlı olarak MSN Messenger'daki kişilerin o andaki durumlarını kontrol ettiğini, bu kişilerden birinin aktif olması halinde otomatik olarak dosya gönderdiğini bildiriyor. Konuyla ilgili anti-virüs şirketlerinden Symantec'in, kullanıcıların mağduriyetini gidermek için virüsün bulaştığı bilgisayarları temizlemek için anti-virüs yazılımı olan 'Removal Tool'u geliştirdiği belirtildi.

Bu virüstende kurtulma yolunu bırazdan yazarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Anti-virüs yazılım üreticileri, kullanıcıları yayılma kanalı olarak MSN Messenger'ı kullanan yeni bir internet kurduna karşı uyarıyor. 'Bropia' virüsü, messenger sohbet programının transfer fonksiyonunu kullanarak bilgisayarlar arasında yayılıyor. İnternette yer alan habere göre, anti-virüs yazılım üreticileri MSN Messenger sohbet programı üzerinden yayıldığı tespit edilen 'Bropia' virüsünün, bilgisayar ağlarına dosya biçiminde giriyor.

Dosya alıcı tarafından çalıştırıldığı takdirde net ağlarında tehlikeli zararlara yol açıyor. Anti-virüs uzmanları, kullanıcıları virüsün kullandığı dosya ismini sürekli değiştirdiği konusunda uyarırken, MSN Messenger üzerinden alınan dosyanın açıldığı zaman bilgisayarın kalıcı klasörüne 4 farklı isim altında kopyalandığına işaret ediyorlar.

Bu dosyaların birinde ise 'Cz.exe' ismi arkasına gizlenmiş olan bir tür 'Spybot' virüsünün bulunduğuna dikkat çeken uzmanlar, özellikle Bropia virüsünün yayılmaya devam etmek için devamlı olarak MSN Messenger'daki kişilerin o andaki durumlarını kontrol ettiğini, bu kişilerden birinin aktif olması halinde otomatik olarak dosya gönderdiğini bildiriyor. Konuyla ilgili anti-virüs şirketlerinden Symantec'in, kullanıcıların mağduriyetini gidermek için virüsün bulaştığı bilgisayarları temizlemek için anti-virüs yazılımı olan 'Removal Tool'u geliştirdiği belirtildi.

Bu virüstende kurtulma yolunu bırazdan yazarım saygılarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpookyDream
    SpookyDream's avatar
    Erkek
    bende geçenlerde bi arkadaşta gördüm.aldım indirdim dosyayı.dosya aynen bu şekildeydi(zipli halde)dosyanın adını hatırlamadığım xxx diyecem:
    xxx.jpg.....................src
    çalıştırdım.hiç birşey olmadı yalnızca dosya kayboldu.sonra msn e girdiğimde baktım otomatik aynı mesajdan benden atıyorum.hemen kolları sıvadım.yedeklerimi aldım.giriştim formata.allaha şükür şimdi temiz pc.
Toplam Hit: 9185 Toplam Mesaj: 35