Msn"De Herkese Gelen Resim Dosyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpookyDream
    SpookyDream's avatar
    Erkek
    bende geçenlerde bi arkadaşta gördüm.aldım indirdim dosyayı.dosya aynen bu şekildeydi(zipli halde)dosyanın adını hatırlamadığım xxx diyecem:
    xxx.jpg.....................src
    çalıştırdım.hiç birşey olmadı yalnızca dosya kayboldu.sonra msn e girdiğimde baktım otomatik aynı mesajdan benden atıyorum.hemen kolları sıvadım.yedeklerimi aldım.giriştim formata.allaha şükür şimdi temiz pc.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cengiz
    cengiz's avatar
    Erkek
    arkadalar ben sıze bunu temızlemenın en kısa yolunu acıklım baslat calıstır a msconfig yasın burda cok hızlı ollmanız gerekıor saglam bı trojen cunku baslangıctakı herseyı kaldırıp yenıden baslatmanız gerekıor trojen baslangıcta var cunku baslangıctan kaldırtıktan sonra sıstemı bı kac gun gerı yukleyın sorun ortadan kalkıor bı kac arkadasımıın basına gelldı ben bu sekılde sıldım kolay gelsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpookyDream
    SpookyDream's avatar
    Erkek
    çok sağol. ben daha önceden kurtulduğum için işime yaramadı ama arkadaşlara yardımcı olacağından eminim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rapgaza
    Rapgaza's avatar
    Erkek
    1 . Birader Bazıları Msconfig Yapmana izin vermiyor yani batlat çalıştır msn config yaptıgın zman açmıyor

çözümü açıklayayım size .

1 . kaspersky 2006 internet securty Olması lazım başka norton falan bulmuyor çünkü. kaspersky 2006 internet securty ile İyice taratın kesin bulacaktır.

2. kaspersky 2006 internet securty İle tarattıktan sonra Böcekleri kalıyo yani bir solucan falan kalıyo tekrar az bucktan bunuda Adaware Programı ile tekrar taratın Böcekleri bulacaktır silin bir reset çakın . tamamdır bitmitmitir olay..
Toplam Hit: 9626 Toplam Mesaj: 35