folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muayene Ücreti

Muayene Ücreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bende geçen hafta cuma hastaneye gittim sıra bekliyorum önümde 2 kadın konuşuyor diyor ki teki eczaneye gidince muayene ücreti çıkıyor şöyle oluyor böyle oluyor derken koyunun biri ordan atladı hemen 8 lira mı 10 lira mı ufak bir miktar olacak o kadar bak ülkenin durumuna önceden böylemiydi falan filan derken sarayı övmeye başladı adamın parası var ki yaptırıyor adam çalışıyor diğerleride bunu çekemiyor dedi. böylelerine hak abi 100 lirada alsa 200 lirada alsa acımam ama olan bize oluyor kurunun yanında yaş misali bizde yanıyoruz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

adamlar işi olmayandan para almak için yol buldular adını gss koydular .

bu alınan muayne ücreti neki.

edit.

burdan ne için ne kadar para almışlar ayrıntılı inceleyebilirsin tarihi doğru girmen yeterli

https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tedavi-bilgileri-sorgulama

samaccc tarafından 30/Ara/14 14:59 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

Geçmiş olsun hocam. Bende geçenlerde malum hava şartları soğuk algınlığı nedeni ile zor bela kendimi evden attım. Sağlık ocağı 10dk yürüme mesafesi uzaklıkta. Özel polikinlik kapımın önünde. Zor bela evden çıktım o halde 10dk mesafeyi gitmeye gözüm kesmedi bende özel polikinliğe gittim ve danışman ile aramda geçen sohbet;

- Ben : Merhaba
    - Danışman : Buyrun
    - Ben : Soğuk algınlığı sanırım. Muayene olmak istemiştim
    - Danışman : 30TL muayene ücreti. T.C. Kimlik kartınızı alabilirmiyim. Bir de avuç içinizi şu cihaza okutunuz.
    - Ben : 30TL' mi? Ne diyorsunuz siz. Şerefsizin teki TV' lerde sağlık sektöründe çağ atlattık. Ücretler şöyle düştü böyle oldu v.s. pavyon fedayisi gibi nara atıyor ne oldu bu atlatılan çağa. Siz ayak uyduramadınız mı?

dedim ve ne avuç içini ne de 30TL vererek oradan ayrıldım. Tamamen ticarete dökülmüş olay. Danışman bir geçmiş olsun demekten tabi ki buyrun yardımcı olalım demekten aciz. Direk ücret işlemler geç sıraya modunda. Yan tarafında bulunan eczaneye girdim ve malum hava şartları soğuk algınlığı dedim 8TL' ye 3 adet ilaç verdi. 1,5 günde ayağa kalktım. Kısacası göte giren şemsiye açılmıyor hocam. Bu millete müstehak.

ne bekliyodun özel poliklinlikten bedava muayene mi ? orası özel işletme %90'a kadar farkını alır. 30 tl normal. bunun içinde olursan tahliller falanda var .

cahil cahil iş yapmayın 

1- devlet hastanesi nedir ? 

2- özel hastane nedir ? 

3- ben nelere ne kadar para öderim ?

açın sağlık uygulama tebliğini okuyun.

Not : acilden giriş yapın acile 8 tl ücret kesilmez eczanelere gitmez borç. ama yeşil alan olmaması lazım. 

hocam son düzenleme ile %200 e kadar fark alabiliyolardı galiba. Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçen hafta özel hastanedeydim ilaçlar hariç verdiğim katkı parası 60 TL

Allah sgksızlara yardım etsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Ve Türkiye'den kaçış başlar.

Evet bu SGK sistemi yüzünden bende isyandayım. Ama çalışmayan adamdan para alınmasını onaylayan o kadar çok yobaz insanlar var ki Türkiyem'de ne diyeceğimi şaşıyorum.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

ilaç yazdırmak için aile hekimlerine gidin derim. daha uygun sanırım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eğer SGK her ay maaştan kesilen 800 TL ye yakın vergiden karşılamazsa 2011 ocaktan bu tarafa ödenecek toplam 750,24 Lira muayene ücreti var.

İşin garibi ise üniversite okuduğum yıllarda gittiğim hastane devlet hastanesiydi şimdi araştırma hastanesi yapmışlar. 2011 muayene 46 2013 Muayene 23 Lira.

Öğrenci iken de yazmışlar. Çalışmayan adam nasıl verecek akıl var mantık var. Verdikleri 300 lira burs muayene 50 lira.

Bir de Gazi Hastanesinde yine öğrenci iken gittim belgeye göre ücreti üniversitemiz verecektir yazıyordu 50 küsür muayene ücreti yazmışlar. Bunlar varya Tam ooooo. ço...

Seçimde gerekli cevap verilecektir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

benim vatandaşım özel hastanelerde muayene olacak sıra beklemeyecekkk.

hülllooğğğğğğğ..

Siktiğiminin beyinsiz şuursuzları... (Yazar burada eylemi gerçekleştirene değil bunlara inanan amelelere sövmektedir.)

Bi özel hastaneye gidin bak nasıl zıplatıyorlar adamı..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

geçen hafta oğlanla kız aynı anda hasta oldu. hastaneye gittik geldik. eczaneye 120 tl bayıldım. ilaçlar hariç. böyle düzenin amk. karı koca çalışıyoruz ssk'mızı ödüyoruz daha napalım be insafsızlar.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Aga normal ,acile karnim agriyo basim agriyi diye gittiginde seni yesil alan hastasi diye sisteme giriyorlar ve bunun UCRETİ 18TL

Toplam Hit: 4789 Toplam Mesaj: 44