Muhabbet Kusu Or Forpus Papağanı
-
Hocalar selam, evde ses olsun hareket olsun diye, muhabbet kusu istiyorum. Umraniye taraflarinda varmi satici
Gittim jumbo kirmasina 1000 dedi amk adam sikiyor cakal bide suratina bakmiyor :D
Varmi hocalar yetistiren bilen, bana yakin, sirf bu petsopcu ibneler kazanmasin diye uzaktan alabilirim
Uyuz oldum agalar
ReyiZ tarafından 04/Oca/25 19:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ReyiZ bunu yazdı
Hocalar selam, evde ses olsun hareket olsun diye, muhabbet kusu istiyorum. Umraniye taraflarinda varmi satici
Gittim jumbo kirmasina 1000 dedi amk adam sikiyor cakal bide suratina bakmiyor :D
Varmi hocalar yetistiren bilen, bana yakin, sirf bu petsopcu ibneler kazanmasin diye uzaktan alabilirim
Uyuz oldum agalar
muhabet kuşunun sesi de ses olsun diye pek çekilmez ama yinede sen bilirsin benim önerim hocam bir tane erkek güzel ötümlü kanarya al şakısın evde kulağının pası silinsin
-
Her zaman tek kuş al jumbo sikko mukko gerek yok kesinlikle erkek 20 25 günlük kuş olsun sürekli konuş,youtubedan kuş konuşma sesleri aç 1 ay sonra çatir çatir konuşur facebook kuş gruplarina bak bir ton üretici var 1000 tl ne satiyor aq köpek mi satiyormuş
-
Her zaman tek kuş al jumbo sikko mukko gerek yok kesinlikle erkek 20 25 günlük kuş olsun sürekli konuş,youtubedan kuş konuşma sesleri aç 1 ay sonra çatir çatir konuşur facebook kuş gruplarina bak bir ton üretici var 1000 tl ne satiyor aq köpek mi satiyormuş
-
Yahu tek kuş alınır mı?
-
bende 2 tane var, sabah gün aydımı, eve azcık ışık sızdı mı, ötmüyorlar çığlık atıyorlar adeta, uyku düzenin bozulmuyor ama o iyi oluyor.
-
Ben hiç muhabbet kuşuna para vermedim. Hep çevreden birisnin dıdısının dısı yumurtalamış ister misin diye elime farklı farklı 20 30 muhabbet kuşu geçmiştir şu zamana kadar. Çoğu öldü, diğerlerinide birilerine verdim.
Konuyu açma sebebin tanıdık bir yerden bulmak ama yem kırmaya başlayan yavru muhabbet kuşlardan almanı tavsiye ederim. Merdiven altında vergisiz, hijyensiz yetiştirilen yerlerden değil.
Bazen shortslarda denk geliyorum tiktok videolarına yönlendiriyor. Ev ortamında yavru vermiş muhabbet kuşlarını sahiplendirmek istiyorum diye. Tik tokta canlı yayın yapıyor. Denk gelir mi bilmem ama buradan bir şey çıkmazsa oralardanda bakılabilir.
Birisi bir tek kuş al demiş ama bence sürekli başında birisi olamayacaksa çift almaya çalış. Zulüm etmiş olursun hayvana.
Jumbo ve kırmaları süs köpeği gibi bir şey benim gözümde. Düzgün göremiyorlar. Uçamıyorlar bile :| Tüneğe oturup pinekleyip kaşınıp arada ötüyor o kadar. Farklı farklı muhabbet kuşu geçti elime hepsinin cinsiyeti, rengine ve türüne göre farklı karakterleri var. Benim favorim doğada bulunan yeşil-asker yeşili orjinal muhabbet kuşları. Uzun yaşayanlar bunlar oldu hep.
Bu arada sen zaten yeni evlenmedin mi?. Yeni damat olarak ses olsun hareket olsun diye kuş araman garip geldi :D
-
Hocam ele gelmiyor ya sevmiyorum ama güzel kuş.
bunlar tam yamyam olmuş hocam aynen öyle tek alacağım ki alıştırmak için daha öncede baktım yani.
ilerde çiftleştiririm hocam.
hocam sonra alırım bir tane ilkten alışssın. kedi beslemek mümkün değil vs. bizim için sesten de ziyade hayvan beslemek iyidir. seviyorum ben kuşları ondan istiyorum açıkcası
yem kırmı 1 aylık 1.5 aylık zaten arıyorum aslında ama aradın mı da denk gelmiyor ondan açtım konuyu :D o hesap.
ReyiZ tarafından 04/Oca/25 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu sıpada 9 senedir bizimle sevimli kerkenez siktir et jumbo vs al bitane bundan
-
erdem358 bunu yazdı
Bu sıpada 9 senedir bizimle sevimli kerkenez siktir et jumbo vs al bitane bundan x
forpusta olabilir aslında, alacağım bakalım :D varmı öyle üretici vs satan bildiğniiz ondan konu açtım aslında
-
şimdi işler değişti, forpus'a lanet olsun. kopartacak gibi ısırır, eğitilmez, kafese iki merdiven koyarsın, koparır. sulukları yerinden söker fırlatır. forpusta baktık, benim oyum muhabbet kuşuna hocam