Muhabirlerin Vurulma Anı
-
Allah yardımcıları olsun işleri ne kadar zor. O ateş altından kurtulmaları büyük şans.
-
.mına kodumun askeri kamerayı elinde tutan gazeteciye bi de tekme atıyor arabadan indikten sonra..
vurulan kişinin hepsinden soğukkanlı olması da tebrik edilecek bi olay.
durumu kritikmiş sanırım umarım iyileşir.
-
Geri geri gitmeleri büyük hata olmuş ama o anı yaşamak lazım.
Büyük geçmiş olsun. Çalışma şartları gerçekten çok zor.
-
götverenler ne diye ates actılar acaba
bide adam kafasından vurulmus ve bunu kendi ağzıyla söylerken asırı sogukkanlı helal valla inşallah kurtulur -
adam ne kadar rahat yaw abi kafamdan vuruldum şu an iyiyim ama birazdan..
helal olsun ne diyeyim
-
abi filmlerde yok böyle bi heyecan ya hepsine tek tek helal olsun demek lazım acayip soğukkanlı davranmışlar. adam vurulmuş ve önce herkese soruyo bişeyiniz varmı vs diye. şerefsiz ruslar ya 1 saat boyunca ateş edermi insan ya sivil napıcak sana göt korkusuna bak adamdaki
-
cipin markasını göremedim bilen var mı? o kadar kurşuna dayandıysa iyidir :)
-
beyler sizce öldürmek isteseler öldüremezler miydi??
Bunları asıl böyle korkutmak lazım!! Şerefsizler akılları sıra bize ayak yapıyorlar! Göndercekler beni keskin nişancı olarak Rusya'ya köklerini kurutmassam adiyim!!!!
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------
bu konuda espri yapabilmene şaşırdım!!Erdoğan'ın derslerine çalışmışsın. Bize uyumayı öğretti g.t herif!
Lan dünyayı inletirdim lan ben bunun için!! Koskoca Türk Plakası var orda hele o tekmeyi yedirmezmiydim ben ona o.pu çocukları!
Lütfen sessiz kalmayalım TBT Müridleri.!
Şeyhimizden bunun için bir çözüm bi yardım istiyoruz! Muhabir kardeşimiz yoğun bakımda yatıyormuş. Kardeşimiz, vatan evladı oda!
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------Gördüğüm kadarıyla Land rover discovery. Ahanda bu araç