Muhabirlerin Vurulma Anı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet bu sabah izlemiştim. Çok zor durumda kalmışlar, gerçekten yazık olmuş. O anda vefat edeceklerini sanmışlar şahadet getiriyorlardı. Allah şifa versin.

Valla ya.O sesi duyunca adamların çırpışlarını duyunca gerçekden içim yandı.Allah yardımcıları olsun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Koskoca kanal. Madem adamları savaş bölgesine yolluyorsun bari zırhlı araç tahsis et.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ateş açanlar Ruslar mı Gürcüler mi ?

Adam tam saldırıya uğramadan önce burayı Gürcülerin koruyor olması lazım dedi yanlıs duymadıysam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

içim acıdı ya yemin ediyorum ben olsam naparım diye düşünmeye başladım. allah yardımcısı olsun hastanedki yaralının.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Adam tam saldırıya uğramadan önce burayı Gürcülerin koruyor olması lazım dedi yanlıs duymadıysam

Az önce izledim. Gürcülermiş.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BRK35 bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Az önce izledim. Gürcülermiş.

Sivil halka saldırmayı zaten o şerefsizlerden beklerdim.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Erkek
    oset milisler abi saldıranlar. güney osetyalı yani. bu götoğlanlarına biz verdik silahı bizim muhabirimizi vuruyolar başka bi bok da yiemediler zaten anca sivil vurursunuz ibneler

end of file.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    askerlerin konuşmasında herhangibir rusça sözcüğe rastlamadım. büyük olasılıkla rus değiller.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    paradox bunu yazdı:

attackatak bunu yazdı:
    cipin markasını göremedim bilen var mı? o kadar kurşuna dayandıysa iyidir :)
    bu konuda espri yapabilmene şaşırdım!!

Erdoğan'ın derslerine çalışmışsın. Bize uyumayı öğretti g.t herif!

Lan dünyayı inletirdim lan ben bunun için!! Koskoca Türk Plakası var orda hele o tekmeyi yedirmezmiydim ben ona o.pu çocukları!

Lütfen sessiz kalmayalım TBT Müridleri.!

Şeyhimizden bunun için bir çözüm bi yardım istiyoruz! Muhabir  kardeşimiz yoğun bakımda yatıyormuş. Kardeşimiz, vatan evladı oda!

katiliyorum ve tayyibin aq yalaka it
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    paradox bunu yazdı:

attackatak bunu yazdı:
    cipin markasını göremedim bilen var mı? o kadar kurşuna dayandıysa iyidir :)
    bu konuda espri yapabilmene şaşırdım!!

Erdoğan'ın derslerine çalışmışsın. Bize uyumayı öğretti g.t herif!

Lan dünyayı inletirdim lan ben bunun için!! Koskoca Türk Plakası var orda hele o tekmeyi yedirmezmiydim ben ona o.pu çocukları!

Lütfen sessiz kalmayalım TBT Müridleri.!

Şeyhimizden bunun için bir çözüm bi yardım istiyoruz! Muhabir  kardeşimiz yoğun bakımda yatıyormuş. Kardeşimiz, vatan evladı oda!

hoca erdoğana küfrü et ama bu konu hakkında bana tek bir şey bile söyleme.

Türkiye'yi ilgilendiren hiçbir şey yok orada.bulaşmamamız en iyisi...

muhabirlere gelince savaşın olduğu bölgeyi geçtim tam ortasına girdilerse herşeyi göze almışlar demektir.ha üzülmesine üzülürüm sonuçta bir ananın evladı ama orada ne işin var senin?ne haber görmeyi planlıyorsun?savaş sırasında kimse kimsenin plakasına bakmaz arkadaş.o arabanın içinde ruslarda olabilirdi.plaka takılıp indirilebilir sikindirik bişey...tuzak olabilirdi...

böyle bir konu da ilk dikkatimi çeken araba oldu ki onu yazdım.o kadar kurşunu geçirmedi.arabaya tek ön camdan değil kenarlardan da ateş ediliyordu.tekrar diyorum.araba iyiymiş :)
    eğer gürcüler korkutmak maksatlı öldürmek istememişlerse...kaldı ki bana öyle geliyor çünkü tvlerde gördüğüm gürcü askerlerinin elinde açık mermili ağır avcı silahlar vardı.öyle bir silahla ateş edilmiş olsaydı o arabanın bi tarafından girer öteki tarafından çıkardı.gördüğüm kadarıyla öldürmeye yönelik bir ateş yoktu.tahminime göre silahlar m4 carbine yani öldürmeyen silah.zaten başından vurulduğu halde ölmemişse o adam başka bi açıklaması olamaz.ya da camda koca bi delik açmamışsa...

hem dediğin gibi şimdi ben orda savaşın ortasına sivil olarak gitsem ve vurulsam Türkiye benim hakkımı mı arayacak?benim suçum yok mu?gitsin o zaman bi iki Türk nüfusuna kayıtlı pkk vurulsun orda savaş çıksın hocam?var mı böyle bir şey?

dediğin olur şey değil.

Toplam Hit: 4964 Toplam Mesaj: 39