Muhabirlerin Vurulma Anı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Koskoca kanal. Madem adamları savaş bölgesine yolluyorsun bari zırhlı araç tahsis et.
    hocam zırhlı aracı geçtim normal araç verseler yeterdi. adamlar o cipi kiralamışlar. Öyle dediler haberlerde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    FireX bunu yazdı:
    Koskoca kanal. Madem adamları savaş bölgesine yolluyorsun bari zırhlı araç tahsis et.
    hocam zırhlı aracı geçtim normal araç verseler yeterdi. adamlar o cipi kiralamışlar. Öyle dediler haberlerde

jipin sahibi ne kirayı alabilmiştir ne jipi yazık lan onada

end of file.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    paradox bunu yazdı:

attackatak bunu yazdı:
    cipin markasını göremedim bilen var mı? o kadar kurşuna dayandıysa iyidir :)
    bu konuda espri yapabilmene şaşırdım!!

Erdoğan'ın derslerine çalışmışsın. Bize uyumayı öğretti g.t herif!

Lan dünyayı inletirdim lan ben bunun için!! Koskoca Türk Plakası var orda hele o tekmeyi yedirmezmiydim ben ona o.pu çocukları!

Lütfen sessiz kalmayalım TBT Müridleri.!

Şeyhimizden bunun için bir çözüm bi yardım istiyoruz! Muhabir  kardeşimiz yoğun bakımda yatıyormuş. Kardeşimiz, vatan evladı oda!

hoca erdoğana küfrü et ama bu konu hakkında bana tek bir şey bile söyleme.

Türkiye'yi ilgilendiren hiçbir şey yok orada.bulaşmamamız en iyisi...

muhabirlere gelince savaşın olduğu bölgeyi geçtim tam ortasına girdilerse herşeyi göze almışlar demektir.ha üzülmesine üzülürüm sonuçta bir ananın evladı ama orada ne işin var senin?ne haber görmeyi planlıyorsun?savaş sırasında kimse kimsenin plakasına bakmaz arkadaş.o arabanın içinde ruslarda olabilirdi.plaka takılıp indirilebilir sikindirik bişey...tuzak olabilirdi...

böyle bir konu da ilk dikkatimi çeken araba oldu ki onu yazdım.o kadar kurşunu geçirmedi.arabaya tek ön camdan değil kenarlardan da ateş ediliyordu.tekrar diyorum.araba iyiymiş :)
    eğer gürcüler korkutmak maksatlı öldürmek istememişlerse...kaldı ki bana öyle geliyor çünkü tvlerde gördüğüm gürcü askerlerinin elinde açık mermili ağır avcı silahlar vardı.öyle bir silahla ateş edilmiş olsaydı o arabanın bi tarafından girer öteki tarafından çıkardı.gördüğüm kadarıyla öldürmeye yönelik bir ateş yoktu.tahminime göre silahlar m4 carbine yani öldürmeyen silah.zaten başından vurulduğu halde ölmemişse o adam başka bi açıklaması olamaz.ya da camda koca bi delik açmamışsa...

hem dediğin gibi şimdi ben orda savaşın ortasına sivil olarak gitsem ve vurulsam Türkiye benim hakkımı mı arayacak?benim suçum yok mu?gitsin o zaman bi iki Türk nüfusuna kayıtlı pkk vurulsun orda savaş çıksın hocam?var mı böyle bir şey?

dediğin olur şey değil.

Katılmıyorm baba;

Orda bir tanecik araba var biraz dikkat etseler görürlerdi ayrıca ne öyle a.q. adamların yaşadığına şükretmek lazım, Allah (c.c.) korumuş valla

Belki içinde bomba falan var diye korkmuş olabilirler ama savaşında belli bi usulü adeti var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    sogukkanlılıklarına tün dünya hayran kaldı, emin olun bizler savaşırken çok daha iyiyiz...

:) mutluyum, huzurluyum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Araçlarının üzerinde basınla ilgili yazı vs bulunmadığı iddia ediliyor.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    RUS askeriymiş daha yeni FOX tv de söyledi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      bu videoyu başka yerden seyretmiştim.atılan kurşunlar yakından atılıyor .kurşunların arabaya isabetteki gruplarına bakılırsa mesafe tahmini olarak 100 metre civarı. kurşun atan herif öldüresiye atıyor . ayrıca normal kurşun geçirmez denen araçlar düşük hızdaki yani tabanca mermisine dayanan zırh vardır. tam zırhlı olsa 15 grain ağılığındaki çekirdeğin en az 1000 m sn geçen hız yapması gerekir. aracın zaten içindeki personele sıkıyorlar yani aracın sağlamlıkla ilgisi yok bence. 

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bu Olaydan Gürcülerde Kılpayı Yırttı Kanaatimce, Aksi Halde Bu Tatsız Olay Karşılığında Olası Muhabir Ölümü olsaydı, Kızılay Hizmetlerimizden Tut, Askeri Malzeme Ve Destek verdiğimiz Diplomasiyide Yitirebilirlerdi....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 5285 Toplam Mesaj: 39