Mühendis Sevgili Bulma Sebebleri
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
e iide hocam, bin tane mühendis gördüm tornavida tutabileni 5 tane :)
yani biraz ütopik hayaller bu tarz yazılar...
yok bilgisayar mühendisi olupda office kuramayan adam var :)
ben buna bizzat şahit oldum sikindirik bi slaytı yapıp götüremeyen ama bilgisayar okuyan kişiler var. -
Tabi bu mantıkla yola cıkıp bütün mühendisler eziktir düşüncesine sahip olmamak lazım zira bol miktarda oturtacak derecede iyi olanlarda var...
-
Tekniker ve teknisyenlerde de var. Neden sadece mühendis?
-
yok bilgisay < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ar mühendisi olupda office kuramayan adam var :)
-----------------------------Dediğin sorun hocam egitim sisteminden kaynaklanıyor..Ben lise 3. sınıfta okuyorum elektrik bölümünde say 1 bölümümüz.matematik dersimiz bile yok..Nasıl kazanacam üniversiteyi? hiçbir fikrim yok. Ama elektrik öğreniyoruz baya baya en fazla teknisyen bilmem ne olabilecem böyle giderse . Kendi bölümümden bir meslek olarak.. Ama elin anadolu liselisi tornavida tutmayı bilmez gider mühendisliğe.Gitmesin demiyorum..Gitsin ama bizim gibi liseden bu eğitimlere başlayan öğrencileride harcamasınlar..
İsyan ettim sonunda :D
-
örneğin her bir öğrenciye kac gram kız düştüğünü hesaplayan bizimkiler :|
-----------------------------reneeeeee sabah sabah gülme krizindeyim üstad :D.d.d:DD.D:D:D
-
O dediğimiz ezik mühendisler hep eğitim sisteminin çarpıklığı yüzünden. Mesela ben kolej mezunuyum ve inşaat mühendisliği okuyorum öte yandan bakıyorsun teknik lise mezunu adam eğitimini aldığı mesleğin yüksek öğrenimini alamıyor. Bence benim gibilerdense teknik liselilerin daha bir önceliği olmalı
-
seadog bunu yazdı:
O dediğimiz ezik mühendisler hep eğitim sisteminin çarpıklığı yüzünden. Mesela ben kolej mezunuyum ve inşaat mühendisliği okuyorum öte yandan bakıyorsun teknik lise mezunu adam eğitimini aldığı mesleğin yüksek öğrenimini alamıyor. Bence benim gibilerdense teknik liselilerin daha bir önceliği olmalı
Ah ah açma şu konuyu. Ömrümü çürüttü şu memleket. Teknik liseden 2 yıllığa gidip DGS ile müh geçmek zorunda kaldım. Ancak daha yeni rahat edebildik. -
'' iki lafımızdan biri küfürmüş (yok daha neler aq) ''
-
bu ne ya gülmekten karnım ağrıdı ;))) -
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Dediğin sorun hocam egitim sisteminden kaynaklanıyor..Ben lise 3. sınıfta okuyorum elektrik bölümünde say 1 bölümümüz.matematik dersimiz bile yok..Nasıl kazanacam üniversiteyi? hiçbir fikrim yok. Ama elektrik öğreniyoruz baya baya en fazla teknisyen bilmem ne olabilecem böyle giderse . Kendi bölümümden bir meslek olarak.. Ama elin anadolu liselisi tornavida tutmayı bilmez gider mühendisliğe.Gitmesin demiyorum..Gitsin ama bizim gibi liseden bu eğitimlere başlayan öğrencileride harcamasınlar..
İsyan ettim sonunda :D
-----------------------------Tabi "gitmesin" demiceksin , bi de gitmesin de istersen :) kendine güveniyorsan böyle şeyleri takmazsın kafaya , ne de olsa tornavida tutmasını biliyorsun işte..