folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mühendis Sevgili Bulma Sebebleri

Mühendis Sevgili Bulma Sebebleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Hocam TC de Liselerden mühendisleri tanırsın, paso test çözer bu adamlar.Tenefüste sen sigara içmeye gidersin, veli ayşeyi nasıl düdüklerim peşinde koşar , mühendis adayı Ahmet ise test çözer.Ahmetin tek gayesi ÖSS dene systemde ODTÜ denen eyalete girebilmektir.Çok çalışır , o kadar çalışır ki ahmet, artık test bağımlısı olmuştur.Ömrünün 2 senesini test aşağı, test yukarı geçirir.Masturbasyon bile gereksiz olur bazen.Ahmet in Kutsal günü ( Genelde haziran ortası bir pazar günüdür) gelir ahmet hep yaptığı işi yapar.O sınav kagıdından 3XX.XXX puan alır ve Teknik üni Eyaletine girer.Sonuç başarılırıdır. Ama Ahmetki: Test çözmekten gözlerini bozmuş,gözlük takmış, çantasında 6 adet test kitabı + 6 adet ders kitabı ve minimum defterler taşıdığı için artık kuyruk sokumundan beynine giden o güzel tanrı lutfu kemik hafiften eğilmiştir.Dik yürüyememektedir.Saçını başını yapmaz, çünkü Ahmet 2 senedir sürekli bi yere yetişme durumundadır.Saç yapmaya vakti olmaz. Sonuçlar gelene kadar ahmet bir tür travma yaşamaktadır.O sürede ne yaptığını ne yapacağını bilmez, sınav sonucu açıklanır, ahmet başarılıdır.Sevinir, hayatta ki tek amacına ulaşmıştır.Ailesi hediye olarak onu tatile gönderir.Ahment orada arkadaşlar edinir.Ancak ahmet alkol kullanmayı bilmez, kadınlar topicinde ise tecrübesizdir.Tatil sadece denizin sularına girip gidebildiği kadar uzağa gitmektir onun için. Bu tatil sürecinden sonra Ahmet Guzide Teknik Eyalete gelmiştir.Ama artık hayat tarzı bellidir.Yakışıklı olmayan, kampüsün havasında boğulan , bir bireydir.Sonrada gelir TBT ye mühendis sevgili bulma sebebleri diye başlık açar. -Tabiki şaka hocam, sadece ahmet diye sınırlandıramayız.Sadece öylesine yazdım yanlış anlamayın mühendis arkadaşlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

En tehlikelisi makine mühendisleridir..

örneğin ajdar :|

örneğin ata tecavüz eden bolulu mühendis:|

örneğin her bir öğrenciye kac gram kız düştüğünü hesaplayan bizimkiler :|

Varya bu herifler yzunden meslek ne dedıklerınde yerın dbıne gıryorum dıyalog su

x: meslek ne?

Ben: Şey... Makine Muh.

x: (suratta pıs bır tebessumle) Bir herıf vardı adı neydı neydı yav cıkıta dıye bır sey soyluyordu nane nane falan oda makıne muhendısıydı sanırım

Ben : ajdar...... Ben onun.....

X: Sızı velı efendıye almıyorlar dıye duymustum.....

Ben: Ben senın........

En ıyı ıhtımalle son 2 satır olmuyor bunun dısında %80 tanısma aynı muhabbet

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

en iyisi fizikçi olacan

bana birtane çatlak fizikçi göstersene :D

teorik mekanik diye dersimiz var bir duyuma göre hoca ilk girdiği derse giriş cümlesi şu

"evet arkadaşlar türkiye'de alabileceğiniz en zor derse hoş geldiniz" :S

---------------------------------------------------------------------------

birde şunu demek istiyorum

matematik ve fizik bilmeyen adamdan mühendis olmaz sen tornavidayı bırak istersen matkap tut.

sana 4 yıllık lise hayatın boyunca ne öğretecekler.tornavi tutmayımı,torna-tesviyemi,lehim yapmayımı matematik,fizik,kimya,biyoloji gibi temel bilimlerimi

senin bahsettiğin kişilar yani anadolu lisesi okuyan vsvsvs matematik-fizik-kimya-biyoloji  derslerini görür.bunlar temel bilimlerdir.adı üzerinde diğer uygulamılı bilimlerin temelini oluştururlar.uygulamalı bilimler bildiğin gibi işte mühendislikler,nanoteknoloji genetic müh. vsvsvs.

şimdi senin matematik-fizik-kimya-biyoloji grubundan bilmem gerekenlerden hangisini biliyorsun

makine mühendisimi olacaksın matematik ve fiziğin konusu olan mekaniğe nekadar hakimsin

elektronik  mühendisimi olmak istiyorsun matematik ve tekrar fiziğin konusu olan yarı iletkenlere ne kadar hakimsin

elektrik mühendismi olmak istiyorsun matematik ve fiziğin konusu olan elektrik ve manyetizmaya nekadar hakimsin maxwell,faraday,gauss,amperé in kim olduklarını neler yaptıklarını biliyormusun

seramik mühendisimi olacaksın malzeme mühendismi olacaksın matematik ve kimyadan ne haber

yani mühendislik sadece öle  tornavida tutup amelelik yapmakla olmuyor

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dynamite_mc
    dynamite_mc's avatar
    Erkek

şurda adam akıllı bir konu açsak ti ye almazsınız . şu saçma konuya yazılan yorumlara bak:D

For_An_Angel
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

O dediğimiz ezik mühendisler hep eğitim sisteminin çarpıklığı yüzünden. Mesela ben kolej mezunuyum ve inşaat mühendisliği okuyorum öte yandan bakıyorsun teknik lise mezunu adam eğitimini aldığı mesleğin yüksek öğrenimini alamıyor. Bence benim gibilerdense teknik liselilerin daha bir önceliği olmalı

Hay agzına saglık hocam.

T. Lise mezunuyum. Mühendislik okuyamıyorum. Neden ? Sikindirik bir eğitim sisteminin yüzünden.

Abi ben temeli almışım, neyin ne olduğunu biliyorum. Ama gidemiyorum :|

Öss'den iyi puan çıkarmama rağmen hiçbir tercih yapmadım. Sokayım böyle eğitim sistemine diyip iş hayatına atıldım.

Şuanda gayet memnunum sokayım üniversiteye.

Fabrikada birtane mühendis vardı. Sadece mühendis, makinanın panosunu topluyorum kafamda zır zır zır,

en sonunda abi < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> gel bir sen el at ozaman mühendissin nede olsa dedim adam sigortanın vidasını yalama yaptı daha tekte :|

Tamam abi bırak ben hallederim dedim müdahale ettim direk gelmiyor yanıma artık :|

Not: Matematik ve Fiziğim oldukça iyidir (iyiydi :D )

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 4482 Toplam Mesaj: 36