Muhsin Yazıcıoğlu Kazayamı Suikastemi Kurban Gitti (Teke Tek)
-
Fatih Altaylı ve Yazıcıoğlu'nun eşi bu olayda çok önemli konulara değindiler, izlemenizi tavsiye ederim.
izle:
2011-09-29 20:11:00
-
http://www.netgazete.com/News/796381/helikopter_kazasiyla_ilgili_yeni_goruntuler_.aspx
6 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerin son bölümlerinde ise, bir kişinin muhtemelen cesetlerden birini çıkarırken, "Buraya hiç kimse gelemez tamam mı? Bölük komutanı, bölüğün yarısı hiç kimse, sadece üçümüz tamam mı?" şeklinde konuşmaları yer alıyor.
-
yıldız tv den izleyin görüntü daha iyidir.
la bu ülkede başbakanı öldürdülerde gene ses cıkmadı hic bilmedigim bi parti başkanını öldürmüşler cokmu .)
-
Su testisi su yolunda kendi suç ortaklarınca kırıldı.
-
canocan bunu yazdı:
-----------------------------Su testisi su yolunda kendi suç ortaklarınca kırıldı.
-----------------------------
-
welcome to the Nyc
-
canocan bunu yazdı:
Su testisi su yolunda kendi suç ortaklarınca kırıldı.
-----------------------------fazla söze gerek yok nokta adama mezar olur böyle maraş
-
Özgürlük budalaları yine bıdı bıdı etmeye başlamış. En iyisi pek karışmadan yorumumu yapayım ;
Büyük ihtimalle yine BOP'un istemediği düzenden birileri içeriye atılacak.
Milliyetçi muhafazakar kesim askerden iyice soğutulacak bu olayla.
Fakat ben öldürenlerin her zaman için tayyibi oraya koyanlar olduğunu bileceğim , kanıtım olmasa da.
-
AsilKan bunu yazdı:
Özgürlük budalaları yine bıdı bıdı etmeye başlamış. En iyisi pek karışmadan yorumumu yapayım ;
Fakat ben öldürenlerin her zaman için tayyibi oraya koyanlar olduğunu bileceğim , kanıtım olmasa da.
-----------------------------budala ? :D biz budalaysak o zaman sende beyin ..cıklasması vardır git bir oku bakalım neler yaptıgını sonra gel yorum yaz buraya
-
CosTeR bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------budala ? :D biz budalaysak o zaman sende beyin ..cıklasması vardır git bir oku bakalım neler yaptıgını sonra gel yorum yaz buraya
-----------------------------Çok alıngansın bebeğim.
-
Akşam izlerim.. Teşekkürler.