Muhsin Yazıcıoğlu Kazayamı Suikastemi Kurban Gitti (Teke Tek)
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
asil karsit dusuncelere tahammulu olmayanlar aptal ve zavallidir,kendinizde ispatlamissiniz zaten yazinizla :) cenkirmek kimseyi hakli cikarmiyor malesef,okadar insan aptal sanki yargilamayi kimlerin yaptigini ve sureci bilmiyor. ama yok illa sizin fikriniz dogru ve kabul etmek zorunda herkes.
-----------------------------Siz yargılasaydınız o zaman diyorum ?
Madımakta bile BBP binasına sığınanlar oldular. Sanatçı Arif Sağ bunu kendisi söyledi.
Bugün Ocakta 100 kişi vardır. Bir olay çıktığında 1000 kişi Bozkurt yaparak koşar.
900'ü olay çıkartır , mevzu Ocağın üstüne kalır.
Provokasyon kolaydır , Madımak'ı yakanın hesabını soranlar Başbağların'da hesabını sorsunlar o zaman.
Bende onu yapan alevilerdir deyip düşman mı olayım.
Asıl cahil sizsiniz.
-
Muhsin Yazıcıoğlu'na laf atanlara cevap verme gereği bile duymuyorum. Allah biliyor kimin ne olduğunu mekanı cennet olsun Yiğit adamın...
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------asil karsit dusuncelere tahammulu olmayanlar aptal ve zavallidir,kendinizde ispatlamissiniz zaten yazinizla :) cenkirmek kimseyi hakli cikarmiyor malesef,okadar insan aptal sanki yargilamayi kimlerin yaptigini ve sureci bilmiyor. ama yok illa sizin fikriniz dogru ve kabul etmek zorunda herkes.
-----------------------------hoca yargılayanları tanıyorsun galiba sürecide şimdi netten okuyup bi güzel ezberlemişsindir şimdi sen bu adam çektiği acıları mamakta tırnakları sökülen tabutluk cezasını bu ülkede çeken 3-5 kişiden biride bu şahsiyettir ama ne yazıkki tek taraflı olarak üç beş kelime öğrenip sallamaya devam edin.tartışmayacağım sadece hazmedemedim söylediğin sözleri ondan dolayı yazdım
-
Oyun bitince şah da PİYON da aynı torbaya konur...Maraş katliamı MIT destekli yapılmıştır derler
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Muhsin Yazıcıoğlu'na laf atanlara cevap verme gereği bile duymuyorum. Allah biliyor kimin ne olduğunu mekanı cennet olsun Yiğit adamın...
-----------------------------doğru söz söylüyorsun sanada uçuşurlar şimdi :)
-
anlamiyosunuzki benim dedigim farkli,sen ona inanirsin,ben buna,siz israrla kabul ettirmeye calisiyosunuz,aptal degiliz,ezber yapacak yasida cokdan gectim herkesin dogrusu farkli,her konuda ayni seyler.yaz fikrini gec ne bu benim dedigim dedik,kabul etmek zorundasiniz olayi
-
http://www.haber7.com/haber/20090707/Arif-Sag-Bizi-BBPliler-kurtardi.php
O gözleri görmek içinde kullanabilirsiniz belki ?
-
Yani en basitinden şunu anlamış olmanız lazım ; emperyalist güçler , karanlık odaklar bir iş yapacağı zaman kendi kendilerine yapmazlar. Bir iş adamına suikasti sol bir örgütten biri üstleniyor işte. Direk sol örgüt yargılanmaya başlanıyor felan. Bu işler çok karışık işler. Direk yargıyı koyuyorsunuz. Mekanı cennet olsun , son sözümdür.
-
hiç kimse sana kabul et demiyor ki yazıları oku önce düşün idrak problemin yoksa eğer tam anlamıyla anlarsın bu adam suikastle öldürüldü kahramandır kabul edeceksin diye bi mana çıkarabileceğin bi yazı var mı acaba o kadar okudum ben böyle bişey görmedim ama yok illaki çamur atacaksan bilmiyorum o zaman gözünün üstünde kaşın var misali bulmuşun mevzuu devam et
-
bana gore camur atmaya gerek yokki zaten :) neyse tartismaya gerek yok onemsiz !