folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Muhsin Yazıcıoğlu Kazayamı Suikastemi Kurban Gitti (Teke Tek)

Muhsin Yazıcıoğlu Kazayamı Suikastemi Kurban Gitti (Teke Tek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    -----------------------------

asil karsit dusuncelere tahammulu olmayanlar aptal ve zavallidir,kendinizde ispatlamissiniz zaten yazinizla :) cenkirmek kimseyi hakli cikarmiyor malesef,okadar insan aptal sanki yargilamayi kimlerin yaptigini ve sureci bilmiyor. ama yok illa sizin fikriniz dogru ve kabul etmek zorunda herkes.

Siz yargılasaydınız o zaman diyorum ?

Madımakta bile BBP binasına sığınanlar oldular. Sanatçı Arif Sağ bunu kendisi söyledi. 

Bugün Ocakta 100 kişi vardır. Bir olay çıktığında 1000 kişi Bozkurt yaparak koşar. 

900'ü olay çıkartır , mevzu Ocağın üstüne kalır. 

Provokasyon kolaydır , Madımak'ı yakanın hesabını soranlar Başbağların'da hesabını sorsunlar o zaman. 

Bende onu yapan alevilerdir deyip düşman mı olayım. 

Asıl cahil sizsiniz.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Muhsin Yazıcıoğlu'na laf atanlara cevap verme gereği bile duymuyorum. Allah biliyor kimin ne olduğunu mekanı cennet olsun Yiğit adamın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:

asil karsit dusuncelere tahammulu olmayanlar aptal ve zavallidir,kendinizde ispatlamissiniz zaten yazinizla :) cenkirmek kimseyi hakli cikarmiyor malesef,okadar insan aptal sanki yargilamayi kimlerin yaptigini ve sureci bilmiyor. ama yok illa sizin fikriniz dogru ve kabul etmek zorunda herkes.

hoca yargılayanları tanıyorsun galiba  sürecide şimdi netten okuyup bi güzel ezberlemişsindir  şimdi sen  bu adam çektiği acıları   mamakta tırnakları sökülen tabutluk cezasını bu ülkede   çeken 3-5 kişiden biride bu şahsiyettir ama ne yazıkki tek taraflı olarak  üç beş kelime öğrenip  sallamaya devam edin.tartışmayacağım sadece  hazmedemedim söylediğin sözleri  ondan dolayı yazdım 

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Oyun bitince şah da PİYON da aynı torbaya konur...Maraş katliamı MIT destekli yapılmıştır derler

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:

Muhsin Yazıcıoğlu'na laf atanlara cevap verme gereği bile duymuyorum. Allah biliyor kimin ne olduğunu mekanı cennet olsun Yiğit adamın...

doğru söz söylüyorsun sanada uçuşurlar şimdi :)

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

anlamiyosunuzki benim dedigim farkli,sen ona inanirsin,ben buna,siz israrla kabul ettirmeye calisiyosunuz,aptal degiliz,ezber yapacak yasida cokdan gectim herkesin dogrusu farkli,her konuda ayni seyler.yaz fikrini gec ne bu benim dedigim dedik,kabul etmek zorundasiniz olayi

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

http://www.haber7.com/haber/20090707/Arif-Sag-Bizi-BBPliler-kurtardi.php

O gözleri görmek içinde kullanabilirsiniz belki ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Yani en basitinden şunu anlamış olmanız lazım ; emperyalist güçler , karanlık odaklar bir iş yapacağı zaman kendi kendilerine yapmazlar. Bir iş adamına suikasti sol bir örgütten biri üstleniyor işte. Direk sol örgüt yargılanmaya başlanıyor felan. Bu işler çok karışık işler. Direk yargıyı koyuyorsunuz. Mekanı cennet olsun , son sözümdür.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

hiç kimse sana kabul et demiyor  ki  yazıları oku önce düşün idrak problemin yoksa eğer tam anlamıyla anlarsın   bu adam  suikastle öldürüldü kahramandır kabul edeceksin  diye bi mana çıkarabileceğin bi yazı var mı acaba   o kadar okudum ben  böyle bişey görmedim  ama yok  illaki çamur atacaksan bilmiyorum  o zaman  gözünün üstünde kaşın var misali bulmuşun mevzuu devam et

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

bana gore camur atmaya gerek yokki zaten :) neyse tartismaya gerek yok onemsiz !

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 6292 Toplam Mesaj: 60