folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Muhsin Yazıcıoğlu Kazayamı Suikastemi Kurban Gitti (Teke Tek)

Muhsin Yazıcıoğlu Kazayamı Suikastemi Kurban Gitti (Teke Tek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Muhsin yazıcıoğlu'nu ve görüşlerini desteklemem.Kendisini de sevdiğim söylenemez.Adam öldürmüş mü öldürmemiş mi onuda bilmem lakin her siyasi konuda her boku milliyetçi ve daha çok ülkücülere yıkan sığ beyinli insanlar görünce hem iğreniyor hemde sinirleniyorum.Bu amaçla yazdım bunu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

edit.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

sağ'dan sola sol'dan sağa kaymalar yaşanmış hadi hayırlısı..

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    onbasi_yamtar bunu yazdı:
    -----------------------------

ltcelik bunu yazdı:
    http://www.gunaydogan.com/2009/03/muhsin-yazicioglu-sevgi-ptrcigi.html

hoca sen bunu paylaşmışında  kusura bakma ama bu yazıyı yazan herkimse muhtemelen alevi bi arkadaş  diğer taraftan  neden hep tek taraflı bakmış olaya objektif olmayan hiç bir yazı  gerçekleri yansıtmaz  sen onu paylaşırsın  ben başka bişeyi paylaşırım  düzen tutmaz gider  farklı açılardan bakman lazım olaylara  tek doğru yazdığı şey  ise  herkesin değeri veya  tanınması öldükten sonra ortaya çıkıyor  başka yazdıklarında bi doğru görmedim

ispat 1==> madımak olayında  BBP binasına sığınanlardan biride  cem evinde DEDE olan bir şahsiyet ve o dede hayatını  BBP gençlerinin kurtardığını kendisi söyledi

ispat 2==> bu ülkede ne zaman   ortalık karışsa   bu yazıyı yazanlar  gibi düşünceye sahip insanların  tek korkuları  

ülkücüler veya o tabandan gelenler olmuştur neden bu durum böyle  neden çıkmaza girdiklerinde günah keçileri  hep  ülkücüler oldu ?? 

Toptan ülkücüleri vs suçlamadım.. benim de var ülkcü arkadaşlarım.. anlatılanlar da doğrudur inanırım.. şahitliğim de vardır..

Fakat daha önce dediğim gibi oyun bitince piyon da şah da aynı torbaya konuyor.. Maraş katliamını planlayanlar vardı bir de uygulayan piyonlar.. ki bu katliamda dönemin istihbarat teşklatının dahli vardır "derler"

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Bugün bir ölme , öldürme durumları daha ortaya çıksa bende gözümü kırpmadan yaşabildiğim kadar tipliyi öldürmek isterim. 

MEKANI CENNET OLSUN.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

konuyu okumadan yorum yapıyorum özür dilerim.

-göt kadar yerde adamı bulamadıklarına inanacak kadar gerizekalı değiliz,kaldıki kar örtüsünde çok daha rahat tespit edilir kimi bulamıyolarmış ?

rahmetliyi günahım kadar sevmezdim ama öldürülmesine üzüldüm sevmesekte din kardeşimizdi..

kesinlikle suikaste kurban gitti bundan öte kim ne istiyorsa tartışır.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

CosTeR bunu yazdı:

canocan bunu yazdı:

Su testisi su yolunda kendi suç ortaklarınca kırıldı.

fazla söze gerek yok nokta adama mezar olur böyle maraş

aynen kardeş..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Bugün bir ölme , öldürme durumları daha ortaya çıksa bende gözümü kırpmadan yaşabildiğim kadar tipliyi öldürmek isterim. 

MEKANI CENNET OLSUN.

öldürmeden önce kapıları işaretlicenmi hocam ? :)

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Sağdan, soldan size ne; Siz Muhsin Yazıcıoğlu'nun avukatımısnız. Birbirinizi kıracak kadar düşmüşsünüz. İnsan olun insan ister sağcı ister solcu hiç farketmez. geçmişten fayda yok gidenler gitmiş kalanlar kalmış. adam öldü diye ağlıyalımmı yasmı tutalım. işinize bakın sağcı veya solcu olmak para kazandırmıyor. ekmek vermiyorlar bir birinize yok eziksin sen solcusun sen sağcısın diye atar öter yapmayın. yorumlarınızı ılımlı bir şekilde yazın. şunu söyleyim Bu memlekete ATATÜRK'ün Zamanı hariç bu memlekete yararı dokunan hiç bir parti adamı yoktur. olamazda mutlaka ve mutalaka her başa gelen ya hortumlar ya terörü artırır; yada etnik köken ayırımları yapar. O yüzden kendinizi kandırmayın sağ sol diye bişey yok. Nerede ekmek nerede iş oradasın ekmeğine okuluna bak işine bak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:

Muhsin Yazıcıoğlu'na laf atanlara cevap verme gereği bile duymuyorum. Allah biliyor kimin ne olduğunu mekanı cennet olsun Yiğit adamın...

Kesinlikle doğru!... Allah mekanını cennet etsin.   

Bu sene ramazan ayında Ankara'da Hamamönü denilen semte arkadaşımla gitmiştik, Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını da ziyaret ettik. Kenardan durup mezarını ziyaret edenleri izledim, 15 dakika kadar her tip insan geldi. Bence siz de bir görün, sadece insanlara bakarak O'nun ne derece sevilen bir adam olduğunu anlayın derim.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
Toplam Hit: 6290 Toplam Mesaj: 60