Muhsin Yazıcıoğlu Kazayamı Suikastemi Kurban Gitti (Teke Tek)
-
Muhsin yazıcıoğlu'nu ve görüşlerini desteklemem.Kendisini de sevdiğim söylenemez.Adam öldürmüş mü öldürmemiş mi onuda bilmem lakin her siyasi konuda her boku milliyetçi ve daha çok ülkücülere yıkan sığ beyinli insanlar görünce hem iğreniyor hemde sinirleniyorum.Bu amaçla yazdım bunu. -
edit.
-
sağ'dan sola sol'dan sağa kaymalar yaşanmış hadi hayırlısı..
-
onbasi_yamtar bunu yazdı:
-----------------------------ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.gunaydogan.com/2009/03/muhsin-yazicioglu-sevgi-ptrcigi.html
-----------------------------hoca sen bunu paylaşmışında kusura bakma ama bu yazıyı yazan herkimse muhtemelen alevi bi arkadaş diğer taraftan neden hep tek taraflı bakmış olaya objektif olmayan hiç bir yazı gerçekleri yansıtmaz sen onu paylaşırsın ben başka bişeyi paylaşırım düzen tutmaz gider farklı açılardan bakman lazım olaylara tek doğru yazdığı şey ise herkesin değeri veya tanınması öldükten sonra ortaya çıkıyor başka yazdıklarında bi doğru görmedim
ispat 1==> madımak olayında BBP binasına sığınanlardan biride cem evinde DEDE olan bir şahsiyet ve o dede hayatını BBP gençlerinin kurtardığını kendisi söyledi
ispat 2==> bu ülkede ne zaman ortalık karışsa bu yazıyı yazanlar gibi düşünceye sahip insanların tek korkuları
ülkücüler veya o tabandan gelenler olmuştur neden bu durum böyle neden çıkmaza girdiklerinde günah keçileri hep ülkücüler oldu ??
Toptan ülkücüleri vs suçlamadım.. benim de var ülkcü arkadaşlarım.. anlatılanlar da doğrudur inanırım.. şahitliğim de vardır..
Fakat daha önce dediğim gibi oyun bitince piyon da şah da aynı torbaya konuyor.. Maraş katliamını planlayanlar vardı bir de uygulayan piyonlar.. ki bu katliamda dönemin istihbarat teşklatının dahli vardır "derler"
-
Bugün bir ölme , öldürme durumları daha ortaya çıksa bende gözümü kırpmadan yaşabildiğim kadar tipliyi öldürmek isterim.
MEKANI CENNET OLSUN.
-
konuyu okumadan yorum yapıyorum özür dilerim.
-göt kadar yerde adamı bulamadıklarına inanacak kadar gerizekalı değiliz,kaldıki kar örtüsünde çok daha rahat tespit edilir kimi bulamıyolarmış ?
rahmetliyi günahım kadar sevmezdim ama öldürülmesine üzüldüm sevmesekte din kardeşimizdi..
kesinlikle suikaste kurban gitti bundan öte kim ne istiyorsa tartışır.
-
CosTeR bunu yazdı:
canocan bunu yazdı:
Su testisi su yolunda kendi suç ortaklarınca kırıldı.
-----------------------------fazla söze gerek yok nokta adama mezar olur böyle maraş
-----------------------------aynen kardeş..
-
AsilKan bunu yazdı:
Bugün bir ölme , öldürme durumları daha ortaya çıksa bende gözümü kırpmadan yaşabildiğim kadar tipliyi öldürmek isterim.
MEKANI CENNET OLSUN.
-----------------------------öldürmeden önce kapıları işaretlicenmi hocam ? :)
-
Sağdan, soldan size ne; Siz Muhsin Yazıcıoğlu'nun avukatımısnız. Birbirinizi kıracak kadar düşmüşsünüz. İnsan olun insan ister sağcı ister solcu hiç farketmez. geçmişten fayda yok gidenler gitmiş kalanlar kalmış. adam öldü diye ağlıyalımmı yasmı tutalım. işinize bakın sağcı veya solcu olmak para kazandırmıyor. ekmek vermiyorlar bir birinize yok eziksin sen solcusun sen sağcısın diye atar öter yapmayın. yorumlarınızı ılımlı bir şekilde yazın. şunu söyleyim Bu memlekete ATATÜRK'ün Zamanı hariç bu memlekete yararı dokunan hiç bir parti adamı yoktur. olamazda mutlaka ve mutalaka her başa gelen ya hortumlar ya terörü artırır; yada etnik köken ayırımları yapar. O yüzden kendinizi kandırmayın sağ sol diye bişey yok. Nerede ekmek nerede iş oradasın ekmeğine okuluna bak işine bak
-
4eye bunu yazdı:
Muhsin Yazıcıoğlu'na laf atanlara cevap verme gereği bile duymuyorum. Allah biliyor kimin ne olduğunu mekanı cennet olsun Yiğit adamın...
-----------------------------Kesinlikle doğru!... Allah mekanını cennet etsin.
Bu sene ramazan ayında Ankara'da Hamamönü denilen semte arkadaşımla gitmiştik, Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını da ziyaret ettik. Kenardan durup mezarını ziyaret edenleri izledim, 15 dakika kadar her tip insan geldi. Bence siz de bir görün, sadece insanlara bakarak O'nun ne derece sevilen bir adam olduğunu anlayın derim.