Müjde Lenovo Geliyor ( Ve Kontratlı )
-
PanxeR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Konuyu baştan beri okudum da niye müjde neden sevinmeliyiz anlamadım :)
lenovo nun üst segment cihazları çok iyi fiyat dayanıklılık ve performans.
Türkiyedeki büyük eksikliği dolduracak adamlar.
not: aynı zaman da dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi. bilgisisayardada 1.
hocam hayal görüyosun bence uyan.
general mobile mi bumu desem nedersin? ona göre cevap vercem :)
Daha bunu gormeden bisey diyemem hocam. Tamam gm sükse yaptı eyvallah ama buda ayni seyi yapacak diye bi olay yok.
Hocam kurumsal firmaların en öneml iş ortaklarından biri ve dünyadaki en büyük 3. üretici diyorum :) yeterli türkiye pazarında
yürümek istesin adamlar. mesela zte ve huawei yeteri önemi vermedikleri için bilinmiyorlar türkiye de. adam zaten burada satmak istemiyor.
burada satmak istemiyor diye bişey olabilir mi hocam ? Ne bu bakkalda satılan çikolata mı nasıl önem vermezler. Bu telefonlar asıl bizim gibi pazarlarda yaparsa iş yapar yaparsa. Ama ne oldu fos.
Samsung tekeli varken alt segmentte bunlar havasını alır anca.
-
-8 çekirdek işlemci
-5 farklı selfie çekim özelliği
-13 cigolayt kamera
-Bluetooth
Kaçırılmayacak fırsat.2 gün daha sabredelim. -
o fiyata paralel ithalat lg g3 alırım. Beklediğim gibi değil fiyatı. Turkcell ile telpa dan ne beklenir..
DrKill tarafından 10/Oca/15 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
o fiyata paralel ithalat lg g3 alırım. Beklediğim gibi değil fiyatı. Turkcell ile telpa dan ne beklenir..
katılıyorum. sağlıklı yorum buna derim ben.
telpa sağlam mağdur etti beni zamanında. turkselden anlaşmalı cihaz alanlarada aklım ermiyor zaten.
basarım parayı paralel g3 ümü koyarım cebime. hertürlü cihazla sidik yarıştırrım hız konusunda.
-
samsung alanlari cidden anlamiyorum (model ilk ciktiginda hele ) adamlarin satis stratejisi müşterisini si.mekten ote gidemedi ya resmen.
lg ye gelelim telefonlarin dis kasasi çok saglam degil belki ama lg garantisi cok tasakli bisey ,adama konustugum 4kisiden 3u sesimi iyi alamiyor diyosun adam test bile etmeden cihazin parcasini degistiriyor.
ama lenovonun dış kasa saglam gibi duruyor ,ayni htc gibi fiyattan önce en onemlisi lenovo TR nin telefonlarinin arkasinda nasil ve ne kadar duracagi konusudur bence Mesela htc türkiye de sadece ofis olarak vardi gecen seneye kadar saticilara karsi tam soz hakki yoktu .
eğer benim gibi aldigi cihaz surekli bozulup tamir goruyorsa en onemli oncelik fiyattan ziyade kasa ve garanti olmalidir .net
saygilar
-
G3 alınmaz çünkü 4K saçmalığı var. Ekran şarjın sömürüyor.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
not: aynı zaman da dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi. bilgisisayardada 1.
Daha bunu gormeden bisey diyemem hocam. Tamam gm sükse yaptı eyvallah ama buda ayni seyi yapacak diye bi olay yok.
Hocam kurumsal firmaların en öneml iş ortaklarından biri ve dünyadaki en büyük 3. üretici diyorum :) yeterli türkiye pazarında
yürümek istesin adamlar. mesela zte ve huawei yeteri önemi vermedikleri için bilinmiyorlar türkiye de. adam zaten burada satmak istemiyor.
burada satmak istemiyor diye bişey olabilir mi hocam ? Ne bu bakkalda satılan çikolata mı nasıl önem vermezler. Bu telefonlar asıl bizim gibi pazarlarda yaparsa iş yapar yaparsa. Ama ne oldu fos.
kurumsal firmaların öncelikli pazarları vardır buraya tüm ağırlığı ile oynarsa görürüz ne olacak :)
-
Alt fiyat segmenti için iyi olur gelsin de 1500-2000 lirası olup da lenovo cart curt alanın aklından şüphe ederim. bu fiyatlarda sony,htc,apple alınır lg bile alınmaz
-
Daha öncede yazdim Lenovo'nun Türkiye'de tutması için agresif fiyatlandırma yapması lazım. Mesala vibe x2'yi bin liradan satsalar yok satarlar. Bakın LG'ye G2 modeli çıkmadan önce kimse yüzüne bakmıyordu.
-
PanxeR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
kurumsal firmaların öncelikli pazarları vardır buraya tüm ağırlığı ile oynarsa görürüz ne olacak :)
Hocam dogru kurumsal firmalar yapar o dedigin isi bakiniz samsung islemci farkiyla note serisi cikartiyo alt segmenti bizim gibi ulkelere ust segmenti avrupa ulkelerine yolluyo.
Huawei dedigin marka her sekilde globale agirlik vermek zorunda, cunku pazar yaratmali. Samsung zaten pazarini yaratmis bize ne getirse tuketiliyo.
Sen buraya 1500 liraya huawei getirirsen yuzune bakilmaz. Sen buraya 1400 liraya lenovo getirirsen paralel ithalat ile g3 alinabilecekken o fiyata bununda kimse yuzune bakmaz. Bakmicakta gorucez.