Müjde Lenovo Geliyor ( Ve Kontratlı )
-
Bilmem bu fiyata o batarya ile birşey almam artık tel alırken tek kriter batarya olacak
Atakan tarafından 10/Oca/15 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Atakan bunu yazdı
Bilmem bu fiyata o batarya ile birşey almam artık tel alırken tek kriter batarya olacak
Zenfonezede. :)
-
bir baskaymis absint kafası. müjde kilotlu bacak geliyor okudum. boktan dark evo alin daha iyi. 1gb ram quadcore islemci 6inc ekran yeterli.
-
Mustafa bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Zenfonezede. :)
babam dişini çektirmişti 2 iğne vurmuştu telefona baktım güzeldir dedim alarım dedi aldık yoksa ben zenfone alırmıyım :) neyse yaz gelsin allah büyük biryerde okursam alırım güzel bir tane :)
-
Zenfone birden bire çok çabuk patladı fakat havası yine çabuk söndü. Discovery'den tek farkı ramin 2 GB olması. Tasarım berbat. Bizim eve pencere çıkar o ekran cercevelerinden.
-
Mustafa bunu yazdı
Zenfone birden bire çok çabuk patladı fakat havası yine çabuk söndü. Discovery'den tek farkı ramin 2 GB olması. Tasarım berbat. Bizim eve pencere çıkar o ekran cercevelerinden.
tasarım değilde pili kötü , root felan uğraşman gerek o zamanda stabilide gidiyor . bakalım lolipop ne getirecek çok ümidim yok ama , alırsam lg xiaosmi den sasmam artık
-
Sen beni dinle Lenovo P780 al Donanımhaber'de 600`e satan var sıfırıni. Gümrükle vs ugrasmadan direk teslim ediyor adam.
-
Mustafa bunu yazdı
Sen beni dinle Lenovo P780 al Donanımhaber'de 600`e satan var sıfırıni. Gümrükle vs ugrasmadan direk teslim ediyor adam.
onun ram 1 gb oda bana yetmez :( line felan skype clan of clasn felan kaldırmaz :( ces2015 tam takip edemedim neler çıktı merak ediyorum senin geldimi P780
-
Yok daha gelmedi.
-
zenfone 2 4gb ram