Müjde Lenovo Geliyor ( Ve Kontratlı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

G3 alınmaz çünkü 4K saçmalığı var. Ekran şarjın sömürüyor. 

Hoca şuan G3 32 Gb kullanıyorum hız konusunda vesayre çok memnunum.Ekran çözünürlüğü sikimde değil ama ekrana bakınca insanın bidaha bakası geliyor bu kadar temiz renk,canlı ekran görmedim sikerler note4'ü vesayre ciddi manada ekranı çok hoşuma gidiyor.Batarya 3000 mah buda beni internet,müzik,video her sikimi yapıyorum 2 gün rahat götürüyor ki rahatın altını çiziyorum.

Eksisi şu telefon çabuk ısınıyor anlamsız bi şekilde çabuk ısınıyor.Birde özellikleri çok iyi olmasına rağmen dediğin gibi 4k ekran performansını düşürüyor ve antutu testlerinde de puanın düşüklüğü bu ekran oluyor.

Birde ilk günlerde ki kullanımımda ekran basıyorum yanıt vermiyordu filan bi kaç sıkıntısı vardı onlarda sanırım uygulamalardan kaynaklıydı zamanla kendi kendine geçti ama niye oluyordu nasıl geçti hiç bilmiyorum geçtiği sürece sikimde de değil.

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

zenfone 2 4gb ram

2'yi uygun fiyattan verirlerse yok satar. Birde umarım Intel yeni işlemcide şarj kullanımını güzel ayarlamistir. Snapdragon'un üstüne yok şarj konusunda. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

mustafa çinden nasıl telefon getireceğim bir aydınlar gözünü seveyim bizi. Milletin getirdiklerini alayım diyorum 170$ a aldığı telefonu 600 TL istiyorlar onada içim el vermiyor. Cüzi kâr marjını anlarımda 400TL verdiğin telefona 600 TL istemek nasıl bir öküzlüktür.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

mustafa çinden nasıl telefon getireceğim bir aydınlar gözünü seveyim bizi. Milletin getirdiklerini alayım diyorum 170$ a aldığı telefonu 600 TL istiyorlar onada içim el vermiyor. Cüzi kâr marjını anlarımda 400TL verdiğin telefona 600 TL istemek nasıl bir öküzlüktür.

hocam satan kimse gıpta edilicek kar marji var ama telefon gibi gumruk konusunda uyuz bi mali getirtip satan adam icin bence cok degil hele TR de ki anlamsiz ucuk telefon fiyalari yaninda

edit . 

mesela gecenlerde (4ay oldu ) patik corap almam gerekti avmde bi kac magazaya baktim ve bile bile si.ilmeyi yediremedim kendime adidasin 3lu patik corabi 18tl idi (bizim eniste suan hala uretime devam etmekte ve fabrikasindan eetiketlenmis sekilde duzinesi 9tl ) ardindan pumanin 3lusu 12tl idi ..derken tekini 2tl ye gorup icime sinmesede aldim (bu adam ne cimri de diyebilirsiniz ) cunku bunu bizde urettik bizden cikis fiyati duzinesi 5~ 7 tl arasinda degisiyordu.

Ayni sekilde ic camasir fiyatlarini gordukce vay amk diyorum hep :) 

kisaca bi mali alcaksan ve fiyatini biliyorsan o fiyattan alamadigin surece alabildigin en uygun fiyat senin icin goz yumulasi olmali ve si.tir et diyebilmelisin :)

piradomim tarafından 11/Oca/15 07:05 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar çinden almak kolay gümrükten geçirmek zor mp4 player diye geçirtmeniz ve gift yapmanız lazım

ama yine de fifti fifti şans oluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

G3 alınmaz çünkü 4K saçmalığı var. Ekran şarjın sömürüyor. 

Hoca şuan G3 32 Gb kullanıyorum hız konusunda vesayre çok memnunum.Ekran çözünürlüğü sikimde değil ama ekrana bakınca insanın bidaha bakası geliyor bu kadar temiz renk,canlı ekran görmedim sikerler note4'ü vesayre ciddi manada ekranı çok hoşuma gidiyor.Batarya 3000 mah buda beni internet,müzik,video her sikimi yapıyorum 2 gün rahat götürüyor ki rahatın altını çiziyorum.

Eksisi şu telefon çabuk ısınıyor anlamsız bi şekilde çabuk ısınıyor.Birde özellikleri çok iyi olmasına rağmen dediğin gibi 4k ekran performansını düşürüyor ve antutu testlerinde de puanın düşüklüğü bu ekran oluyor.

Birde ilk günlerde ki kullanımımda ekran basıyorum yanıt vermiyordu filan bi kaç sıkıntısı vardı onlarda sanırım uygulamalardan kaynaklıydı zamanla kendi kendine geçti ama niye oluyordu nasıl geçti hiç bilmiyorum geçtiği sürece sikimde de değil.

lg nin cihazları samsung dan iyi olsada hala bir note rakibi yok

ekran paneleri super amoled in gerisinde kalıyor malesef.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ıphone pahalı mahalı 1gb rami felan var tamamda, 2 senedir 4s kullanıyorum 1 kere donma yaptıysa orospu evladıyım :)

baska ıphone lar yapmıştır belki hatada veriyodur ama ben çok memnunum. işletim sistemi acayip hoşuma gidiyor son derece kolay ve hızlı. 

rahatlıkla emailime bakabiliyorum uygulamalar hepsinde aynı zaten, kısafilm çekme gibi bi niyetim olmadıgından kamerasıda son derece yeterli. 

ısınma yapıyor ama performansı etkilemiyor. telefonu 59850850340533 kere yere vurdum duvra vurdum abartısız bi kere balkondan aşağı attım 2. kattan. arkakapak kırıldı ön cam haliyle kırıldı hom tuşu felan düştü.

yaklasık 1 yıldır bu halde kullanıyorum (kapaksız ) yagmurda camurda valla gıkı çıkmıyor telefonun. şuan test ediyorum bakalım ne kadar daha dayanacak. 

isteyene fotoda atarım :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 5475 Toplam Mesaj: 48