Multi-Boyutsal Yaratiklar (Rods)
-
Arkadaslar, belki bunladan gorenininz olmuıstur. ben birkackez gordum. parlak da olabiliyolar. sanki birden yildiz kayarmis gibi hissediyosunuz ama hicbisey goremiyosunuz. RODS (Multi-Dimensional Creatures)...
Video; http://www.youtube.com/watch?v=Z-sKB5Cvjw4
Siddetle izlemenizi tavsiye ediyyorum...
-
Kedidir o kedi :|
Hocam korkutuyon beni ya, dinazorlar vardı şimdi de bunlar mı çıktı?
Senin adına endişelenmeye başladım :|
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam dinozorlarin yeri ayri :D da bunlar cidden cok acayip :S Bazi man kafalar bocektir diyo, cok hizli gittikleri icin kamerada boyle bir etki birakiyor diyolar.
Bikere bocek okadar hizli gidebiliyosa massallah :), arti belgeselde adam slowmotion cameralariyla cekim yapiyo, orada da hayet net olarak sekilleri belli oluyo ve birden cikip birden kayboluyolar...
-
one la öyleee :S ufodur ufoo :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Hocam dinozorlarin yeri ayri :D da bunlar cidden cok acayip :S Bazi man kafalar bocektir diyo, cok hizli gittikleri icin kamerada boyle bir etki birakiyor diyolar.
Bikere bocek okadar hizli gidebiliyosa massallah :), arti belgeselde adam slowmotion cameralariyla cekim yapiyo, orada da hayet net olarak sekilleri belli oluyo ve birden cikip birden kayboluyolar...
-----------------------------hocam takma kafana böle seylerı yaw koy götuneee gıtsın arastırmaya kalksan senın yanında bıle olanlar var ama boşverrrr hayat senın yaşa gıtsın
-
sperm gibi bişeye dinazor diyosun hocam :|
-
MMB bunu yazdı:
sperm gibi bişeye dinazor diyosun hocam :|
-----------------------------:D harbi dinozoru nerden cikarttiniz yha.
-
Vay canına ilk defa duyoyorum.Sağol paylaştığın için
-
CasTeaL bunu yazdı:
Vay canına ilk defa duyoyorum.Sağol paylaştığın için
-----------------------------ricaederim hocam ;) uzun zamandir arastirdigim konulardan birisydi bu. bugun konusunu bir acayim dedim...
-
valla bende ilk defa duyuyorum, neredeyse açıklanamayan yada hakkında bir fikir yada teori bulunmayan bişey kalmadı sanıyodum bunu gördüğüm iyi oldu
-
Bu rod'ları ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım, vay be açıklanamamış falan demiştim. İyi bir internet araştırmasından sonra olayın optik yanılsama olduğunu anlıyorsunuz. (Kameranın önünden geçen böcükler fln) Wiki'de açıklamalar var, referanslara da bakabilirsiniz oradan http://en.wikipedia.org/wiki/Rod_%28cryptozoology_and_ufology%29