Multi-Boyutsal Yaratiklar (Rods)
-
Nerede bi uzaylı konusu görsem Redkit aklıma gelir.
"Dünyada zeki sayısı bukadar azken neden uzayda daha fazla olsun" -
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------wikipedia :D illuminati olarak arat hocam wikkide ne yazacak baklim :D
-----------------------------ordaki resimi incele bak hocam böceklerle yapılan deneyden bi foto var, bildiğin rod sanılan görüntüleri yakalamış adamlar
-----------------------------ama olay farklı :S
mesela oradaki görüntü ışığın yanıp yanıp sönemsinden kaynaklanıyor saniyede 50 kere 70 kere artık neyse
dj lethalin gönderdiği gün ışığı sürekli bir ışık diğeri kesikli :S
-
bunlar böcekten başka birşey deilmiş sadece kullandıkları kameralar yeterince hızlı kare yakalayamadığı için öyle göküyormuş.uygun ortamda demişler bi kamerada değişik çok kanatlı bir çubuk gibi göükmüş ama yüksek çözünürlüüklü kamerada ise böcek olduğu orataya çıkmış
-
bunlar nedir bilmem de şunu rahatlıkla söyleyebilirim
bir sinek veya benzeri böcek yeterince hızlı olmayan bir kamerada tek bir şekilde görülebilir :
çok kanatlı ve kanatları sırayla aşağıda yukarıda olan bir çubuk
-
durum bu zaten aynen öyle diyordu history chnl belgeselinde kanıtlamıştı bunu
-
Severim bu tarz konuları. İlk gördüğümde yeni birşeyler çıktı araştırmaya diye sevinmiştim. Fakat kısa sürdü. Bariz olarak bunlar böcekmiş malesef :)
-
FireX bunu yazdı:
Severim bu tarz konuları. İlk gördüğümde yeni birşeyler çıktı araştırmaya diye sevinmiştim. Fakat kısa sürdü. Bariz olarak bunlar böcekmiş malesef :)
-----------------------------Hocam bu ilgini ceker herhalde. bu henuz aciklanamadi. Kamerayla kaydedilmis birden ortaya cikip acayip sekkiilere giren isiklar. Yuksek imktarda da elektromanyetik alaln yayiyolar.
video; http://www.youtube.com/watch?v=FjphyzAwto4
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------yazdıklarına birebir +1 koyabilirim hoca :)
şöyle üzerinde araştırma yapabilceğimiz, google a yazınca şak diye bulamıcağımız, enteresan konular hakkında bişeyler bilen insanlar yazsın da şaşıralım biraz