Multikopter Bilgi Konusu - Merak Edenler İçin
-
ben uzun zamandır kafa yoruyorum, eğimli koaxial iki sistem kullanmayı düşünüyorum,
yeni konu da açabilirim burayı baltalamamak için
-
Fiyatlar konusunda biraz daha detay versen? Sen nereden hangi fiyatlara temin ediyorsun? Hazir sistemlerden de bahsedebilirsin
-
lan ne zaman uçuruyoz şu sendeki canavarı onu de sen hele :)
-
@asa
baltalama sorun değilde senin işin biraz zor :D
@liquid
tabiki yurtdısı çünkü fiyatlar daha uygun. hazır sistem istiyorsan dji phantom ve walkera qr x350 pro olabilir
yurtdısı bana uymaz diyenler için yurtdısından getirip az fiyat farkı ekleyerek satanlar var facede. hobbyshoplardan daha uyguna
@afo
ooo sendemi buralardaydın
-
Yazın kesin yapacam bunlardan o zamana kadar Video falanda çıkar
-
asa42 bunu yazdı
ben uzun zamandır kafa yoruyorum, eğimli koaxial iki sistem kullanmayı düşünüyorum,
yeni konu da açabilirim burayı baltalamamak için
hocam olurmu bilmem ama şu mini model jetlerde kullanılan motorlardan olabilirmi acaba olursa çokmu pahalı olur :/
-
hocam aliexpress vb. sitelerden filan liste yapsak gerekli malzemeler için ?
-
detCode bunu yazdı
hocam aliexpress vb. sitelerden filan liste yapsak gerekli malzemeler için ?
e yapalımda hocam sıfır bilgi ile toplayamaz ve ayar yapamazsınız
bu işe ilk başlangıç uzun bir araştırma süreci yada hazır sistem almakla başlanır
zaten o uzun araştırma sürecini aşarsanız kendi sisteminizide toplarsınız
-
konu açmışsın meraklısında araştır bizede yardımcı olda bizde başlayalım bi yerlerden.
-
xxjokerxx bunu yazdı
konu açmışsın meraklısında araştır bizede yardımcı olda bizde başlayalım bi yerlerden.
hehe yanlış anladın hacı herhalde
benim ihtiyacım yok ben başlayacaklara öneriyorum
uçurması ayarlaması vs zor şeyler bunlar
toplama yurtdısından kötünün iyisi gps siz birşey alsan 700 lira ödersin
yurt içinde ikinci el gps li bir hazır alet alın phantom gibi
bu bir hobi oldugu için yenisi çıktımı direk yenisi alıp cillop gibi malı yarısına satanlar var parasına vs bakmadan
ha yok ben toplama alacam diyorsanız illa :D
al sana toplama
uzman ellerde toplanmış kotarır malzemelerle çokta sıkıntıya sokmayacak bir orta boyutlu model gps pusula altimeter vs yok tabi :)