folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Multikopter Bilgi Konusu - Merak Edenler İçin

Multikopter Bilgi Konusu - Merak Edenler İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

bunların hazır uçar halde olanını nerden alabiliriz fiyatları hakkında bilginiz var mıdır?

Onu bilmemde sen pm'ye cevap vermiyorsun şimdi yakaladım senııı sabahın 6sında hocam çok üzdün benı çoook :) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

bunların hazır uçar halde olanını nerden alabiliriz fiyatları hakkında bilginiz var mıdır?

Onu bilmemde sen pm'ye cevap vermiyorsun şimdi yakaladım senııı sabahın 6sında hocam çok üzdün benı çoook :) 

sevgilim bu kadar trip atmıyor :) daha sonuçlandırmadık işi, sonuçlandırınca sana bilgi vereceğim merak etme başkasına vermicem işi.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

sevgilim bu kadar trip atmıyor :) daha sonuçlandırmadık işi, sonuçlandırınca sana bilgi vereceğim merak etme başkasına vermicem işi.

ahaahah ayıp ettin hocam çok severim senı postu görünce içim kıpır kıpır oldu valla :) Hiç sıkıntı değil hocam halini hatrını sorsam yeter bana :)

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 5456 Toplam Mesaj: 34