Multikopter Bilgi Konusu - Merak Edenler İçin
-
Free_Mans bunu yazdı
bunların hazır uçar halde olanını nerden alabiliriz fiyatları hakkında bilginiz var mıdır?
Onu bilmemde sen pm'ye cevap vermiyorsun şimdi yakaladım senııı sabahın 6sında hocam çok üzdün benı çoook :)
-
EricNorthman bunu yazdıFree_Mans bunu yazdı
bunların hazır uçar halde olanını nerden alabiliriz fiyatları hakkında bilginiz var mıdır?
Onu bilmemde sen pm'ye cevap vermiyorsun şimdi yakaladım senııı sabahın 6sında hocam çok üzdün benı çoook :)
sevgilim bu kadar trip atmıyor :) daha sonuçlandırmadık işi, sonuçlandırınca sana bilgi vereceğim merak etme başkasına vermicem işi.
-
Free_Mans bunu yazdıEricNorthman bunu yazdıFree_Mans bunu yazdı
sevgilim bu kadar trip atmıyor :) daha sonuçlandırmadık işi, sonuçlandırınca sana bilgi vereceğim merak etme başkasına vermicem işi.
ahaahah ayıp ettin hocam çok severim senı postu görünce içim kıpır kıpır oldu valla :) Hiç sıkıntı değil hocam halini hatrını sorsam yeter bana :)