Multikopter Bilgi Konusu - Merak Edenler İçin
-
Verdiğin linkdeki alet eger ben yanlıs kur değişimi yapmadıysam 422 tl mi oluyor? Kamera yok.
Gozluk fiyatı 755 tl, yuh aletden pahalı..
1,500 - 2,000 tl arası fiyatlar anlasılan.
-
Nako19 bunu yazdıasa42 bunu yazdı
ben uzun zamandır kafa yoruyorum, eğimli koaxial iki sistem kullanmayı düşünüyorum,
yeni konu da açabilirim burayı baltalamamak için
hocam olurmu bilmem ama şu mini model jetlerde kullanılan motorlardan olabilirmi acaba olursa çokmu pahalı olur :/
hocam ağırlık da bir sorun. ve dediğin motoru nasıl bağlayabiliriz mesela?
-
asa42 bunu yazdıNako19 bunu yazdıasa42 bunu yazdı
ben uzun zamandır kafa yoruyorum, eğimli koaxial iki sistem kullanmayı düşünüyorum,
hocam olurmu bilmem ama şu mini model jetlerde kullanılan motorlardan olabilirmi acaba olursa çokmu pahalı olur :/
hocam sen sorunca aklıma bu motorlar geldi baktım o boyutlarda varmı diye bikaç bişey varda tam bilmiyorum ne kadar işinize yarar bide dediğim gibi model jetler var onlarda kullanılan olabilir ağırlık hakkında bi fikrim yok ama alta takılabilir inişte belli miktarda çalışırsa güvenilir iniş yapabilir herhalde
-
Nako19 bunu yazdıasa42 bunu yazdıNako19 bunu yazdıasa42 bunu yazdı
hocam sen sorunca aklıma bu motorlar geldi baktım o boyutlarda varmı diye bikaç bişey varda tam bilmiyorum ne kadar işinize yarar bide dediğim gibi model jetler var onlarda kullanılan olabilir ağırlık hakkında bi fikrim yok ama alta takılabilir inişte belli miktarda çalışırsa güvenilir iniş yapabilir herhalde
hocam uydu düşerken altta kamera kayıt yapması gerekiyor bunu stabilize etmeliyiz. yani motorları hassasça kontrol edebilmeliyiz. bu jet motorlarını bu şekilde kullanabileceğimizi pek sanmıyorum ve alta takarsak kamerayı kapatabilir.
ve fiyatları da inan hiç uygun değil :D
ve sadece 1 tanesi maksimum ağırlığı 2ye katlıyor :D :D
-
_Dert_ bunu yazdı
Verdiğin linkdeki alet eger ben yanlıs kur değişimi yapmadıysam 422 tl mi oluyor? Kamera yok.
Gozluk fiyatı 755 tl, yuh aletden pahalı..
1,500 - 2,000 tl arası fiyatlar anlasılan.
evet o alet kargo gümrük vergisi pil ve şarj cihazı hariç o fiyat
hepsi dahil edersen yurt içi iyi durumda ikinci el gps li güzel bir alet parasına çıkıyor :)
yani işin kısası 1000 lira verirsen y. içi güzel bir alet alabilirsiniz
ucuz yollu şu gözlüğüde alırsanız işi 1300 liraya kapatırsınız :D
DestinatioN tarafından 23/Kas/14 22:37 tarihinde düzenlenmiştir -
asa42 bunu yazdıNako19 bunu yazdıasa42 bunu yazdıNako19 bunu yazdıasa42 bunu yazdı
hocam uydu düşerken altta kamera kayıt yapması gerekiyor bunu stabilize etmeliyiz. yani motorları hassasça kontrol edebilmeliyiz. bu jet motorlarını bu şekilde kullanabileceğimizi pek sanmıyorum ve alta takarsak kamerayı kapatabilir.
ve fiyatları da inan hiç uygun değil :D
ve sadece 1 tanesi maksimum ağırlığı 2ye katlıyor :D :D
hocam dediğim gibi sadece bi fikir aklıma geldi söyledim denemedim bilmiyorum fiyatta beklediğim gibi yüksekmiş :D
-
reneyi getirin bana :)
-
http://tahribat.com/Forum-Bir-Ordu-Nasil-Tarumar-Edilir-201864/
burdakiler 3.dünya savaşını anlatmış
-
Acemiler için şunları almak daha mantıklı herhalde 300 $
http://www.adorama.com/searchsite/default.aspx?searchinfo=ar.drone+2.0
-
bunların hazır uçar halde olanını nerden alabiliriz fiyatları hakkında bilginiz var mıdır?