Murid Ve Muride Kardeslerim Bi Konuda Fikirlerinize İhtiyacim Var!!!
-
oncelikle herkese sevgiler saygilar;
sizlerle paylasmak istedigim ve yardimci olabileceginizi dusundugum bikac sorunum var. genelleme yaparsak kendi kisisel sorunlarim sizlerden yardim bekliyorum bu konuda. oncelikle bi cok yasitimda oldugu gibi ailemle iletisim sorunum var hemen hic muhabbetim yoktur desem yeridir hele hele babamla ve kendisi biras sert bi insandir ve eski kafa birisidir(anlayan anlar!).kendisi ne gormusse aynisini uygulamaya calisio tmm maksadi bni fln korumak ama cevrenin insanlarin degistigini kabullenmi veya bana ole gelio bu konuda ne yapacagimi bilmiyorum herseyi oluruna biraktim tek istedigim bu evden kurtulmak, he diyeceksiniz hic oturup konusmayi denedin mi die, ne yalan soliyim hayir! zati babam da ole karsilikli oturulup konusulacak bi insan degil anlatsam fln yine bildigini yapacaktir. bn zaten hic bi zmn altta kalmayi istememisimdir gelipte bana bisi dedimi bnde sinirleniyorum cikisiyorum fln dandik bi olay buyudukce buyuyo sonra kendimi tutuyorum hic bir sey solemeden odama cekiliyorum. aslinda cok icime kapanik birisiyimdir hic bi sorunumu kimseyle paylasmam etmem, zati sirf bu yuzden odama kapanmis durumdayim 4-5 yildir cok fazla disari cikmam, hic bisi yapmasamda odamda olece otururum, bu yuzden artik hep yalniz kalmak istiyorum ne bilim issiz bi adaya gitsem orda yasasam fln, bu yalniz kalma istemem, odama kapanmamdan sonra zati bnde bi acaip oldum baya bi suredir kendi kendime konusuyorum, cogu kez de sesler fln duyuyorum hic kimse olmamasina ragmen, sanki arkamda birisi varda orda bni seyrediyomus gubu geliyo hep, hep o arkamdaki kisinin bana seslendiini hissediyorum tabi bunlar beynimin bana oynadigi oyunlar ve nedense hep uyumak istiyorum, uyuyinca herseyden, herkesten uzaklarda mutlu bi hayat baslamis gibi bi his doguyo icimde uyandigimda hep icimde bi mutluluk oluyo ama tabi biras zaman gecince eski Ugur a merhaba falan filan anlatmak istedigimi herkes anlamistir umarim. simdik bnm sormak istedigim psikolojik yardim almam gerekirmi? daha onceden gitmeye niyetlenmistim ama cok icime kapanik bi insan oldugum icin hep vazgectim icimdeki o garip his sanki herseferinde kolumdan tutuyodu gitmemem icin..... nese sevgili muridler iste bnm sorunlarim da bunlar yardimci olursaniz, fikirlerinizi bnle paylasirsaniz bu kardesinizi cok mutlu edersiniz herkese sevgiler saygilar....
ugur0
-
Allah yardımcın olsun sadıç. Senin pederin aynısından bende de var. Allahtan validele aramız iyi ordan kurtarıyorum.
Peder yüzünden işe girdim sabah8 akşam 12ye kadar hiç görüşmüyoz kafam çok rahat. İnş. sende bir çözüm bulursun.
-
abi ne duruon bence kalk bi an önce bi psikoloğa git hatta dur beraber gidelim:)) ha bide takma fasla bu gidişle tam sıyırıcan bi çok gencin sorunu bu evlenince geçer.. :))
-
derdini anladım :p
fakat bunu demeden edemiorum kırılma:bunu okuyacağıma 5 Sayfa Kitap Okurum daha ii (:
-
hocam hiç bekleme direk psikoloğa.. orda işin bittikten sonra hayatı sikleme yaşa keyfince.. baban konuşuyomu aldırmaaa...
-
babanı dinlemiş gibi yap kafa salla ama başka şeyler düşün :) bi de yazıyı çok boğucu yazmışsın paragraf falan yapsaydın :S
-
dostum derdin yalnızlık.
maalesef aynı anne babadan bende de var..anlaşamıyorum ( yaşım olmuş 22 bugün yarın askere gidecem evlenecem sen düşün)
arkadaşlar edin onlarla dertleş.
gez toz eve kapanma.
ha bende eve kapanık biriyim. iş güç ekmek derdi keza arkadaşlarım da öyle ama bul bi yolunu
-
hojalar bnde bunu demeden gecemicem okumayin o zmn dogru gidin kitap fln okuyunnnn!!! ama bunu gelipte bnm yazdigim seye deneyin burda goruyorum ne kadar boktan konular acilio konunun hitlerine bakin ucuyo mubarek, bn burda bi sorunumu paylasiyorum aldigim cevaba bak....
abu bogucu fln yazmisin dion ya yavas yavas bak daha actigim 4. konu yavas yavas gelistircem kendimi iste bu konuda:)
ayrica diger arkadaslara da tesekkur ediyorum ilgilerinden dolayi. psikologa gitmeyi istiyorum ama nedense gidemiyorum
-
kardesim süphesiz baban senin ii liğini düsünüyor. ama biraz daha geniş olve sende babanı anla evinden ayrılma çok pisman olabilirsin.
-
Biraderim senin sosyalleşmeye ihtiyacın var emin ol bi kız arkadaş bul kendine sonrada dışarı çık ewde oturma öle bi basına, git parka fln dolaş gez arkadaşlarınla takıl birazda alkol al aşırıya kaçmadan ama eskiyi hatırlamamaya çalıs,herseyi bi kenara at hiç bişeyi kafana takma düşünme olcagı olur de zamana bırak herseyi ama en önemlisi kenidini hiç bişe için üzme ve kafana takma hersey sende baslar sende biter diye düşün.kimse beni üzemez ben istemedikten sonra de kendi kendine her sey düzelecektir emin ol herkez bi dönem ailesi ile çatısma içindedir sende bu dönemdesin.Benim fikrim bu gerisi sana kalmaıs.
-