folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Murid Ve Muride Kardeslerim Bi Konuda Fikirlerinize İhtiyacim Var!!!

Murid Ve Muride Kardeslerim Bi Konuda Fikirlerinize İhtiyacim Var!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

hacı snn yazını okudum ama dier yazılanları okumadm. pskolg tabki gerekli ama ondan önce sni krtarabilecek daha etkli bişii var.. adam gbi bi hatun (:

cok cddiyim sakın taşşk fln sanma ama öle ii aile kızı bişey olmucak yolu yordamı bilen bi hatun.. bak seks demiorm yani keraneye gt fln demiorm sdc böle yol yordam bilen , iş bi hatun olması lazm hayatnda.. kesnlikle cok büyk etksini grceksn.

kesnlkle hiç 1 zman içe kapank ayda asosyal olmadım ama bi cok kşide gördm kızların ne kdr etkli olabildiini..

edit : ii aile kızı olrsa aşık olrsn daa bter sıcarsn.. hayatn s*klir.. ondn böle sdc takılmalık kaşarmsı bişii olrsa sni hayata bglar..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    uğur kardeş aynı sorunları bende yaklaşık 7 yıldır cekiyorum, hiçbir seçim yapmama izin verilmedi bugüne kadar onlarşunu okuyacak dediği için benim için boktan bir bölüm okumak zorunda bırakıldım, düşüncelerime hiçbir zaman sahip çıkılmadı, 2 yıl önce çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldığımda haberleri olmasına rağmen o kötü gidişata gelipte dur demediler. diyebilirlerdi ama sanki bilerek demediler. bunalıma girdim 5 ila 7 ay arasında evden hiç dışarı cıkmadım, çıktıysamda iki sokak ötedeki tekele gitmek oldu, arda kullandığım alkolu günlük olarak almaya başladım vs vs. hastalığımda hiç yanımda olmadılar. sanki ölsün gibisinden bakıyorlarmış gibi gelmişti o zamanlar. bugün sadece kendim yaşıyorum yine bana ne zararları ne yararları var. gece 10 gibi gelirim eve girerim odama oturur biraz müzik dinlerim internete msn e falan takılırım sonra yatarım. sabah kendim uyanır cıkarım nereye istersem oraya giderim. sana diyeceğim tek şey spor yaparsan belki biraz rahatlarsın, en azından eve geç gidersin vs  

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    kardeş geyipten ses duymalar felan sanırım sıklıkla oluyor arada bir hallüsinasyon filanda görüyorsundur... eminim çok fazla arkadaşlarında yok 3 5 kişi nereden biliosun dicen dimi :P aynı şeyleri bende yaşadım ordan biliyorum... hala yaşarım profilindeki yaşın doğruysa çözümün Üniversiteye gitmek böylelikle bir çok sıkıntını aşmış olursun bence bunu yap odada kalamk pek çözüm değildir ama kendi içinle biraz hesaplaş bakalım neleri görebiliceksin ayrıca psikoloğa ve psikaytriste de görüne bilirsin ama önce sen psikoloğa git o seni saten ne yapman konusunda yönlendiricektir....

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

dai sen kesin bi psikoloğa fln git.

ayrıca odaya kapanmaktan vazgeç git dışarı gez toz dolaş arklarınla takıl.

yeni arkadaşlar edin.

arada iç kafan yerine gelir.

saten dışarı çıkınca pederi görmiceinden kafanda raat olur.

ama diosan ark fln istemiom.

işe gir çalış pederi görmessin en azından cebine de para girer hem. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

:)))) anladim bozcan hojam zamaninda arkadaslarda solemisti bole ortamlara fln giren bi manita yap kendine die:) de sanki hepsi dizilmis bni beklio :))

edit: abu ise gircektim bu yaz ama bulamadim bnde bosver dedim.armada hojam bnmki o kadar ilerlemedi ole hallusinasyon fln gormedim simdiye kadar veya farkina varmadim ama sesler duydugum dogrudur. uni ye gitmeyi artik gercekten cok istiyorum zati seneye adam akilli calisip gircem neresi olursa olsn. ayrica stiffler hojam orda ne yazdiysan +1 banada ekle aynilarini yasamaktaym

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    tmm o zman daha ei işte ilerlemeden sana bir çözüm bulmak lazım ilk oalrak ünivi aldık bakalım başka neler yapabiliriz. tmm karı kız seni beklemiyor ama sen ileri atılmazsan onalr kılını kıpırdatmıyacaktır. biraz ortamlarla ilgilen çerenle filan ilgilan + kendiine yapabiliceğin bir uğraş bu mesela gitar çalmak olabilir :P  haa bu arada içinede kapanıksan bi psikologla görüş hem cidden rahatlarsın bende içime kapanığımdır psikolog ii gelecektir...

Living Death
Toplam Hit: 3652 Toplam Mesaj: 27