folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Murid Ve Muride Kardeslerim Bi Konuda Fikirlerinize İhtiyacim Var!!!

Murid Ve Muride Kardeslerim Bi Konuda Fikirlerinize İhtiyacim Var!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Beyler arkadas sorununu dile getirmis ,bize derdine ortak olmak ,cozum bulmak duser ,her konuyu tasaga almayin ,yada konunun gerekli gereksiz oldugunu birakin modlar adminler karar versin...milleti sogutmayin...

ugur kardes ayni sorunlari burada bircok kisi yasiyor ,bende yasadim ve hala izleri vardir...zaten boyle bir platformda saatlerce bir arada durabiliyoruz burada ...yani cogu yonumuz birbirine benzer...bende dertlerimi kimseye anlatamam,icime kapanik birisiyimdir...yapman gereken oturup kendinle yuzlesmek...sunuda kabul etmelisin..baban bu saatten sonra degismez,hayatini kurmus ailesi emeklisi isi hepsi vardir..yapman gereken onlari oyle kabul edip ,kendi gelecegini insaa etmendir ,unutmaki ilerde hayatta yalniz olacaksin ,su bir gercek ailen bile bir yere kadar senin yaninda olacak... 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

Kadaaa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Biraderim senin sosyalleşmeye ihtiyacın var emin ol bi kız arkadaş bul kendine sonrada dışarı çık ewde oturma öle bi basına, git parka fln dolaş gez arkadaşlarınla takıl birazda alkol al aşırıya kaçmadan ama eskiyi hatırlamamaya çalıs,herseyi bi kenara at hiç bişeyi kafana takma düşünme olcagı olur de zamana bırak herseyi ama en önemlisi kenidini hiç bişe için üzme ve kafana takma hersey sende baslar sende biter diye düşün.kimse beni üzemez ben istemedikten sonra de kendi kendine her sey düzelecektir emin ol herkez bi dönem ailesi ile çatısma içindedir sende bu dönemdesin.Benim fikrim bu gerisi sana kalmaıs.

valla yazdıklarının hepsine katılıyorum, ben de aynı sorunları yaşıyorum. acaba yaşımızın verdiği bir değişme veya çatışma mı anlamadım. ama sosyalleşme çözüm olabilir.

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    southern
    southern's avatar
    Erkek
    heheeh valla ne diyeceğimi bilmiyorum kardeşim allah kolaylık versin ama fazla kafana takma evden kaçma gibide bi salaklık yapma

LostYourself
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    aynı sorunlar suan benım basımdan gecıyor hatta tasındık falana iice pisikolojim bozuldu ama bizimkileri hiiiç takmıyorum pisikolojisi bozuk coocuk numarası yapıyorum yane anlayacan arabayı alıp gidiyorum hıc bısı diemiyorlar babam bısı dese hmn senın yuzunden falan diorm odama cekılıyorum leptopda alacam iice odama kapancam tv kartlı bir leptom yatagımın yanında elektrik tv girisi ve internet girisi var sabahtan aksama kadar odamdayım ah bide tuvaletle su kucuk buzdolaplarından olsa super olacak da ne kadar az zıcar sam okadar muhattap olmam onlarla

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    hojalar sagolun varolun bnde zati onlari degistirmeye calismiyorum herseyi oluruna biraktim ama bnde insanim yani her insaninda bi sabri var... evden kacmayi dusunmuyorum ole yani simdilik:) eger seneyede uni yi kazanamzsam arkadasin evine tasinmayi dusunuyorum yoksa bu hayat cekilmez yani, ama yinede bicok konuda aklim basima geldi seneye derslerime caliscam girecem ist disinda bizimkilerden uzak bi uni i kafami dinlicem. en iyisi bi psikologa gidiyim bn hic degilse biras rahatlarim

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    ugur ben pisikologa gittim sana bisiler soler sen benım gıbı takmassın sıkıne sonra bidaa gitmek zorunda kalırsın ilaç yazar sana esrar keş gibi dolasırsın etrafda bosver pisikologu sadece koca dunyada ailenın ne kadar kucuk kaldıgını dusun bana bunu demıstı psikolog sadece bunu dusundum rahtlatıyor ınsanı

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    kardeş yazını okudumda nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız.. Odaya kapanmalar , babanın en ufak şeylere karsı cıkması.. eski kafaya göre davranması.. pm den msnini at burdan çözümü yazamıcam çok uzun ama çözümü biliyorum ;)

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoja sosyal aktivitelere falan katıl ne bilim konserlere git,piyasa yap,ortam yapp yap bişiler,tbt zirvelerine git.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

elmasekeri bunu yazdı:
    hoja sosyal aktivitelere falan katıl ne bilim konserlere git,piyasa yap,ortam yapp yap bişiler,tbt zirvelerine git.

doğru mitingler filan törenlere git.konserlere katıl...

eğer çok zorda isen bi psikiyatriste görün derim.... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

ibrahim_c bunu yazdı:
    ugur ben pisikologa gittim sana bisiler soler sen benım gıbı takmassın sıkıne sonra bidaa gitmek zorunda kalırsın ilaç yazar sana esrar keş gibi dolasırsın etrafda bosver pisikologu sadece koca dunyada ailenın ne kadar kucuk kaldıgını dusun bana bunu demıstı psikolog sadece bunu dusundum rahtlatıyor ınsanı
    hoja bnm dunyam odamdan ibaret;)

ayrica sufi hojam saolasn ilgin icin snn dediklerini denicem:) herkese saolun varalun diorum...

imza
Toplam Hit: 3651 Toplam Mesaj: 27