Müridler 1 Sene Yokum Dualarınızı Bekliyorum
-
Arkadaslar ÖSS moduna girmem lazım gec bile kaldım günlük 5 saat olan çalışmamı 10 saate çıkarmayı istiyorum ama bu evde mümkün olmuyo malum bilgisayar internet televizyon vesaire...
konu actım ses veren olmadı öğernci evi için, bende yurt arayışına girdim 1 tane buldum anlaştık ama imza atmadım henuz 1-2 gün daha araştırıcam 200-300 lira aylık bu civarlarda yurd arıyorum. 4 kişi lik olucak odam... internet televizyon telefon olmayacak sadece radyo bulunduracam yanıma tlefonu hafta sonu pazar günü açıcam sadece
ulaşmak isteyen pazar günü arasın numaram bazı müridlerde var lazım lursa onlar arar :)
imzamda bulunan internet sitesine ayda bi kaç kez güncelleme yapcam ordanda ulaşabilirsiniz ayda bi kaç kez bakcam...
İnşallah sınavı kazanırım bana dua edin aklınıza geldikce bu son şansım nete veda ediyorum kesin kararım dönüş yok...
ayrıca öss için önerileriniz varsa bugün okumak şartıyla açığım ea öğrencisiyim sözeldende hazırlanıyorum hedefim sözel 450 puan...
felsefe grubu kynak sıkıntısı çekiyorum ea kitaplarıyla takas yapabilecek olan varsa bugün pm atsın...
hakkınızı helal edin insallah buraya 2011 haziran ayında gelip sınav çok iyiydi 450 geliyo kesin diyebilirim...
eğer mümkünsede adminlerden ricam beni süresiz banlasınlar şeytan bu ya olmazda bi gün dürterde tbt ye girersem tekrar çıkamam die korkuyorum :)
vay beni nie banladınız demem sonradan buraya yazıyorum :)
görüşürüz.. bugün son gün nette
-
sana tek bişi demek istiyorum. "bsg" :D
şaka şaka iyi bak kendine. 1 seneni heba et ama hayatını kazan. ömrünün kalanında rahat edersin
-
kib aeo by
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
abiler'emi gidiyon la :D
ablalar yok mu :D
-----------------------------onlara kendi içinde "ŞAKİRT ve ŞAKİRDE" deniyor,dikkatini çekerim:)
sana da başarılar,bol sabırlar...
-
Kanka benide alsana yanına ya :S bnde günlük 5 saat çalısıyorum . az mı acaba :( gidiyorum bende 1 sene yokum
-
Sen böyle yap, anlıyacaksın sağlam bir üniversiteye girersen, öss modunun 2 katı çalışmak zorunda kalıcaksın, bu hayatta mutluluk diye birşey yok, bi an önce ölmeli.
-
-
Sözeldeysen nie kasıon ki 1 yıl boyunca günde 10 saat çalışmak 1 seneni heba etme hayatını yaşa.Bak bana sayısal bölümdeyim (lisede) hiç takmıom sadece 5 tane 1 var amk.:)
-
hocam sanki Nasa'nın giriş sınavlarına(!) hazırlanıyorsunn gibi konuşmuusn başarılar:)
-
c0der bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:
c0der bunu yazdı:
abiler'emi gidiyon la :D
ablalar yok mu :D
-----------------------------onlara kendi içinde "ŞAKİRT ve ŞAKİRDE" deniyor,dikkatini çekerim:)
sana da başarılar,bol sabırlar...
peki hocam bu şakirdeleri yani dişi olanlarını yani hurileri nerede bulabilirim? parasını flnda verecem, biliyor musun?
-----------------------------aynı zihniyette olman lazım,para ile pek olmuyor o modeller