folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müridler 1 Sene Yokum Dualarınızı Bekliyorum

Müridler 1 Sene Yokum Dualarınızı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

ülkeye bakarmısınız ögrencilerimiz nazi kampına girer gibi ders çalışmak için kampa giriyor... Bi yerde terslik var bi tek ben mi görüyorum _? 

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

hırsın böylesi de yararlı oluyor işte..valla hayran kaldım hırsına ve azmine..başarılar umarım gönlünden geçen ilk yer olur.. :)

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun iyi çalışmalar. Fakat bilgisayar seni dürtüyor madem, topla makineyi kaldır depoya ya da ver bir akrabaya. Aylık 300tl vermekten iyidir en azından.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

NigraSilva bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayırlı olsun iyi çalışmalar. Fakat bilgisayar seni dürtüyor madem, topla makineyi kaldır depoya ya da ver bir akrabaya. Aylık 300tl vermekten iyidir en azından.

evde 3 kardeşiz kardesime lazım oluyo abime lazım oluyo... şifre koydular ama kırdım şifreyi dayanamadım ... her yolu denedim bu en son çare inan :) babam razı yurt olayına onun maddi durumunuda çok çok sarsmayacak

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Aristoteles bunu yazdı:

Sözeldeysen nie kasıon ki 1 yıl boyunca günde 10 saat çalışmak 1 seneni heba etme hayatını yaşa.Bak bana sayısal bölümdeyim (lisede) hiç takmıom  sadece 5 tane 1 var amk.:)

niemi kasıyorum hacı asıl sözlde olanlar kasmalı zaten :)

450 dn aşağı alırsam İyi bi üniye giremicem Ben marmara ünisini istiyorum Türkçe Öğretmenliği 450 nin az bucuk üstünde...

fllemem lazım her dersi çünkü mat 0 bende...

Allaha şükür tarih tmm her denemde fll gelio cografyadanda bi kaç eksiğim var felsefeyi sorun ediyorum oda halledilir insallah..

Abilere gitmiyorum hacılar gideceğim yurdun cemaatle alakası olmayacak...

dandirik bi yurtta olmayacak

Facebook hesabımı dondurdum tüm sayfalardan yöneticiliğimi kaldırdım dondurmadan önce...

denemde 390 a çıktım 380 den... bunu beni mutlu etti çalıştığımın karsılığını alıyorum demekki daha fazla çalışmalıyım 410 u gecersem okul puanıyla birleşince istediğim yre gidebilicem...

Saygılarımı sunarım bu tbt de son günüm...

Hocam kusura bakma ama hedefin Türkçe öğretmenliğiymiş öğretmen olcana amele ol daha iyi acıom ben okuldaki öğretmenlere garibanlar bi derste hiç bişey anlatamıyolar.Yani öğretmen olursan ve biraz sinirliysen öğrencileri pencereden atarsın öğretmenliğin biter.yani zor bi meslek allah yardımcın olsun ne diyem:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Bende össye gireceğim. Sosyoloji ve mimarlık düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum... Meslek lisesi çıkışlıyım. Banada bir yol gösterin...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocam bence o kadar hayattan kopmamalısın.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Aristoteles bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Aristoteles bunu yazdı:

Sözeldeysen nie kasıon ki 1 yıl boyunca günde 10 saat çalışmak 1 seneni heba etme hayatını yaşa.Bak bana sayısal bölümdeyim (lisede) hiç takmıom  sadece 5 tane 1 var amk.:)

niemi kasıyorum hacı asıl sözlde olanlar kasmalı zaten :)

450 dn aşağı alırsam İyi bi üniye giremicem Ben marmara ünisini istiyorum Türkçe Öğretmenliği 450 nin az bucuk üstünde...

fllemem lazım her dersi çünkü mat 0 bende...

Allaha şükür tarih tmm her denemde fll gelio cografyadanda bi kaç eksiğim var felsefeyi sorun ediyorum oda halledilir insallah..

Abilere gitmiyorum hacılar gideceğim yurdun cemaatle alakası olmayacak...

dandirik bi yurtta olmayacak

Facebook hesabımı dondurdum tüm sayfalardan yöneticiliğimi kaldırdım dondurmadan önce...

denemde 390 a çıktım 380 den... bunu beni mutlu etti çalıştığımın karsılığını alıyorum demekki daha fazla çalışmalıyım 410 u gecersem okul puanıyla birleşince istediğim yre gidebilicem...

Saygılarımı sunarım bu tbt de son günüm...

Hocam kusura bakma ama hedefin Türkçe öğretmenliğiymiş öğretmen olcana amele ol daha iyi acıom ben okuldaki öğretmenlere garibanlar bi derste hiç bişey anlatamıyolar.Yani öğretmen olursan ve biraz sinirliysen öğrencileri pencereden atarsın öğretmenliğin biter.yani zor bi meslek allah yardımcın olsun ne diyem:D

Ben türkçeye gönül vermiş türkçe sevdalısı biriyim hocm. Öğretmenlikte en çok istediğim mesleklerden. iyi bi eğitimle okulda değil Üniversitede  öğretim üyesi olarak kalmak istiyorum. bunun için çok çalışacağım. Türkçemizi gençlere en doğru şekilde öğretmen için çabalayacağım. eğer ben öğretmen adaylarına doğru eğitimi verebilirsem onlarda daha çok öğrenciye doğru bi eğitim verirler. bnnim parada pulda fazla gözüm yok karnımı doyursun baskasına muhtac etmesin elimede 3-5 kurus kalsın yeter...

Zaten bu konuda çalışmalarımız var arjantinde yaşayan türklerden bile mail alıyoruz çalışmalarımızı tebrik ediyorlar. bunları üniversitede daha çok kişiye ulaştırabilirim. bunun için öğretim üyesi hatta profesör olmalıyım hersey kademe kademe... bunun için torpil mi lazım kötü bişey ama gerekirse torpil de bulucaz 

Ben ideallerime ulaşmak için çabalayacam elimden geleni yapacam olmazsada çok üzülmeyecem ben elimden geleni yaptım olmadı napalım dicem...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

hocam bence o kadar hayattan kopmamalısın.

hafta sonları boşum hacı sinemayada gidicem evede gelicem 1 saat nete de giricem  arkadaslarlada gezicem ama hafta sonu ve ölçülü bi şekilde

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

bravo kardeşim başarı yolunda ilk adımın hayırlı olsun... başarının verdiği hazzı hiç bişeyde alamadım emin ol buna sex de dahil :D

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
Toplam Hit: 3096 Toplam Mesaj: 35