folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müridler 1 Sene Yokum Dualarınızı Bekliyorum

Müridler 1 Sene Yokum Dualarınızı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

evde çalışamıyorsan yurtta çalışman imkansız

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Yurdu, bırakacaksın interneti bırakamayacaksın.. Bana belki şimdi kızıcan ama ben dışarıdan gördüklerimi söylüyorum ,

umarım bırakır ve başarılı olursun yinede..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Yurdu, bırakacaksın interneti bırakamayacaksın.. Bana belki şimdi kızıcan ama ben dışarıdan gördüklerimi söylüyorum ,

umarım bırakır ve başarılı olursun yinede..

-----------------------------

dostum yok bu sefer kesin kararım...

zaten interneti nasıl kullanıyodum. 1 tahribat.com

2 facebook.com

3- habertürk.com

bu 3 siteden çıkmıyodum hiç facebook hesabımı an itibari ile dondurmuş bulunmaktayım

tahribata bu gece son girişim hafta sonları çıkar gezerim aval aval yurum ama tahribata girmem bundan sonra çünkü girdimmi çıkamıyorum :)

haber türk zaten salla girmesemde olur.

zaten yurtta internet yok hafta içi kalıcam hafta sonuda dersanede olucam aksama kadar nete girmeye vaktim kalmayacak.

neyse hacı bu son postum belkide cevap yazmazsan şimdi hakkınızı helal edin.. yönetime mail atıcam zaten banlayın die banlamasalar dahi girmem...

Bu arada internet siemde kapanmış domainin süresi bitmiş tazelemicem sie edicem onuda

böyle sıkı kararlar alıp kampa girmezsem benden bi bok olmucak.. en iyisi bu

siz + enerjinizi yollayın yeter bana :)

ha bide after effects ile ğrasıyodum saatlerce onuda sildim şuan...

bu son postum haziran ayında konuyu hortlatıcam 2011 de kendinize iyi bakın hoscakalın

Mürid: Silent_King (ReDsEa)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Öss yi kazandıktan sonra keşke heryıl öss olsa ,  üniversiteyi bitirdikten sonrada keşke hergün final sınavı olsa diyorsun.

Başarı belli bir sürede çalışılarak elde edilemez. Elde edilse bile  geçicidir. Yalnızca bulunduğun seviyeyi haketmeni sağlar bir sonraki için tekrar çalışmak zorundasındır. Hayattan aldığın zevki maksimum yapmak ve güç sahibi bir insan olmak istiyorsan , çalışmayı hayatının her anında özel şartlara sahip olmaksızın yerine getirebileceğin bir iş olarak gör ve bu kabiliyete sahip olmanın uğraşını ver. Kısa vadeli programlarla ufak hedefler peşinde olma. İleriye baktığında planlayabildiğin 20 30 yılın olsun ve bunu yaparken disiplininden şüphe etmeyecek bir konumda ol. Dediğim konuma ulaşırsan hayatının , farkında olmadan yaşadığın dönemlerinde , seni mutlu eden birçok şeyin , yeni hayatında yaşadıklarına göre bir hiç olduğunu anlayacaksın. Ve toplumun yöneltilen değil yönlendiren , zirvesinden aşağıya bakan beyin takımında yer alacaksın. Bu güce ulaştığında bütün herşey yeniden anlamlanacak ve sen tekrar çalışmak zorunda kalacaksın.

Bu söylediklerimi yapamayacağını düşünüyorsan korkma , milyonlarca türk gencinden sadece bir tanesi olursun ve sana göre yanlış işlere karşılık söyleyebileceğin sözlerin değil , atacağın yumurtaların olur.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
Toplam Hit: 3089 Toplam Mesaj: 35