Müridler Gelin Sigarayı Hep Beraber Bırakalım
-
şimdilik 2 kişi olduk gayet güzel :)
-
Bende varım 24 yaşında etrafımdaki herkesin içmesine rağmen ben kullanmıyorum.Bir hafta boyunca sigaranın en çok tüketildiği ortamlarda takılıyım ama asla başlamıycam irademe güveniyorum. :D
-
5 yılı aşmıştır sanırım bırakalı hala zaman zaman canım çeker aslında canımın çektiği sigara mı başka bi şey mi tam kestiremiyorum ama bi duman alırsam öyle sürüp gidicek sanıyorum
-
trooper da irade savaşına hazır 3 olduk
-
destekliyorum kardeşimi
-
hastayım , sigara dumanı burnuma ölüm gibi geliyor bi yandan da sigara içmek istiyor canım. şindi gelecek haftada burundan et alacaklar tahminen 1hafta - 10 gün zaten uğraşsamda sigara fln içemiycem . ne kadar içmesen kardır tabi ama sonra alkollü eğlenceli bi ortamda yada sıkıntılı bir anında arkadaştan bi tane yakayım dersin , en baştan başlarsın muhtemelen ama bu gerçek denemekten vazgeçirmesin. yani günde 1 paket sigara içmek farklı bişi 1-2 tane içmek farklı bişey ne kadar içmezsen o kadar kar ya da yeniden iççek olsan bile 3 gün içmemiş olmakta iyi bişey kendince
-
Haci Sen sigaradan bahsediyorsun Biz cigaradan kaçmaya calısıyoruz?
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
hastayım , sigara dumanı burnuma ölüm gibi geliyor bi yandan da sigara içmek istiyor canım. şindi gelecek haftada burundan et alacaklar tahminen 1hafta - 10 gün zaten uğraşsamda sigara fln içemiycem . ne kadar içmesen kardır tabi ama sonra alkollü eğlenceli bi ortamda yada sıkıntılı bir anında arkadaştan bi tane yakayım dersin , en baştan başlarsın muhtemelen ama bu gerçek denemekten vazgeçirmesin. yani günde 1 paket sigara içmek farklı bişi 1-2 tane içmek farklı bişey ne kadar içmezsen o kadar kar ya da yeniden iççek olsan bile 3 gün içmemiş olmakta iyi bişey kendince
-----------------------------abi 4 senedir kullanıyorum kaza geçirdikten sora 4 gün hiç içmedim. Ameliyattan sora narkozdan cıktım nasıl sigara istedi canım anlatamam o duyguyu :D
ilk kelimem bana bir sigara verin oldu :D özel odaya aldırdım kendim iyinede içtim o sigarayı :D he iyi birşeymi hayır. İsteklere karşı boyun büküyorsun bazen
ve o aldım hazı bir daha alamayacağımı tahmin ediyorum :D
-
hepinize bol şans diliyorum umarım bırakırsınız..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
abi 4 senedir kullanıyorum kaza geçirdikten sora 4 gün hiç içmedim. Ameliyattan sora narkozdan cıktım nasıl sigara istedi canım anlatamam o duyguyu :D
ilk kelimem bana bir sigara verin oldu :D özel odaya aldırdım kendim iyinede içtim o sigarayı :D he iyi birşeymi hayır. İsteklere karşı boyun büküyorsun bazen
ve o aldım hazı bir daha alamayacağımı tahmin ediyorum :D
-----------------------------evet hocam çeşitli hareketler sonrası verdiği haz bambaşka oluyor dediğin gibi yemek sonrası, cima sonrası, çayla beraber v.s.
ama maddi getiri, bedenen kuvvetlilik güç, uzun sağlıklı ömür, özgüven kazanımı falan hepsi bu hazların önüne geçer.
@antiochia eyw. kardeşim