folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müridler Gelin Sigarayı Hep Beraber Bırakalım

Müridler Gelin Sigarayı Hep Beraber Bırakalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

şimdilik 2 kişi olduk gayet güzel :)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bende varım 24 yaşında etrafımdaki herkesin içmesine rağmen ben kullanmıyorum.Bir hafta boyunca sigaranın en çok tüketildiği ortamlarda takılıyım ama asla başlamıycam irademe güveniyorum. :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    5 yılı aşmıştır sanırım bırakalı hala zaman zaman canım çeker aslında canımın çektiği sigara mı başka bi şey mi tam kestiremiyorum ama bi duman alırsam öyle sürüp gidicek sanıyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

trooper da irade savaşına hazır 3 olduk

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

destekliyorum kardeşimi

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

hastayım , sigara dumanı burnuma ölüm gibi geliyor bi yandan da sigara içmek istiyor canım. şindi gelecek haftada burundan et alacaklar tahminen 1hafta - 10 gün zaten uğraşsamda sigara fln içemiycem .  ne kadar içmesen kardır tabi ama sonra alkollü eğlenceli bi ortamda yada sıkıntılı bir anında arkadaştan bi tane yakayım dersin , en baştan başlarsın muhtemelen ama bu gerçek  denemekten vazgeçirmesin. yani günde 1 paket sigara içmek farklı bişi 1-2 tane içmek farklı bişey ne kadar içmezsen o kadar kar ya da yeniden iççek olsan bile 3 gün içmemiş olmakta iyi bişey kendince

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Haci Sen sigaradan bahsediyorsun Biz cigaradan kaçmaya calısıyoruz?

Beleş wireless kahramanı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

hastayım , sigara dumanı burnuma ölüm gibi geliyor bi yandan da sigara içmek istiyor canım. şindi gelecek haftada burundan et alacaklar tahminen 1hafta - 10 gün zaten uğraşsamda sigara fln içemiycem .  ne kadar içmesen kardır tabi ama sonra alkollü eğlenceli bi ortamda yada sıkıntılı bir anında arkadaştan bi tane yakayım dersin , en baştan başlarsın muhtemelen ama bu gerçek  denemekten vazgeçirmesin. yani günde 1 paket sigara içmek farklı bişi 1-2 tane içmek farklı bişey ne kadar içmezsen o kadar kar ya da yeniden iççek olsan bile 3 gün içmemiş olmakta iyi bişey kendince

abi 4 senedir kullanıyorum kaza geçirdikten sora 4 gün hiç içmedim. Ameliyattan sora  narkozdan cıktım nasıl sigara istedi canım anlatamam o duyguyu :D

ilk kelimem bana bir sigara verin oldu :D özel odaya aldırdım kendim iyinede içtim o sigarayı :D he iyi birşeymi hayır. İsteklere karşı boyun büküyorsun bazen

ve o aldım hazı bir daha alamayacağımı tahmin ediyorum :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

hepinize bol şans diliyorum umarım bırakırsınız..

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

abi 4 senedir kullanıyorum kaza geçirdikten sora 4 gün hiç içmedim. Ameliyattan sora  narkozdan cıktım nasıl sigara istedi canım anlatamam o duyguyu :D

ilk kelimem bana bir sigara verin oldu :D özel odaya aldırdım kendim iyinede içtim o sigarayı :D he iyi birşeymi hayır. İsteklere karşı boyun büküyorsun bazen

ve o aldım hazı bir daha alamayacağımı tahmin ediyorum :D

evet hocam çeşitli hareketler sonrası verdiği haz bambaşka oluyor dediğin gibi yemek sonrası, cima sonrası, çayla beraber v.s.

ama maddi getiri, bedenen kuvvetlilik güç, uzun sağlıklı ömür, özgüven kazanımı falan hepsi bu hazların önüne geçer.

@antiochia eyw. kardeşim

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 4619 Toplam Mesaj: 41